OK

JEEP ® CHEROKEE

SYNTYNYT AIDON JEEP ®-MERKIN DNA:STA

JEEP ® CHEROKEE

SYNTYNYT AIDON JEEP ®-MERKIN DNA:STA

Dynaaminen laatu ja tyyli

Jeep® Cherokeen muotoilu ja aerodynaaminen ulkoasu edustavat maailmanluokan käsityötaitoa. Suuremmat perävalot yksilöllisillä LED-valoilla, leveä aerodynamiikkaa parantava takaspoileri ja kurvikas takaluukku luovat dynaamista tyylikkyyttä. Kirkkaat pakoputkenpäät lisäävät tyylikkyyttä. Jeep® Cherokeen joustavuus ja monipuolisuus tukevat aktiivista elämäntyyliäsi. 60/40 taittuva toinen istuinrivi liukuu eteen- ja taaksepäin tarjoten joustavan tavaratilan. Istuimet voidaan myös kallistaa.

RENKAAT JA VANTEET

Jeep® Cherokee on tehty liikkumaan, rikkomaan rajoja ja tutkimaan aiemmin tuntemattomia alueita. Cherokeen ainutlaatuiset rengas- ja vanneyhdistelmät on suunniteltu auttamaan sinua erottumaan joukosta ja olemaan uniikki.

Yksilölliset led-päiväajovalot

Jeep® Cherokeessa on kehittynyt valoteknologia. LED-päiväajovalot kaartuvat taaksepäin ja luovat dynaamisen ilmeen. Bi-ksenon-ajovalot syttyvät pimeällä ja sumuvalot lisäävät näkyvyyttä tarpeen vaatiessa.

Sisäinen tarina

Cherokeen sisäverhoilu on saanut inspiraation maailman ikonisimmista maisemista. Ylväästä Grand Canyonista kiehtovan salaperäiseen Marokkoon: upeisiin sisätiloihin on luotu runsaasti harkittuja yksityiskohtia.

Taittuvaa vapautta

Upeaa avaruutta

Jeep® Cherokee tarjoaa kaksi upeaa mahdollisuutta auringosta ja raittiista ilmasta nauttimiseen. Uuteen kaksiosaiseen CommandView®-panoraamakattoon sisältyvät häikäisysuoja ja kiinteä lasipaneeli takaosassa. Luokassaan ainutlaatuinen Sky Slider® -kattojärjestelmä avaa maailmasi yhdellä painikkeen painalluksella.