YLI 70 TURVALLISUUSOMINAISUUTTA

Jeep® Grand Cherokee tarjoaa erilaisia vakiona ja lisävarusteena saatavia turvallisuus- ja suojajärjestelmiä, jotka lisäävät itseluottamustasi ja auttavat suojaamaan sinua ja matkustajia.

PASSIIVISET TURVALLISUUSJÄRJESTELMÄT

Grand Cherokeessa on vakiona monivaiheiset kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt sekä täydentävät sivuturvatyynyt.

image

AKTIIVISET TURVALLISUUSJÄRJESTELMÄT

Ohjausjärjestelmät hälyttävät ja auttavat sinua haastavissa ajotilanteissa. Etutörmäyksestä varoittava järjestelmä ja jarruavustin sekä mukautuva vakionopeudensäädin ja Stop and Go ovat vain kaksi useista saatavilla olevista järjestelmistä.

image

KUOLLEEN KULMAN TUNNISTUS

Kuolleen kulman tarkkailujärjestelmä tarkkailee ns. sokeaa aluetta kahden erillisen anturin avulla ja valvoo jatkuvasti Jeep® Grand Cherokeen ja muiden ajoneuvojen välissä olevaa tilaa. Mikäli järjestelmä havaitsee toisen, liian lähellä olevan ajoneuvon, kuljettajaa varoitetaan merkkiäänellä sekä valaistulla varoitusmerkillä sivupeilissä.

Pysäköintiavustimet

Ajoneuvon pysäköinti ja peruuttaminen voi olla haastavaa. Grand Cherokee on suunniteltu tekemään siitä helpompaa.

AINA TURVASSA JA TILANNE HALLINNASSA

Auton turvallisuusanturit auttavat ylläpitämään ajovakautta ja avustavat automaattisesti, jos havaitaan ero ajoneuvon suunnitellun ja todellisen reitin välillä. Sähköinen ajovakauden ohjausjärjestelmä, Electronic Roll Mitigation -kaatumisenestojärjestelmä, lukkiutumattomat jarrut (ABS) ja luistonhallinta auttavat ylläpitämään ajoneuvon hallintaa havaitessaan renkaiden luistavan.

JEEP® GRAND CHEROKEE

Koeaja lähimmän jälleenmyyjän luona.

JEEP® GRAND CHEROKEE ESITE

Lataa tai tilaa Jeep® Grand Cherokee esite