INNOVATIIVINEN KAUNEUS

Tule ensimmäisten joukossa koeajamaan täysin uusi Jeep® Compass Opening Edition. Auto on omistettu heille, jotka haluavat olla paalupaikalla ekslusiivisen premium-mallin kanssa. Ole edelläkävijä ja koe, kuinka traditio kohtaa innovaation uudessa Jeep®-ajoneuvossa, uudistaen legendaarisia ominaisuuksia, jotka tekevät Jeep®-brändin muotoilusta niin legendaarisen. Seuraa sen virtaviivaista ja aerodynaamista profiilia, keskity jokaiseen yksityiskohtaan, aina kromisesta DLO-listasta seitsenaukkoiseen etusäleikköön ja anna kauneuden tulla päivänvaloon hypnoottisilla led-ajovaloilla.

SELECT YOUR ROOF OPTION

VÄRITYS COMPASS
OPENING EDITION

MALLIN AVAINOMINAISUUDET

 • jeep-compass-opening-edition-alloy-wheels 18” tuuman kevytmetallivanteet
  18” tuuman kevytmetallivanteet
  Jeep® Compass Opening Edition sisältää vakiona 18-tuuman kiillotetut alumiiniset kevytmetallivanteet värissä Tech Gray, suunniteltu toimimaan sekä kaupungissa että maastossa.
 • jeep-compass-opening-all-round-dlo Krominen DLO-lista
  Krominen DLO-lista
  Krominen DLO-lista, joka kehystää takalasia, antaa ajoneuvolle ensiluokkaisen ja hienostuneen ilmeen, tasapainottaen sen aggressiivista ja välittömästi tunnistettavissa olevaa asennetta.
 • jeep-compass-opening-edition-front-grille Etusäleikkö
  Etusäleikkö
  Legendaarisen seitsenaukkoisen etusäleikön, Jeep® -merkin ikonisin symboli, uusi muotoilu antaa raikkaan ja innovatiivisen ilmeen uusille Jeep® Compass -malleille.
 • jeep-compass-opening-edition-led-tail-lamps LED-takavalot
  LED-takavalot
  Täysin uuden Jeep® Compassin takavalot sisältävät toimivaa muotoilua. Takavalot myötäilevät täydellisesti ajoneuvon muotoja tarjoten erottuvan ilmeen. LED-takavalot ovat vakiona kaikissa malleissa.

TUNNISTETTAVAA MUOTOILUA

Älä odota, vaan erotu joukosta täysin uuden Jeep® Compass Opening Edition -mallin aggressiivisella ja hienostuneella profiililla. Tutustu trendeihin, jotka parantavat auton aerodynaamista muotoilua. Saatavilla musta katto ja kokonaan krominen DLO-lista, joka kiertää dramaattisesti taka- ja sivujen ympärille tehden uudesta SUV-ajoneuvosta välittömästi tunnistettavan. Täysin uusi Jeep® Compass ei jää takuulla huomaamatta.

NOPEIMMAT PUETAAN PARHAITEN

Kokeile uusia uria ja selvitä, miten veistokselliset muodot, tyyppilliset Jeep®-sisustuselementit, laadukkaat materiaalit ja state-of-the-art -teknologia tekevät täysin uuden Jeep® Compass Opening Edition -mallin sisätiloista täydellisen ympäristön matkasta nauttimiseen. Valmistaudu ajoon: huolellisesti suunniteltu kuljettajan ohjaamo sisältää 7-tuumaisen värillisen mittariston. Pidä kädet ohjauspyörällä ja keskitä huomiosi ajamiseen samalla kun hallitset audiota, ääntä ja nopeutta integroiduilla kytkimillä. Tunne voima jalkojesi alla kahden moottorivaihtoehdon 1.4l MultiAir II 170hp AT9 AWD ja 2.0 Multijet II 140hv AT9 AWD ansiosta.

