SYNTYNYT AIDON JEEP®-MERKIN DNA:STA
VILLI ON KAUNISTA Täysin uusi 2014 Jeep® Cherokee nostaa rimaa ylivertaisilla ajo- ja käsittelyominaisuuksilla, polttoainetaloudellisuudella, luokkansa parhaalla nelivedolla ja eksklusiivisella teknologialla. Niille, jotka haluavat sekä muotoa että sisältöä. Tyylikästä ja tehokasta suorituskykyä varten täydellisesti mitoitettu uusi Jeep®Cherokee kulkee pitkälle legendaarisella Jeep®-merkin DNA:lla.


TUTUSTU ULKOPUOLEEN

TUTUSTU MAAILMALUOKAN SISÄTILAAN
TINKIMÄTÖNTÄ LAATUA Uusi Cherokee on ainutlaatuinen ja muodikas lisäys Jeep-mallistoon. Tutustuessasi kaikkiin yksityiskohtiin löydät tasokkaan premium-luokan sisätilan, jossa on käytetty runsaasti pehmeitä materiaaleja: tyylikäs yhdistelmä käsinveistettyjä muotoja, korkealaatuisia materiaaleja, innovatiiviset värit ja materiaalivalinnat, tarkkaa käsityötä, viimeisintä teknologiaa ja ominaisuuksia. Ainutlaatuinen täydellisyyden maailma, joka odottaa löytäjäänsä. Sinua.


TUTUSTU SISÄPUOLEEN
ETSI UUSIA KOKEMUKSIA
  • 2014 Jeep<sup>®</sup> Cherokee Personalized Instrument Cluster Räätälöitävä mittaristo
  • 2014 Jeep<sup>®</sup> Cherokee Push Start Engine Avaimeton Enter 'n Go™
  • 2014 Jeep<sup>®</sup> Cherokee Uconnect Uconnect®8.4" -kosketusnäyttönavigointi
  • 2014 Jeep<sup>®</sup> Cherokee Wireless Charging Pad Langaton latausalusta *
  • 2014 Jeep<sup>®</sup> Cherokee Steering Wheel Controls Ohjauspyörän hallintalaitteet
MUISTA EROTTUVA UUSI LAJI
LONGITUDE - LIMITED - TRAILHAWK Uusi Cherokee on suunniteltu tulevaisuutta varten tuoreella ja sen legendaarista perintöä kunnioittavalla agressiivisella ulkomuodolla: täysin uusi ulkoasu näyttää hämmästyttävältä myös kaikkein vaativimmalle katsojalle. Sen ominaisuuksia ovat voimakas asenne, aggressiivinen pyörä-runko-suhde ja kunnioitusta herättävä olemus. Latitude-versio on varustettu ominaisuuksilla, jotka ovat vielä eksklusiivisempia Limited-versiossa, ja Trailhawk-versiossa Jeep®-asenne on viety äärimmilleen.


KATSO KAIKKI MALLIT

TEHOKKUUDESTA TINKIMÄTTÄ
2,0 L MULTIJET II -TURBODIESELMOOTTORI Uudessa 2,0 litran turbodieselmoottorissa on Multijet II -teknologia, joka vähentää polttoaineenkulutusta 30 prosenttia edelliseen Jeep®Cherokeen 2,8 litran turbodieselmoottoriin verrattuna. CO2-päästöt ovat huomattavasti alhaisemmat: 139 g/km etuvetoisissa malleissa ja 147 g/km nelivetomalleissa. 2,0 litran Multijet II tuottaa tehoa 140 hevosvoimaa, poikkeuksellisen tehon, polttoaineenkulutuksen ja alhaisten päästöjen tasapainon 350 Nm:n väännöllä, joka saadaan vain 1 750 r/min kierroksilla. Äärimmäistä joustavuutta, joka vähentää vaihteen vaihtoja ja lisää ajonautintoa.
Hyvää matkaa Uusi Cherokee onensimmäinen keskikokoinen SUV-segmentin auto, jossa on9-portainen automaattivaihteisto. 9-portainen vaihteistomahdollistaa ajomukavuuden ja moottorin tehokkuuden. Electronic Range Select -vaihdevalintaa tukeeAutoStick toiminto, joka sisältää yli 40 yksittäistä ohjelmoitua olosuhdevalintaa, jotka auttavat maksimoimaan tehokkuuden, suorituskyvyn ja ajettavuuden. Suorituskyky on virittetty lähes kaikki ajo-olosuhteisiin.

KYVYKKYYDESTÄ TINKIMÄTTÄ
3,2 L PENTASTAR®V6 -BENSIINIMOOTTORI Uusi 3,2 litran Pentastar V-6 on kuuluisan 3,6 litran Pentastar V-6:n ensimmäinen johdannainen ja varustettu samoilla innovaatioilla, joilla sen suuremman sylinteritilavuuden edeltäjäänsä ylistettiin alalla tehokkuudestaan, tehostaan ja viimeistelystään. Tuloksena on hienostunut ajokokemus alhaisemman melun, tärinän ja kovuuden (NVH) ansiosta ja loistava korkeamman ominaistehon tasapaino (84,2 hp / litra) sekä poistuvaa V-6-moottoria 30 prosenttisesti parempi polttoainetaloudellisuus.


TUTUSTU KAPASITEETTIIN

MIELENRAUHOITTAVAA TURVALLISUUTTA
Cherokeessa on yli 70 vakio- ja saatavissa olevaa turvallisuus- ja suojausominaisuutta. Uusi Jeep®-ohjauspyörä tuo monia hallintalaitteita turvallisesti sormiesi ulottuville. Vahva 65 prosenttisesta korkealuokkaisesta teräksestä muokattu kori, johon insinöörit lisäsivät joukon aktiivisia ja passiivisia ominaisuuksia, antaa mielenrauhaa jokaisella kilometrillä.

Edistyksellisiin ominaisuuksiin kuuluvat mukautuva vakionopeudensäädin ja Stop & Go -teknologia, joka tutkan ja videosensorien avulla säilyttää määritetyn etäisyyden sinun ja seuraavan ajoneuvon välillä, ja voi jopa pysäyttää ajoneuvosi automaattisesti kokonaan sitä pyydettäessä. Uusi rinnakkainen ja kohtisuora pysäköintiavustin avustaa pysäköinnissä ultraäänianturien avulla ja kaistan tunnistava kaistavahti pitää sinut turvallisesti tiellä.


TUTUSTU TURVALLISUUTEEN

Alkuun

Error processing SSI file