COMPASS

Perinteet kohtaavat kehityksen täysin uudessa Jeep® Compass -mallissa, uudistaen tyypillisimmät ominaisuudet, jotka tekevät Jeep®-brändistä niin legendaarisen. Eleganttinen aerodynaaminen profiili, huolellisesti harkitut yksityiskohdat, kromiset koristelut ikkunoiden ympärillä sekä seitsenaukkoinen maski kruunattuna led-ajovaloilla.

COMPASS

Perinteet kohtaavat kehityksen täysin uudessa Jeep® Compass -mallissa, uudistaen tyypillisimmät ominaisuudet, jotka tekevät Jeep®-brändistä niin legendaarisen. Eleganttinen aerodynaaminen profiili, huolellisesti harkitut yksityiskohdat, kromiset koristelut ikkunoiden ympärillä sekä seitsenaukkoinen maski kruunattuna led-ajovaloilla.

Compass Longitude

Uusi Jeep® Compass Longitude tarjoaa huippuluokan muotoilua ja maksimaalista mukavuutta. Kromiset DLO-listat kattokiskoissa ja ensiluokkaiset istuimet kruunaavat mukavan sisätilan, jossa on veistoksellisia elementtejä, hienostuneita materiaaleja ja tarkkoja teknisiä yksityiskohtia.

COMPASS LIMITED

Hienostuneisuuden ja tyylikkyyden yhdistelmä luo uuden, mielenkiintoisen tulokkaan kompaktien katumaastureiden joukkoon. Jeep® Compass Limited sisältää nahkaiset ja kankaiset etu- ja takaistuimet, 7 tuuman mukautettavan mittariston ja radionäytön, jossa on Uconnect, LED-ajovalot ja monia muita uusia ominaisuuksia.

COMPASS TRAILHAWK®

Jeep® Compass Trailhawk® jatkaa Jeep® merkin legendaarista off-road-perintöä. Luokkansa parhaalla 4×4 suorituskyvyllä Compass Trailhawk® yhdistää vaivattomasti huipputason taitavuuden sekä maantiesuorituskyvyn ja mukavuuden.

4×4 järjestelmät

Musta konepellin tarra

Jättökulmat

Selec-Terrain®-järjestelmä

Ulkoasu

VIEHÄTTÄVÄ ULKOASU

Aggressiivinen ja hienostunut profiili, joka erottuu joukosta. Jeep® Compassissa on aerodynaamisen muotoilun luomaa itsevarmaa asennetta. Saatavilla musta katto ja kokonaan krominen DLO-lista, joka kehystää dramaattisesti taka- ja sivuosat tehden uudesta SUV-ajoneuvosta välittömästi tunnistettavan. Uusi Jeep® Compass ei jää takuulla huomaamatta.

SISÄTILAT

MUKAVUUS JA TYYLI

Veistokselliset muodot, tunnistettavat Jeep®-designelementit, korkealaatuiset materiaalit ja viimeisin teknologia tekevät uuden Jeep® Compass Opening Edition -mallin sisätiloista täydellisen ympäristön matkasta nauttimiseen. Valmistaudu ajoon: huolellisesti suunniteltu kuljettajan ohjaamo sisältää 7-tuumaisen värillisen mittariston. Pidä kädet ohjauspyörällä ja keskitä huomiosi ajamiseen samalla kun hallitset äänijärjestelmää, puheohjausta ja nopeutta ohjauspyörään integroiduilla kytkimillä.

Uconnect™ 8.4 NAV -järjestelmä

Selec-Terrain® järjestelmä

Automaattivaihteisto

TEKNOLOGIA

TEKNOLOGIAN RAJOJEN YLITTÄMINEN

Koe monipuolisempi tapa käyttää älypuhelintasi ajoneuvon Jeep® Compass sisällä: soita puheluita, kuuntele musiikkia, lähetä ja vastaanota viestejä sekä paljon muuta. Löydä uusi tapa pysyä yhteydessä älypuhelimellasi Uconnect™ 8.4” NAV -järjestelmän uusien ominaisuuksien ansiosta. Apple CarPlay -toiminnon avulla iPhonen käyttäjät voivat käyttää Apple Mapsia, viestejä, puhelinta ja Apple Music -palvelua Siri-ääniohjauksen kautta. Android Auto™ mahdollistaa helpon ja turvallisen pääsyn Google Voice Search, Google Maps ja Google Play Music -palveluihin Uconnect™ kosketusnäytön tai ohjauspyörän säätimillä.

Apple CarPlay näytetään. Android Auto, Google Play ja muut merkit ovat Google Inc:n tavaramerkkejä.

SUORITUSKYKY

4X4 VERTAANSA VAILLA

Vertaansa vailla olevan 4×4-suorituskyvyn ja huipputeknisten, polttoainetehokkaiden voimansiirtoversioiden yhdistelmän ansiosta uusi Jeep® Compass on kaikkein kyvykkäin kompakti ja sporttinen katumaasturi. Voit valita malliksi kahden bensiinimoottorin tai neljän dieselmoottorin joukosta. Legendaarista Jeep® off-road-ominaisuutta on parannettu parilla uudella, edistyksellisellä 4×4-järjestelmällä, jotka tarjoavat asiakkaalle jotain, mihin mikään muu kompakti katumaasturi ei pysty.

Selec-Terrain® järjestelmä

Selec-Terrain® luistonhallintajärjestelmä on suunniteltu nelivetojärjestelmien optimoimiseen loistavan hallinnan takaamiseksi kaikissa maastoissa. Se koordinoi ja optimoi elektronisesti jopa 12 järjestelmää kaikilla pinnoilla parantaen ajoneuvon hallintaa.

4×4 järjestelmät

Uusi Jeep® Compass tarjoaa kaksi innovatiivista järjestelmää luokkansa parhaan 4×4 suorituskyvyn varmistamiseksi. Jeep® Active Drive ja Jeep® Active Drive Low vaihtavat automaattisesti ja saumattomasti kahden eri nelivetojärjestelmän 4×2 ja 4×4 välillä vääntömomentin jatkuvan hallinnan ja optimaalisen luistonhallinnan varmistamiseksi.

Jättökulmat

Jeep® Compass Trailhawk® saavuttaa Trail Rated® -suorituskyvyn vertaansa vailla olevilla lähestymis-, ramppi- ja lähtökulmilla ainutlaatuisen kojelaudan ja suuremman maavaran ansiosta. Luokkansa parhaan maavaran ja suorituskyvyn mahdollistavat lisäksi pohjapanssarit, alamäkihidastin ja 17 tuuman off road -renkaat.

TURVALLISUUTEEN JA SUOJAUKSEEN

TURVALLISTA MATKAA

Todellista mukavuutta on voida nauttia turvallisesta ajokokemuksesta. Uusi Jeep® Compass suojaa kuljettajaa ja matkustajia yli 70:llä turvallisuus- ja suojaominaisuudella. Kuusi vakiovarusteena saatavaa turvatyynyä ja useat edistyneet (aktiiviset ja passiiviset) turva- ja suojaominaisuudet auttavat vähentämään riskejä ja takaavat turvallisen matkustamisen.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä