OK

UUSI JEEP® COMPASS 4xe
LEGENDAN SYNTY

Hybridi-vallankumouksesta syntyy uusi tulevaisuus. Jeep® määrittelee liikkumisen uudella tavalla ja parantaa samalla tehokkuutta, vastuullisuutta ja suorituskykyä.

Suuntaa antavia kuvia. Autojen myynti on tarkoitus aloittaa vuoden 2020 toisella puoliskolla.

UUSI JEEP® COMPASS 4xe
LEGENDAN SYNTY

Hybridi-vallankumouksesta syntyy uusi tulevaisuus. Jeep® määrittelee liikkumisen uudella tavalla ja parantaa samalla tehokkuutta, vastuullisuutta ja suorituskykyä.

Suuntaa antavia kuvia. Autojen myynti on tarkoitus aloittaa vuoden 2020 toisella puoliskolla.

Teknologia

Luota uusimpaan teknologiaan uudessa Jeep® Compass 4xe ladattavassa hybridissä.
Tietoviihdejärjestelmän ja erilaisten aputeknologia- ja viihdetoimintojen ansiosta saat kokea tulevaisuuden Jeep®-ajoelämyksen.

Uusi digitaalinen TFT-näyttö

Seitsemän tuuman TFT-näyttö uusilla grafiikoilla tarjoaa säännöllisesti ajankohtaisia päivityksiä. Uusi asettelu ja USB-liitännät pitävät sen entistä paremmin ajan tasalla ja yhä intuitiivisempana. Nyt mikään ei voi estää sinua.

8,4’’ Uconnect™ Nav

Testaa Jeep® Compass 4xe ladattavan hybridin älykkyyttä. Uusi neljännen sukupolven interaktiivinen Uconnect™ -järjestelmä 8,4” HD-kosketusnäytöllä tarjoaa sinulle nopean pääsyn kaikkiin toimintoihin niin ohjauspyörän komentojen, kuin myös kosketus- ja äänikomentojen avulla. Yhdistä järjestelmä älypuhelimeesi ja hallitse aikatauluasi ilman, että irrotat katsettasi tiestä.

e-Coasting

Uudistuneen jarrutusjärjestelmän avulla voit ladata auton akkua jokaisen matkasi aikana. Kun tämä teknologia on aktiivisena, se optimoi jarrutuksissa ja hidastuksissa syntyvän kineettisen energian ja lataa sen avulla akkua.

Täydellinen synergia

Kaikkien tietoviihdejärjestelmään integroitujen Apple CarPlay™- ja Android Auto™ -toimintojen ansiosta mukanasi on aina koko maailma, missä tahansa kuljetkin.
Yhteystiedot, musiikki, matkareitit ja monet muut toiminnot ovat aina yhdistettynä ja matkalla mukana.

Apple CarPlay™

Jatka kokouksiasi, puheluitasi ja viihteen toistoa myös silloin, kun olet liikenteessä. Kytke iPhone 8,4 tuuman Uconnect ™ -järjestelmään. Apple CarPlay™ mahdollistaa Apple Mapsin, iMessagen, Apple Musicin ja puhelimen käytön ääniavustaja Sirin kautta.

Android Auto™

Android Auton™ avulla voit käyttää turvallisesti äänikomentoja sekä Google Maps- ja Google Play Music™ -sovelluksia kosketusnäytön ja ohjauspyörän komentojen kautta.  Äänentunnistuksen ansiosta voit keskittyä matkaan ilman häiriötekijöitä.

Turvallisuus

Uuteen Jeep® Compass 4xe ladattavaan hybridiin on asennettu yhteensä 70 erilaista aktiivista ja passiivista turvallisuusjärjestelmää. Matkustamo suojaa kaikkia matkustajia,
ja erilaiset turvajärjestelmät auttavat sinua matkan aikana. Ne ovat suojana kaikenlaisissa yllättävissä tilanteissa, joita liikenteessä voi tulla.

