YMPÄRI MAAILMAN TUNNISTETTAVA IKONI

Jeep® Cherokee on ennemminkin vallankumouksellinen kuin kehityksellinen - se rikkoo rajoja ja tutkii aiemmin tuntemattomia alueita. Sen ulkopuoli on muotoiltu maksimaalista aerodynaamista tehokkuutta silmälläpitäen.

Cherokee

DYNAAMINEN LAATU JA TYYLI

Jeep® Cherokeen muotoilu ja aerodynaaminen ulkoasu edustavat maailmanluokan käsityötaitoa. Suuremmat perävalot yksilöllisillä LED-valoilla, leveä aerodynamiikkaa parantava takaspoileri ja kurvikas takaluukku luovat dynaamista tyylikkyyttä. Kirkkaat pakoputkenpäät lisäävät tyylikkyyttä. Jeep® Cherokeen joustavuus ja monipuolisuus tukevat aktiivista elämäntyyliäsi. 60/40 taittuva toinen istuinrivi liukuu eteen- ja taaksepäin tarjoten joustavan tavaratilan. Istuimet voidaan myös kallistaa.

Renkaat ja vanteet

Jeep® Cherokee on tehty liikkumaan, rikkomaan rajoja ja tutkimaan aiemmin tuntemattomia alueita. Cherokeen ainutlaatuiset rengas- ja vanneyhdistelmät on suunniteltu auttamaan sinua erottumaan joukosta ja olemaan uniikki.

YKSILÖLLISET LED-PÄIVÄAJOVALOT

Jeep® Cherokeessa on kehittynyt valoteknologia. LED-päiväajovalot kaartuvat taaksepäin ja luovat dynaamisen ilmeen. Bi-ksenon-ajovalot syttyvät pimeällä ja sumuvalot lisäävät näkyvyyttä tarpeen vaatiessa.

JEEP® CHEROKEE

Koeaja lähimmän jälleenmyyjän luona.

JEEP® CHEROKEE ESITE

Lataa tai tilaa Jeep® Cherokee esite