COMPASS

Perinteet kohtaavat kehityksen täysin uudessa Jeep® Compass -mallissa, uudistaen tyypillisimmät ominaisuudet, jotka tekevät Jeep®-brändistä niin legendaarisen. Eleganttinen aerodynaaminen profiili, huolellisesti harkitut yksityiskohdat, kromiset koristelut ikkunoiden ympärillä sekä seitsenaukkoinen maski kruunattuna led-ajovaloilla.

COMPASS

Perinteet kohtaavat kehityksen täysin uudessa Jeep® Compass -mallissa, uudistaen tyypillisimmät ominaisuudet, jotka tekevät Jeep®-brändistä niin legendaarisen. Eleganttinen aerodynaaminen profiili, huolellisesti harkitut yksityiskohdat, kromiset koristelut ikkunoiden ympärillä sekä seitsenaukkoinen maski kruunattuna led-ajovaloilla.

SILMIINPISTÄVÄ ULKOASU

Uusi Jeep® Compass edustaa uutta, rohkeaa Jeep®-merkin muotoilua. Virtaviivainen, aerodynaaminen profiili yhdistyy urheilullisiin, kaartuviin muotoihin luoden ulkoasun, joka on yhtä itsevarma sekä maastossa että tiellä.

Etusäleikkö

Jeep®-merkin ikonisimman symbolin, legendaarisen seitsenaukkoisen etusäleikön uusi muotoilu antaa raikkaan ja innovatiivisen ilmeen uusille Jeep® Compass -malleille.

Sivupeilit

Korinväriset sivupeilit, joissa on kromiset yksityiskohdat ja integroitu vilkku, viimeistelevät Jeep® Compassin muotoilun, joka ei jää huomaamatta.

Pakoputki

Kiiltävä, krominen kaksoispakoputki viimeistelee Jeep® Compassin ulkomuodon. Takaosaan integroituna ne luovat ainutlaatuisen, yhtenäisen ilmeen.

RENKAAT JA VANTEET

Puolisuunnikkaanmuotoiset pyöräkotelot ja lokasuojan levikkeet täydentävät ulkomuodon antaen ajoneuvolle aggressiivisen ja lihaksikkaan ilmeen. Jeep® Compass on saatavana edukseen erottuvilla vanteilla, jotka on suunniteltu toimimaan sekä tiellä että maastossa.

16 TUUMAN TERÄSVANTEET
Kiiltävä musta

16 TUUMAN KEVYT METALLIVANTEET
Tech Silver

17 TUUMAN KEVYTMETALLIVANTEET
Tech Silver

17 TUUMAN KIILLOTETUT KEVYTMETALLIVANTEET
Keskikiiltävä musta

18 TUUMAN KEVYTMETALLIVANTEET KIILLOTETTU
Hopea ja kiiltävä musta

19 TUUMAN KIILLOTETUT KEVYTMETALLIVANTEET
Kiiltävä musta

18 TUUMAN KEVYTMETALLIVANTEET KIILLOTETTU
Hopea ja kiiltävä musta

Led valaisee tien

LED-valot päällä

Etuvalojen musta reunus lisää Jeep® Compassin etuosan persoonallisuutta ja asennetta. Päiväajovaloihin on saatavana LED-valolistat. Pimeällä ajettaessa pääajovalot syttyvät automaattisesti.

LED-ajovalot päällä

Uuden Jeep® Compassin takavalot sisältävät toimivaa muotoilua. Takavalot myötäilevät täydellisesti Compassin muotoja tarjoten ilmeen, joka erottuu sekä muotoilullaan että liikenteessä. Vakiovarusteisiin kuuluvat kaukosäädettävät takaheijastimet ja -sumuvalot, joissa on huippuluokan LED-valaistus.

KASVOKKAIN

Uuden Jeep® Compassin ulkoasu on ilmeikäs ja herkkä ottaen rohkean uuden askeleen Jeep®-tuotemerkin muotoilussa. Jeep®-merkin ikonisimman symbolin, legendaarisen seitsenaukkoisen etusäleikön uusi muotoilu antaa raikkaan ja innovatiivisen ilmeen tälle kompaktille katumaasturille.