Mukautuva vakionopeudensäädin

Tämän järjestelmän avulla kuljettaja voi asettaa ajonopeuden ja ylläpitää sitä samalla pitäen turvallisen etäisyyden edessä olevaan ajoneuvoon. Järjestelmä aktivoi automaattisen jarrutuksen hätätilanteessa ilman kuljettajan toimia.

Park View® -peruutuskamera ja dynaamiset ohjauslinjat

Park View® -peruutuskamera tarjoaa erinomaisen näkyvyyden kuljettajalle autoa peruutettaessa. Se ehdottaa auton suuntaa dynaamisilla ohjauslinjoilla ja äänimerkeillä.

Kuolleen kulman seuranta

Kuolleen kulman seuranta on kehittynyt järjestelmä, joka tietää tutkan avulla, milloin takaa tulee ajoneuvo. Kun järjestelmä on päällä, ja toinen ajoneuvo tulee tutkan seuraamalle alueelle, järjestelmäviesti ilmoittaa siitä kuljettajalle sivupeiliin syttyvällä valolla.

Kaistaltapoistumisvaroitus Plus

Uudessa Jeep® Compass 4xe ladattavassa hybridissä on vakiona turvajärjestelmä, joka tarkkailee auton kulkua kaistan sisällä. Jos auto ajaa kaistan ulkopuolelle, järjestelmä lähettää varoituksen, ja yhdessä kaista-avustimen kanssa ohjaa auton takaisin omalle kaistalleen.

Automaattiset ajovalot

Automaattiset ajovalot valaisevat edessä olevaa tietä. Jos valot asetetaan haluttuun valotilaan, valot käynnistyvät ja sammuvat automaattisesti olosuhteiden vaatimusten mukaisesti.

Kuljettajan vireystilan valvonta

Jeepin® 4xe ladattavissa hybrideissä on järjestelmä, joka havaitsee kuljettajan väsymyksen. Kuljettaja saa tarvittaessa mittariston näytölle viestin, jossa ehdotetaan lepoa. Ilmoitus häviää näkyvistä vain silloin, kun kuljettaja pysähtyy, sammuttaa auton ja lepää.

Etutörmäysvaroitin Plus

Järjestelmä varoittaa kuljettajaa, jos auto on menossa liian nopeasti ja liian lähelle edessä olevaa ajoneuvoa tai estettä. Järjestelmä aktivoi jarrun automaattisesti. Näiden toimintojen ansiosta on mahdollista välttää onnettomuuksia kokonaan, tai lieventää niiden seurauksia.

Park Sense -järjestelmä

Jopa vaikeat pysäköintitilanteet onnistuvat nyt kuin käden käänteessä. Park Sense -järjestelmä hyödyntää neljää auton takaosaan integroitua anturia. Kuljettaja saa äänimerkin, jos auto on liian lähellä muita ajoneuvoja tai esineitä. Etuanturit ovat saatavana Park Packin lisävarusteena.

Risteävän liikenteen tunnistus

Järjestelmä auttaa kuljettajaa tilanteissa, joissa näkyvyys taakse on huono, kuten esimerkiksi poistuttaessa pysäköintipaikoilta. Järjestelmä aktivoituu automaattisesti peruutettaessa, ja se varoittaa kuljettajaa äänivaroituksilla ja sivupeileissä olevilla kuvakkeilla. Järjestelmä integroituu täydellisesti Park Assist -järjestelmään.

Mukavuusvarusteet

Avaimeton sisäänpääsy
Avataksesi oven riittää, että avain on mukanasi. Auto tunnistaa avaimet, ja sinun tarvitsee vain vetää etuoven tai takaluukun kahvoista, jotta ovet avautuvat.

Automaattinen takaluukku
Parasta mukavuutta ja helppoutta arkeen sähkötoimisella takaluukulla.

Ensiluokkainen Alpine-äänijärjestelmä
Voit tehdä kompromisseja soittolistaasi, mutta et koskaan musiikin äänen laatuun. Ensiluokkainen Alpine-äänijärjestelmä tarjoaa poikkeuksellisen kauniin äänimaailman.