UUSI JEEP® COMPASS 4xe
Alk. 52 990 €

LEGENDAN SYNTY

Hybridi-vallankumouksesta syntyy uusi tulevaisuus. Jeep® määrittelee liikkumisen uudella tavalla ja parantaa samalla tehokkuutta, vastuullisuutta ja suorituskykyä.

UUSI JEEP® COMPASS 4xe
Alk. 52 990 €

LEGENDAN SYNTY

Hybridi-vallankumouksesta syntyy uusi tulevaisuus. Jeep® määrittelee liikkumisen uudella tavalla ja parantaa samalla tehokkuutta, vastuullisuutta ja suorituskykyä.

Aja Jeep®-vallankumous

Tulevaisuus syntyy vallankumouksesta. Jeep® on uudistanut liikkumista kaikilla osa-alueilla: vastuullisuudessa, tehokkuudessa ja suorituskyvyssä. Uudessa Jeep® Compass 4xe ladattavassa hybridissä teho ja kestävyys ovat samalla polulla.

Ekologista ajoa

Jeepin® henki ei ole muuttunut – sen moottori on vallankumouksellinen. Jeep® Compass on uudistunut ja se vastaa liikkumisen uusiin haasteisiin. Kun molemmat moottorit toimivat yhdessä, niiden ympäristövaikutukset pienenevät huomattavasti. Sähköajotilassa ajaminen on täysin päästötöntä.

Alhaisempi kulutus

Uuden sukupolven moottorit takaavat ennennäkemättömän pienen polttoaineen kulutuksen. Sähkötilassa auto saa virtansa 11,4 kWh akusta ja voit ajaa jopa 50 km pelkällä sähköllä. Tämän ansiosta voit ajaa päivittäisiä matkoja tuottamatta lainkaan hiilidioksidipäästöjä ja vähentää samalla polttoaineen kulutusta.

Erinomainen suorituskyky

Uusi Jeep® Compass 4xe ladattava hybridi parantaa suorituskykyään entisestään 190 tai 240 hevosvoimaiseksi yhdistettyjen voimanlähteiden ansiosta. Auto kiihtyy 0–100 km/h vain 7,4 sekunnissa. Enimmäisnopeus on 130 km/h sähköisessä tilassa ja 200 km/h hybriditilassa.

Aja tulevaisuutta

Uudessa Jeep® Compass 4xe ladattavassa hybridissä voit valita kolmesta eri ajotilasta: Hybrid, joka käyttää molempia moottoreita, Electric, joka käyttää vain sähkömoottoria ja vähentää CO2-päästöt nollaan, ja E-Save, joka auttaa ylläpitämään akun lataustasoa itsenäisen latausjärjestelmän kautta. Jos haluat vieläkin urheilullisemman ajokokemuksen, voit valita  Selec-Terrainin® Sport-tilan.

Hiljaisuutta, Compass on tulossa.

Valmistaudu löytämään kaupunki uudelleen. Jopa 240 HV teho ja 0-100 kiihtyvyys vain 7,4 sekunnissa, kaikki mitä tarvitset, missä ikinä ajatkin. Kun käytät vain sähkömoottoria, toimintamatka pelkällä sähköllä on jopa 50 km ja päästöjen ympäristövaikutus on nolla. Ja kaiken tämän lisäksi – mikä täydellinen hiljaisuus.

Polttomoottori ja sähkömoottori

Sähkömoottori: FCA eMotor 60 hv
Sähkökäyttöinen ajotapa tarjoaa aivan uuden ajokokemuksen: hiilidioksidipäästöjen osalta ympäristövaikutukset ovat nolla jopa 50 km:n ajomatkalla.

Polttomoottori: 4-sylinterinen 1.3 turbobensiinimoottori
Nelisylinterinen 1,3 litran turbobensiinimoottori on saatavana kahdella eri teholla, 130 HV tai 180 HV. Tehokas yksinkin, mutta täydelliset yhdessä sähkömoottorin kanssa.

Vapaus valita

Uuden Jeep® Compass 4xe ladattavan hybridin teknologialla on yksi tavoite: sinä saat valita, milloin käytät eri ominaisuuksia – ajaessasi kaupungissa, maastossa vai molemmissa?

Selec-Terrain™

Valitse haluamasi reitti, ihan millainen tahansa. Selec-Terrain ™ -teknologian ansiosta voit asettaa ajotyylin kaikenlaisille maastoille. Voit valita vaihtoehdoista Sand, Rock*, Snow ja Sport. Tai valitse Auto ja anna uuden Jeep® Compass 4xe ladattavan hybridin tehdä työ. Et voi valita väärin.
*Rock on saatavilla ainoastaan Trailhawkissa.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä