TRAIL RATED® HYVÄKSYTTY

Trail Rated® -merkki ilmaisee, että ajoneuvo on suunniteltu suoriutumaan haastavissa sää- ja maasto-olosuhteissa. Trail Rated -testi kattaa viisi avainaluetta, joihin kuuluvat luistonesto, maavara, ohjattavuus, ja kahluusyvyys. Grand Cherokee Trailhawk® ja kaikki Off road -paketilla varustetut mallit ovat saaneet Trail rated -merkin.

KATSO MITEN GRAND CHEROKEE ON ANSAINNUT Trail Rated® -MERKIN

TRAILHAWK®

Luokkansa suorituskykyisin SUV, uusi Grand Cherokee Trailhawk® tarjoaa off road -perinnön, johon kuuluvat Quadra-Lift® -ilmajousitusjärjestelmä, Selec-Speed® -järjestelmä ja Quadra-Drive® II, jossa on sähköinen takarenkaiden tasauspyörästö.

image

4x4 JÄRJESTELMÄT

Jeep® Grand Cherokee tarjoaa kaksi 4x4 järjestelmää - Quadra-Trac II® ja Quadra-Drive® II. Joten jos selätettävissäsi ovat haastavat sääolosuhteet tai olet innokas off road -ajaja, Grand Cherokee selviää mistä vain.

MOOTTORIT

image

3.0L V6 MULTIJET II DIESELMOOTTORI

Vaikuttavalla suorituskyvyllä varustettu 3-litrainen V6 turbodieselmoottori sekä edistynyt voimansiirto vähentävät polttoaineen kulutusta. Edistyksellinen voimansiirto vähentää polttoaineen kulutusta ja alentaa hiilidioksidipäästöjä, tinkimättä kuitenkaan suorituskyvystä. Edistyneellä 8-vaihteisella automaattivaihteistolla varustettu Jeep® Grand Cherokee pystyy hinaamaan jopa 3500 kg, joten nyt voit hinata lähes kaikkea minne ikinä haluatkin.

JOPA 3500 KILOGRAMMAN VETOMASSA

Grand Cherokeen suurin vetomassa on jopa 3500 kg oikein varustettuna.

engine icon
3.0L V6 MULTIJET II DIESELMOOTTORI

vehicle icon
3500

JEEP® GRAND CHEROKEE

Koeaja lähimmän jälleenmyyjän luona.

JEEP® GRAND CHEROKEE ESITE

Lataa tai tilaa Jeep® Grand Cherokee esite