SILMIINPISTÄVÄ ULKOASU

Uusi Jeep® Compass edustaa uutta, rohkeaa Jeep®-merkin muotoilua. Virtaviivainen, aerodynaaminen profiili yhdistyy urheilullisiin, kaartuviin muotoihin luoden ulkoasun, joka on yhtä itsevarma sekä maastossa että tiellä.

RENKAAT JA VANTEET

Puolisuunnikkaanmuotoiset pyöräkotelot ja lokasuojan levikkeet täydentävät ulkomuodon antaen ajoneuvolle aggressiivisen ja lihaksikkaan ilmeen. Jeep® Compass on saatavana edukseen erottuvilla vanteilla, jotka on suunniteltu toimimaan sekä tiellä että maastossa.

KASVOKKAIN

Uuden Jeep® Compassin ulkoasu on ilmeikäs ja herkkä ottaen rohkean uuden askeleen Jeep®-tuotemerkin muotoilussa. Jeep®-merkin ikonisimman symbolin, legendaarisen seitsenaukkoisen etusäleikön uusi muotoilu antaa raikkaan ja innovatiivisen ilmeen tälle kompaktille katumaasturille.

HOUKUTTELEVA PROFIILI

Takalasia kehystävä krominen DLO-lista antaa uudelle Jeep® Compassille hyvännäköisen ja hienostuneen ulkoasun, tasapainottaen välittömästi tunnistettavaa Jeep® asennetta. Lisävarusteena saatava kiiltäväksi maalattu katto luo ainutlaatuisen, tyylikkään ulkomuodon sekä voimakkaamman ja urheilullisemman profiilin tehden Jeep® Compassista tunnistettavan sekä tiellä että maastossa.

JEEP® COMPASS

Koeaja lähimmän jälleenmyyjän luona.

Jeep® COMPASS ESITE

Lataa tai tilaa Jeep® Compass esite