Jotta ajokokemus on ainutlaatuinen, on turvallinen olo ohjauspyörän takana tärkeää. Uusi Jeep® Renegade on suunniteltu tarjoamaan yli 60 turvallisuus- ja suojaominaisuutta, mukaan lukien segmentin ensimmäinen Forward Collision Warning (etutörmäyksestä varoittava järjestelmä) ja LaneSense™ Departure Warning-Plus (kaistavahti).
RENTOUDU ETUTÖRMÄYKSESTÄ VAROITTAVAN JÄRJESTELMÄN TÖRMÄYKSENESTON AVULLA Innovatiivinen järjestelmä havaitsee tutka- ja näyttöanturien ansiosta, jos Jeep® Renegade lähestyy toista ajoneuvoa tai suurta estettä liian nopeasti, ja varoittaa tai avustaa estääkseen onnettomuuden tai lieventääkseen sitä.
SE AKTIVOITUU KOLMESSA VAIHEESSA:
Ennakoiva törmäysvaroitus: varoittaa äänimerkillä ja symbolilla sekä jarruttamalla voimakkaasti, jos ajoneuvo lähestyy reitillä olevaa estettä.

Edistyksellinen jarruassistentti: ellei kuljettaja jarruta riittävän voimakkaasti, jarruassistentti kasvattaa jarrutuspainetta estääkseen onnettomuuden tai lieventääkseen sitä.

Törmäyksen estojärjestelmä: ellei kuljettaja jarruta, järjestelmä aktivoi jarrujärjestelmän estääkseen onnettomuuden tai lieventääkseen sitä.
HALLITSE MAANTIETÄ :
LANESENSE™ LANE DEPARTURE WARNING (KAISTAVAHTI)
Jeep® Renegade vie sinut aina oikeaan suuntaan. Kamerat valvovat ajoneuvon asemaa kaistalla. Jos ajoneuvo lähestyy kaistamerkintää tahattomasti, järjestelmä varoittaa kuljettajaa symbolilla ja merkkiäänellä. Jos järjestelmä havaitsee kaistalta ajautumisen, se säätää lisäksi ennakoivasti elektronista ohjaustehostinta käsitelläkseen vääntöä ja auttaakseen kuljettajaa korjaamaan tilanteen.
KOLMAS SILMÄSI: BLIND SPOT MONITORING (KUOLLEEN KULMAN TARKKAILUJÄRJESTELMÄ) JA TAKA-ALUEEN TARKKAILU Blind Spot Monitoring -järjestelmä valvoo jatkuvasti ajoneuvosi ja muiden välistä tilaa ja auttaa sinua säilyttämään oikea turvaetäisyys. Kun se havaitsee sokean alueen sivulla tai takana, se varoittaa sinua sivupeilien valaistuilla symboleilla ja merkkiäänellä.
LÄHELLÄ TARPEITASI: MUKAUTUVA VAKIONOPEUDENSÄÄDIN Laite vähentää ajoneuvon esiasetettua vakionopeutta, jos lähestyt toista ajoneuvoa samalla kaistalla tai jos toinen ajoneuvo siirtyy samalle kaistalle. Järjestelmä kiihdyttää esiasetettua nopeutta, kun edessä oleva ajoneuvo kiihdyttää tai siirtyy toiselle kaistalle. Se on erityisen hyödyllinen ajettaessa epäsuotuisissa sääolosuhteissa tai näkyvyyden ollessa heikko.
ÄLÄ KOSKAAN KATSO TAAKSESI: PERUUTUSKAMERA DYNAMIC LINES -JÄRJESTELMÄLLÄ Laajenna näkökenttääsi. ParkView-peruutuskamera antaa sinulle täydellisen näkyvyyden, kun peruutat. Dynamic Lines antaa sinulle liike- ja suuntaohjeita.
TUNNE ITSESI VAPAAKSI: AVAIMETON ENTER-N-GO™
JA SENTRY KEY -AJONESTOLAITE
Uusi Renegade on kehitetty kokonaan sinun turvallisuuttasi ajatellen, jopa avaimen osalta. Kun menet autoon, elektroninen anturi tunnistaa mukanasi olevan kauko-ohjaimen ja mahdollistaa auton käynnistyksen painamalla Start&Stop-näppäintä. Lisäksi moottoriin integroitu lähetin tunnistaa henkilökohtaisen avaimesi. Jos se havaitsee väärän avaimen, moottori sammuu muutamassa sekunnissa.
TURVALLISEMPI KUIN USKOT Renegade auttaa sinua saamaan kaiken irti ajotilanteista. Se sisältää runsaasti aitoja Jeep® DNA -turvaominaisuuksia kuten mäkilähtöavustin (Hill Start Assist) mäkilähtöjen helpottamiseksi tai alamäkihidastin jyrkkien mäkien ajamiseksi helpommin. Rengaspaineen valvontajärjestelmä (TPM) ilmoittaa sinulle, kun rengaspaine on liian alhainen. Lisäksi Mopar® -elektroninen ajoneuvon seurantajärjestelmä tarjoaa käyttöösi modernin GPS-järjestelmän varastetun auton palauttamiseksi maanlaajuisen seurannan avulla. Siihen sisältyvät ympärivuorokautinen hätäpaikannuspalvelu, turvarajat, saapumis/lähtöilmoitus ja ylinopeusilmoitus.
Error processing SSI file