EHDOTTOMASTI OSA PERHETTÄ Upouuden Jeep® Renegaden suunnittelussa on käytetty elementtejä, jotka muistuttavat Jeep®-auton historiasta ja seikkailunhaluisesta elämäntyylistä. Se yhdistää yli 70 vuotta legendaarisen Jeep®-brändin perintöä tuoreeseen tyyliin ja teknisiin ominaisuuksiin. Katso video tutustuaksesi tarkemmin uuden Jeep® Renegade -mallin muotoilun inspiraatiolähteeseen.
HARVINAISLAATUINEN INSPIRAATIO Uuden Jeep® Renegade -mallin muotoiluun on otettu inspiraatio alkuperäisestä
1941 Willys MB Jeep® -mallista, yhdestä ensimmäisistä sota-ajoneuvoista, joita massatuotettiin Yhdysvalloissa.
VINTAGE-YKSITYISKOHTA Muotoilun teemaa inspiroi alkuperäisestä Jeep® Willys -mallista löytynyt vintage-bensakanisteri, ja se on tunnusmerkki, joka yhdistää uuden Jeep® Renegaden sisätilojen muotoilun ulkopuoleen.
NÄYTTÄÄ TUTULTA Jeep® Renegaden ulkopuoli on täynnä ainutlaatuisia yksityiskohtia ja vihjeitä legendaarisen Jeep®-brändin muotoilusta. Lookiin vaikuttaa legendaaristen Jeep®-ajoneuvojen voimakas ulkoasu. Niiden karut rungon muodot ja jykevät mittasuhteet on kehitetty uudeksi ja energiseksi tyyliksi.
  • Rectangular tail lamps marked by vintage gas can design theme. Suorakulmaiset takavalot, joissa on käytetty
    vintage-bensakanisterin muotoiluteemaa
  • Shield-shaped seven-slot grille with circular headlamps. Kilvenmuotoinen seitsenaukkoinen
    säleikkö ja pyöreät ajovalot
  • Trapezoidal wheel arches Puolisuunnikkaanmuotoiset pyöränkaaret
JEEP®-PERINTEEN PIIRITTÄMÄ Kun tutkit upouuden Jeep® Renegade -mallin sisätilan tyylivihjeitä, löydät lisää ainutlaatuisia Jeep®-brändin DNA:n tunnusmerkkejä.
Error processing SSI file