SUUNNITELTU TURVALLISEKSI

Uusi Jeep® Compass jatkaa Jeep®-tuotemerkin kestävää perintöä. Tämä kompakti SUV tarjoaa yli 70 turvallisuus- ja suojaominaisuutta sekä uusinta tekniikkaa ja nykyaikaista suunnittelua. Jeep® Compass suojaa sinua ja rakkaitasi erittäin kestävällä teräksellä ja muilla edistyneillä materiaaleilla. Matkustajien turvallisuus varmistetaan hienostuneimmalla turvatyynyjärjestelmällä, johon kuuluu 6 turvatyynyä vakiona.

LIIKUTA MINUA

TURVALLISELLA PUOLELLA

Uusi Jeep® Compass on varustettu vakiona ja lisävarusteena saatavilla aktiivisilla turvaominaisuuksilla, jotka on suunniteltu auttamaan kuljettajaa kohtaamaan tieolosuhteet, säätämään ajoneuvon suorituskykyä ja pitämään ajoneuvo hallinnassa turvallisesti.

INNOVATIIVISTA

Pysäköintipaikat ja ahtaat pysäköintihallit ovat monien kolhujen ja lommojen lähde. Uusi Jeep® Compass sisältää joitain markkinoiden kehittyneimmistä ja kattavimmista järjestelmistä, joiden avulla voit välttää ongelmat ja navigoida itsesi sisään ja ulos.

TURVALLISISSA KÄSISSÄ

Uusi Jeep® Compass varmistaa turvallisen ajokokemuksen yöllä ja päivällä käytettävissä olevien ominaisuuksien ansiosta, mikä tekee matkustamisesta yksinkertaisempaa ja miellyttävämpää kuin koskaan.

JEEP® COMPASS

Koeaja lähimmän jälleenmyyjän luona.

JEEP® COMPASS ESITE

Lataa tai tilaa Jeep® Compass esite