SISÄVERHOILUT

MONOTONE BLACK
KANGAS - MONOTONE BLACK ja Cattle Tan ja Light Diesel -tehostetikkaukset

Saatavissa malliin Jeep® Compass Longitude, Monotone Black -kankaalla verhoilluissa istuimissa on kaksisävyinen tikkaus. Ne paitsi näyttävät hyvältä, myös varmistavat mukavuuden kaikenlaisissa kaupunki- ja maastoseikkailuissa.

SANDSTORM
KANGAS - SANDSTORM ja Dark Saddle -tehostetikkaus

Sandstorm -kangasverhoillut istuimet näyttävät hyvältä mustan sisustuksen kanssa. Tyylikkään verhoilun täydentää Dark Saddle -tehostetikkaus ja anodisoidut tehosteet.

MONOTONE BLACK
MONOTONE BLACK ja Cattle Tan -tehostetikkaukset

Tarkka käsityötaito ja korkealaatuiset materiaalit korostuvat mallissa Jeep® Compass Limited, jossa on tyylikkään mustat nahkaverhoillut istuimet, joissa on cattle tan -tehostetikkaukset. Ajomukavuutta lisää sähköisesti kahdeksaan suuntaan säätyvä kuljettajan- ja etumatkustajan istuin, joissa on ristiseläntuki ja kaksi muistitoimintoa kuljettajalle.

SKI GRAY
SKI GRAY ja Punaiset tehostetikkaukset

Katseet vangitsevat Ski gray nahkaverhoillut istuimet ovat saatavissa malliin Jeep® Compass Limited. Kaiken kruunaavat punaiset tehostetikkaukset. Ajomukavuutta lisäävät lämmitetyt ja sähköisesti kahdeksaan suuntaan säätyvät etuistuimet.

MONOTONE BLACK
MONOTONE BLACK ja Punaiset tehostetikkaukset

Tarkka käsityötaito ja korkealaatuiset materiaalit korostuvat mallissa Jeep® Compass Trailhawk®, jossa on tyylikkään mustat nahkaverhoillut istuimet, joissa on punaiset tehostetikkaukset. Ajomukavuutta lisää sähköisesti kahdeksaan suuntaan säätyvä kuljettajan- ja etumatkustajan istuin, joissa on ristiseläntuki ja kaksi muistitoimintoa kuljettajalle.

HUIPPULUOKAN YKSITYISKOHTIA

AVAUDU UUSILLE KOKEMUKSILLE

Uusi Jeep® Compass on täynnä käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, mukaan lukien kaksiosainen kattoikkuna, joka mahdollistaa raittiista ilmasta
ja lämpimästä auringonpaisteesta nauttimisen milloin vain haluat.

OVET AVOINNA

Uuden Jeep® Compassin muotoilu tarjoaa oikean yhdistelmän mukavuutta ja muunneltavuutta. Tilava, sähkökäyttöinen takaluukku avautuu helposti nappia painamalla. Taittuva etuistuin ja kolmitasoinen tavaratila tarjoavat runsaasti tilaa tavaroillesi.

JEEP® COMPASS

Koeaja lähimmän jälleenmyyjän luona.

JEEP® COMPASS ESITE

Lataa tai tilaa Jeep® Compass esite