jeep-compass-opening-edition-interior

HIENOSTUNEITA YKSITYISKOHTIA

 • jeep-compass-opening-edition-leather-steering-wheel Nahkainen ohjauspyörä
 • jeep-compass-opening-edition-uconnect-8.4-NAV-system Uconnect™ 8.4 NAV
 • Selec-Terrain®-järjestelmä
 • jeep-compass-opening-edition-automatic-transmission Automaattivaihteisto

TEKNOLOGIAN RAJOJEN YLITTÄMINEN

Koe älykkäämpi, yksinkertaisempi ja turvallisempi tapa käyttää älypuhelinta ajoneuvon Jeep® Compass Opening Edition sisällä, mahdollistaen puheluiden ja musiikin soittamisen, viestien lähettämisen ja vastaanottamisen sekä paljon muuta. Löydä uusi tapa pysyä yhteydessä älypuhelimellasi Uconnect™ 8.4” NAV -järjestelmän uusien ominaisuuksien ansiosta. Apple CarPlay -toiminnon avulla iPhonen käyttäjät voivat käyttää Apple Mapsia, viestejä, puhelinta ja Apple Music -palvelua Siri-ääniohjauksen kautta.

Android Auto™ mahdollistaa helpon ja turvallisen pääsyn Google Voice Search, Google Maps™ ja Google Play Music™ -palveluihin Uconnect™ kosketusnäytön tai ohjauspyörän säätimillä.

jeep-compass-opening-edition-side-apple-carplay jeep-compass-opening-edition-side-android-auto
jeep-compass-opening-edition-interior
Apple CarPlay displayed. Android Auto, Google Play, and other marks are trademarks of Google Inc.

JEEP® COMPASS ON ELÄMYS. ENNENNÄKEMÄTÖN VISIO.

Haluatko olla ensimmäisten ajajien joukossa? Nyt voit myös nähdä sen ensimmäisten joukossa, 360°. Sinä voit olla yksi onnekkaista, joka pääsee kokemaan interaktiivisen elämyksen ja mahdollisuuden tutustua tarkemmin täysin uuteen Jeep® Compass -malliin Lenovo-tabletin laajennetun reaaliteknologian ansiosta. Ota osaa tähän kokemukseen ja varaa paikkasi valituilta Jeep® jälleenmyyjiltä saadaksesi mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa vuoden odotetuimman SUV-ajoneuvon kanssa.

jeep-compass-opening-edition-ar-experience

LÖYDÄ MALLISI

Täysin uusi Jeep® Compass Opening Edition avaa tien muille versioille, jotka saapuvat markkinoille vielä tänä vuonna. Jeep® Compass tarjoaa täyden valikoiman mahdollisuuksia, yli 70 turvallisuus- ja turvaominaisuutta, kattavan valikoiman moottoreita ja helposti saatavilla olevia teknologisia ominaisuuksia. Värivalikoimasta muotoilun yksityiskohtiin voit valita ajoneuvon, joka on räätälöity vastaamaan tarpeitasi.  

jeep-compass-opening-edition-frontal-rear

ISTUIMET

Valitse neljästä saatavilla olevasta sisätilojen väristä, joiden inspiraationa on aktiiviset elämäntapaseikkailut ympäri maailmaa.

TURVALLISUUS JA VARMUUS

Yli 70 aktiivista ja passiivista turvallisuus- ja turvaominaisuutta varmistavat, että ainoa ongelmasi on päämäärän valinta.

RENKAAT

Riko rajoja viidellä erilaisella rengasvaihtoehdolla, jotka on suunniteltu toimimaan sekä kaupungissa että maastossa.

AJA KOHTI TAVANOMAISESTA POIKKEAVAA

Täysin uusi Jeep® Compass vie sinut ”off” vakiosta ja tavanomaisilta poluilta ja saa sinut näkemään arjen aivan uudenlaisella tavalla. Tule mukaan matkalle, jossa tapaat neljä johtohahmoa aloilta suunnittelu, ajokokemus, teknologia ja suorituskyky, jotka työllään ja ajattelutavallaan ovat muuttaneet yhteiskuntaa ja jokapäiväistä elämää, inspiroiden ihmisiä näkemään ja olemaan vuorovaikutuksessa maailman kanssa eri tavalla.