OK

JEEP ® CHEROKEE

SYNTYNYT AIDON JEEP ®-MERKIN DNA:STA

JEEP ® CHEROKEE

SYNTYNYT AIDON JEEP ®-MERKIN DNA:STA

Aja huomisen teknologiaa tänään

Hallitse autosi ja matkasi tietoja Uconnect™ -järjestelmällä, joka pitää sinut aina ajan tasalla ja viihdytettynä. Lisää äänenvoimakkuutta, liitä yhteensopiva medialaite ja toista musiikkia Uconnect™ -näytöllä USB-portin, SD-muistikortin tai tuloliitännän kautta. Jeep Cherokeen kanssa teknologia on ennenkokemattoman toimivaa ja hauskaa.

Pysy ajan tasalla: Uconnect Live

Edistyksellisen teknologian ansiosta pysyt ajan tasalla irrottamatta katsettasi tiestä. Uconnect™-järjestelmän avulla olet aina yhteydessä autosi toimintoihin helppokäyttöisen Bluetooth®in, ääniohjauksen, kosketusnäyttö- ja ohjauspyöräsäätimien sekä kristallinkirkkaiden näyttöjen kautta.

Unconnect 8.4 Nav

Uconnect™ 8.4 NAV sisältää korkean resoluution, 8,4-tuumaisen kosketusnäytön, jossa on sisäänrakennettu 3D-navigointi, HD Radio™ ja paljon muuta.

Uconnect 8.4

Uconnect™ 8.4 sisältää korkean resoluution, 8,4-tuumaisen kosketusnäytön, drag and drop -valikon, iPod-mobiililaiteliitännän ja paljon muuta.

VIIHDYTTÄVÄÄ MUKAVUUTTA

Kuuntele lempimusiikkiasi. Kaikki, mitä tarvitset päästäksesi määränpäähäsi tuotetaan rikkaalla äänimaailmalla useasta eri lähteestä. Jeep® Cherokee tarjoaa huippuluokan 9-kaiutinjärjestelmän, jossa on 8” subwoofer ja 506 watin teho, suunniteltu yhdessä Alpine®:n kanssa.

JEEP® CHEROKEE ALPINE® ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ, JOSSA ON YHDEKSÄN KAIUTINTA

– Kolme 90 mm kojelautaan asennettua kaiutinta
– Kaksi 5×23 cm kaiutinta etuovissa
– Kaksi 90 mm takaovissa
– Kaksi 15×23 cm kaiutinta takatilassa
– Yksi 20 cm “infinite battle” subwoofer takatilassa
– 12-kanavainen vahvistin

BLUETOOTH® SUORATOISTO

Bluetooth®-suoratoisto mahdollistaa langattoman musiikin soittamisen medialaitteellasi. Tällä toiminnolla voit striimata musiikkia langattomasti mistä tahansa yhteensopivasta musiikkisoittimestasi tai Internetradio-sovelluksesta.

PUHELIN & NAVIGOINTI

Uconnect™ -järjestelmä tarjoaa sinulle saumattoman kokemuksen, jota et olisi voinut uskoa todeksi. Navigointi- ja viihdejärjestelmien ja äänikomentojen avulla voit soittaa milloin tahansa. Musiikin äänenvoimakkuuden säätö on automaattinen, eli kuulet ajo-ohjeet tai jos puhelin soi. Äänenvoimakkuus palaa ennalleen itsestään. Äänikomennoilla on myös helppo soittaa tallennettuihin numeroihin tai vastata viimeisimpään puheluun.

SOITA MILLOIN JA MISTÄ HALUAT

Yhdistä jopa 10 matkapuhelinta ja soita koska tahansa. Uconnect™ synkronoi yhteensopivan puhelimesi yhteystiedot mahdollistaen puhelinsoitot suoraan nimen perusteella. Kun puhelin soi, soittajan nimi näkyy kosketusnäytöllä.

Tarkista puhelimesi yhteensopivuus

HANDS-FREE -PUHELUT JA TEKSTIVIESTIT

“Soita ja vastaanota puheluita sekä kuuntele ja vastaa tekstiviestihin* irrottamatta käsiäsi ratista tai katsettasi tiestä.

*Tämä toiminto on käytettävissä vain yhteensopivien puhelimien kanssa.

NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ JA 3D-KARTAT

Uconnect™ on yhdistänyt voimansa johtavien navigointilaitteiden valmistajien kanssa varmistaakseen, että tiedät missä olet, minne olet menossa ja kauanko perillepääsy kestää. Kartat ja sensoriavusteinen GPS auttavat sinua käännöksissä ja kaistanvaihdoissa. Käännös käännökseltä -ohjeet annetaan ääniohjauksella ja ääniopasteilla. Uusi Uconnect™ 8.4” Radio Nav -järjestelmä tarjoaa suuren, 8,4-tuumaisen kosketusnäytön 3D-grafiikoilla ja useilla ulkoisilla valitsimilla. Tämä mahdollistaa helpon pääsyn kaikkiin toimintoihin, esimerkiksi lämpötilan ja äänen säätöön.  Bluetooth®-liitäntä tukee äänikomentoja ja äänentoistoa. Uconnect™-järjestelmässä on myös USB-portti, SD-kortinlukija ja DAB-radio.

SÄÄTIMET

Jeep® Cherokee tarjoaa huipputeknologiaa, jonka avulla voit hallita kaikkea yksinkertaisella ja intuitiivisella tavalla. Vaihda AM-tilasta FM-tilaan tai radiokanavaan, säädä äänenvoimakkuutta tai valitse uusi musiikkikappale, soita ystävällesi: kaiken tämän voit tehdä irrottamatta käsiäsi ohjauspyörästä. Yksittäiset painikkeet ja kytkimet sijaitsevat ohjauspyörässä. Kokeile, ja pian et pärjää enää ilman.

7" TFT-NÄYTTÖ

KOSKETUSNÄYTTÖ

PERUUTUSKAMERA

AUTOMAATTINEN PYSÄKÖINTI