TRAIL RATED®

Jeep® Cherokee Trailhawk® kantaa ylpeänä Trail Rated® -merkkiä, joka ilmaisee, että tämä ajoneuvo on suunniteltu suoriutumaan haastavissa maasto-olosuhteissa neljän suorituskykyisen ominaisuutensa ansiosta: luistonesto, maavara, ohjattavuus, ohjattavuus ja kahluusyvyys.

KATSO MITEN CHEROKEE ON ANSAINNUT TRAIL RATED® -MERKIN
image

KOLME 4X4-JÄRJESTELMÄÄ KAIKKIIN OLOSUHTEISIIN

SELEC-TERRAIN® -LUISTONHALLINTA

Selec-Terrain® koordinoi ja optimoi elektronisesti jopa 12 järjestelmää kaikilla pinnoilla parantaen ajoneuvon hallintaa, sisältäen: voimansiirron hallintamoduuli, elektroninen jarruvoiman säädin, ESC, vaihteiston säädin, voimansiirron säädin. Selec-Terrain® -luistonhallintajärjestelmä sisältää: Auto, Lumi, Sport ja Hiekka/Muta, jotka takaavat parhaimman suorituskyvyn joka säällä. Trailhawk®-mallin Rock-ajotila varmistaa maksimaalisen offroad-suorituskyvyn.

SELEC-SPEED CONTROL

Selec-Speed® -järjestelmä avustaa kuljettajaa ylä- ja alamäessä. Siihen kuuluu sekä alamäkihidastin Hill Descent Control että mäkilähtöavustin Hill Start Assist. Selec-Speed® -järjestelmä on saatavana vain mallissa Jeep® Cherokee Trailhawk®.

MOOTTORIT

image
image
image

2,0 L MULTIJET II - TURBODIESELMOOTTORI

Jeep® Cherokeen 6-nopeuksisen manuaalivaihteiston ja Active Drive I -järjestelmällä varustetun tehokkaan 2,0 litran turbodieselmoottorin ominaisuuksia ovat toisen sukupolven Multijet-teknologia, neljä venttiiliä per sylinteri ja kaksi nokka-akselia sylinteriryhmää kohti (DOCH). Varustettu 1600 barin common rail -polttoaineruiskutusjärjestelmällä, polttoaineen solenoidiruiskuttimilla ja muuttuvageometrisellä turboahtimella (VGT). 2,0 litran turbodieselmoottori tuottaa 140 hevosvoiman enimmäistehon kierroksilla 3750 r/min ja vääntöä 350 Nm kierroksilla 1500 r/min.

Hv
140
Nm
350

2,2 L MULTIJET II - TURBODIESELMOOTTORI

2,2 litran dieselmoottori tuottaa 200 hevosvoimaa kierroksilla 3500 r/min ja 440 Nm:n vääntömomentin kierroksilla 2500 r/min, mikä tekee siitä yhden markkinoiden tehokkaimmista nelisylinterisistä turbodieselmoottoreista. 200 hevosvoiman versio on saatavilla järjestelmiin Jeep® Active Drive I ja Jeep® Active Drive II. Saatavana on myös rajoitettu 185 hevosvoiman versio 4x4 Jeep® Active Drive I -järjestelmään yhdistettynä. Sekä 185 hv:n että 200 hv:n versiot ovat saatavissa 9-vaihteisella automaattivaihteistolla ja Start & Stop -järjestelmällä varustettuna. 2,2 litran turbodieselmoottorin kulutus ja päästöt yhdistetyssä ajossa ovat 5,7L/100km ja 149 g/km.

Hv
200
Nm
440

3,2 L PENTASTAR™ V6 BENSIINIMOOTTORI

3,2-litrainen Pentastar V6 on kuuluisan 3,6-litraisen Pentastar V6:n ensimmäinen johdannainen ja varustettu samoilla innovaatioilla, joilla sen suuremman sylinteritilavuuden edeltäjäänsä ylistettiin alalla tehokkuudestaan, tehostaan ja viimeistelystään Tuloksena on hienostunut ajokokemus alhaisemman melun, tärinän ja kovuuden (NVH) ansiosta ja loistava korkeamman ominaistehon tasapaino (85 hv / litra) sekä poistuvaa V6-moottoria 30-prosenttisesti parempi polttoainetaloudellisuus.

Hv
85

2,0 L MULTIJET II - TURBODIESELMOOTTORI

Jeep® Cherokeen 6-nopeuksisen manuaalivaihteiston ja tehokkaan 2,0 litran turbodieselmoottorin ominaisuuksia ovat toisen sukupolven Multijet-teknologia, neljä venttiiliä per sylinteri ja kaksi nokka-akselia sylinteriryhmää kohti (DOCH). Varustettu 1600 barin common rail -polttoaineruiskutusjärjestelmällä,polttoaineen solenoidiruiskuttimilla ja muuttuvageometrisellä turboahtimella (VGT). 2,0 litran turbodieselmoottori tuottaa 140 hevosvoiman enimmäistehon kierroksilla 3750 r/min ja vääntöä 350 Nm kierroksilla 1500 r/min.

Hv
140
Nm
350

2,4 L TIGERSHARK® MULTIAIR® II MOOTTORI

Tämä 16-venttiilinen moottori käyttää edistyksellistä MultiAir®-tekniikkaa, joka muuttaa ilmanottoa parantaakseen suorituskykyä ja maksimoidakseen polttoainetehokkuuden. Kaikessa on kyse tehokkuudesta. Yhdeksänvaihteiseen automaattivaihteistoon yhdistettynä sen kulutus on maantieajossa 9,5 litraa/100 kilometriä. Tämä yhdistelmä mahdollistaa maantieajoa jopa 762 kilometriä yhdellä tankillisella.

vetokyky

Suorituskykyinen Jeep® Cherokee voi hinata jopa 2 495 kg, joten voit hinata sillä kaikenlaisia varusteita. Vakiovarusteisiin kuuluvan Trailer Sway Damping -järjestelmän ansiosta olet välittömästi valmis hinaamaan. Jos Cherokeessa on käytettävissä Jeep Active Drive II -järjestelmä tai Active Drive Lock, voit lisätä Flat-Tow-kytkentäpaketin hinataksesi ajoneuvoasi matkailuauton takana.

engine icon
2,0 L MULTIJET II - TURBODIESELMOOTTORI

vehicle icon
1800
engine icon
2,2 L MULTIJET II - TURBODIESELMOOTTORI

vehicle icon
2495
engine icon
3,2 L PENTASTAR™ V6 BENSIINIMOOTTORI

vehicle icon
2200

JEEP® CHEROKEE

Koeaja lähimmän jälleenmyyjän luona.

JEEP® CHEROKEE ESITE

Lataa tai tilaa Jeep® Cherokee esite