SISÄTILAT

MOROCCO – BLACK
MOROCCO – BLACK

Grand Cherokee Laredo on varustettu Wallace II ja Sheldon -kangasverhoiluilla värissä Morocco black. Kuljettajan sähkösäätöinen istuin lisää ajomukavuutta.

MOROCCO – BLACK
MOROCCO – BLACK

Grand Cherokee Limited on varustettu Capri-nahkaistuimilla värissä Morocco black. Lämmitetyt etu- ja takaistuimet lisäävät matkustusmukavuutta kylminä päivinä.

NEW ZEALAND – LIGHT FROST BEIGE
NEW ZEALAND – LIGHT FROST BEIGE

Grand Cherokee Limited on varustettu Capri-nahkaistuimilla värissä New Zealand—light frost beige. Lämmitetyt etu- ja takaistuimet lisäävät matkustusmukavuutta kylminä päivinä.

MOROCCO – BLACK
MOROCCO – BLACK

Grand Cherokee Overland on varustettu Capri-nahkaistuimilla värissä Morocco black ja niissä on moroccon sun -tehostetikkaukset. Etuistuimissa on ilmastointi. Istuinten sisällä olevat tuulettimet kierrättävät viileää matkustamon ilmaa ja siirtävät kuumuuden pois istuimen pinnalta lisäten matkustusmukavuutta pitkillä matkoilla.

VESUVIO – INDIGO BLUE/JEEP® BROWN
VESUVIO – INDIGO BLUE/JEEP® BROWN

Grand Cherokee Overland on varustettu nappanahkaisilla, reikäkuvioiduilla istuimilla värissä Vesuvio—indigo blue ja niissä on Jeep® brown ja pearl-tehostetereet. Etuistuimissa on ilmastointi. Istuinten sisällä olevat tuulettimet kierrättävät viileää matkustamon ilmaa ja siirtävät kuumuuden pois istuimen pinnalta lisäten matkustusmukavuutta pitkillä matkoilla.

NEPAL – LIGHT FROST BEIGE
NEPAL – LIGHT FROST BEIGE

Grand Cherokee Overland on varustettu nappanahkaisilla, reikäkuvioiduilla istuimilla värissä Nepal— light frost beige ja niissä on Jeep® brown tehostetereet. Etuistuimissa on ilmastointi. Istuinten sisällä olevat tuulettimet kierrättävät viileää matkustamon ilmaa ja siirtävät kuumuuden pois istuimen pinnalta lisäten matkustusmukavuutta pitkillä matkoilla.

MOROCCO – BLACK
MOROCCO – BLACK

Grand Cherokee Summit on varustettu reikäkuvioiduilla Natura Plus -nahkaistuimilla värissä Morocco black.

GRAND CANYON BROWN
GRAND CANYON BROWN

Grand Cherokee Summit -malliin on saatavissa reikäkuvioidut Natura Plus -nahkaistuimet värissä Jeep® Grand Canyon Brown.

SKI GRAY – INDIGO/SKI GRAY
SKI GRAY – INDIGO/SKI GRAY

Nahkaverhoiltu sisustuspaketti sisältää ylellisimmät istuimemme. Ski gray Laguna-nahkaverhoilu, jossa on indigo blue ja ski gray -väriset tehostetikkaukset, luo ylellisen sisustuksen. Reikäkuvioitujen istuinosien lämmitys ja ilmastointi varmistavat matkustusmukavuuden sekä kylmällä että kuumalla säällä.

MOROCCO – BLACK - RUBY RED
MOROCCO – BLACK - RUBY RED

Grand Cherokee Trailhawk® -mallissa on vakiona SRT®-tyyliset reikäkuvioidut, Morocco-black väriset nappanahka- ja mokkaverhoillut istuimet, ruby red -tehostetikkauksin. Muotoillut pääntuet auttavat sinua pysymään paikoillasi off road -seikkailuiden aikana. Etuistuimissa on ilmastointi. Istuinten sisällä olevat tuulettimet kierrättävät viileää matkustamon ilmaa ja siirtävät kuumuuden pois istuimen pinnalta lisäten matkustusmukavuutta pitkillä matkoilla.

OTA MUKAVUUS HALTUUN

Ylellinen nahkaverhoilu peittää lähes kaikki pinnat - istuimet, mittaripaneelin, ovipaneelit, keskikonsolin ja hansikaslokeron.

LOPUTTOMASTI MUKAVUUKSIA

COMMANDVIEW®-KATTOLUUKKU

CommandView®-kattoluukku tarjoaa kaksiosaisen, liukuvan, sähkökäyttöisen lasikaton. Kattoluukun ansiosta pääset nauttimaan uusista maisemista. Katossa on sähkökäyttöinen häikäisysuoja, joka pitää sinut viileänä. Saatavana on myös yksiosainen kattoluukku.

JEEP® GRAND CHEROKEE

Koeaja lähimmän jälleenmyyjän luona.

JEEP® GRAND CHEROKEE ESITE

Lataa tai tilaa Jeep® Grand Cherokee esite