HOUKUTTELEVA PROFIILI

Takalasia kehystävä krominen DLO-lista antaa uudelle Jeep® Compassille hyvännäköisen ja hienostuneen ulkoasun, tasapainottaen välittömästi tunnistettavaa Jeep® asennetta. Lisävarusteena saatava kiiltäväksi maalattu katto luo ainutlaatuisen, tyylikkään ulkomuodon sekä voimakkaamman ja urheilullisemman profiilin tehden Jeep® Compassista tunnistettavan sekä tiellä että maastossa.

Sisätilojen täydellisyyttä

Astu sisään hienostuneisuuden ja eleganssin tulevaisuuteen, johon kuuluvat veistokselliset istuimet, korkealaatuiset materiaalit ja Jeep®-merkin ikoniset elementit. Uuden Jeep® Compassin sisätilat on luotu ja muotoiltu sinun viihtyvyyttäsi varten. Unohda tavanomainen SUV-ajokokemus, tervetuloa uuteen elämykseen, johon kuuluu nahkaverhoiltuja ja värikkäitä istuimia, huippuluokan innovaatioita ja paljon muuta.

SISÄVERHOILUT

LONGITUDE

KANGAS – MONOTONE BLACK ja Cattle Tan ja Light Diesel -tehostetikkaukset

Saatavissa malliin Jeep® Compass Longitude, Monotone Black -kankaalla verhoilluissa istuimissa on kaksisävyinen tikkaus. Ne paitsi näyttävät hyvältä, myös varmistavat mukavuuden kaikenlaisissa kaupunki- ja maastoseikkailuissa.

LONGITUDE

KANGAS – SANDSTORM ja Dark Saddle -tehostetikkaus

Sandstorm -kangasverhoillut istuimet näyttävät hyvältä mustan sisustuksen kanssa. Tyylikkään verhoilun täydentää Dark Saddle -tehostetikkaus ja tyylikkäät yksityiskohdat.

LIMITED

MONOTONE BLACK ja Cattle Tan -tehostetikkaukset

Tarkka käsityötaito ja korkealaatuiset materiaalit korostuvat mallissa Jeep® Compass Limited, jossa on tyylikkään mustat nahkaverhoillut istuimet, joissa on cattle tan -tehostetikkaukset. Ajomukavuutta lisää sähköisesti kahdeksaan suuntaan säätyvä kuljettajan- ja etumatkustajan istuin, joissa on ristiseläntuki ja kaksi muistitoimintoa kuljettajalle.

LIMITED

SKI GRAY ja Punaiset tehostetikkaukset

Katseet vangitsevat Ski gray nahkaverhoillut istuimet ovat saatavissa malliin Jeep® Compass Limited. Kaiken kruunaavat punaiset tehostetikkaukset. Ajomukavuutta lisäävät lämmitetyt ja sähköisesti kahdeksaan suuntaan säätyvät etuistuimet.

HUIPPULUOKAN YKSITYISKOHTIA


Median lataus- ja liitäntäportit • Vinyylipäällysteiset ovipaneelit • HVAC-tuuletusaukot • Ohjauspyörän säätimet

AVAUDU UUSILLE KOKEMUKSILLE

Uusi Jeep® Compass on täynnä käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, mukaan lukien kaksiosainen kattoikkuna, joka mahdollistaa raittiista ilmasta
ja lämpimästä auringonpaisteesta nauttimisen milloin vain haluat.

Ovet avoinna

Istuimet ylös

Uuden Jeep® Compassin muotoilu tarjoaa oikean yhdistelmän mukavuutta ja muunneltavuutta. Tilava, sähkökäyttöinen takaluukku avautuu helposti nappia painamalla. Taittuva etuistuin ja kolmitasoinen tavaratila tarjoavat runsaasti tilaa tavaroillesi.

Istuimet alhaalla

Compassin sisätilat tarjoavat runsaasti tilaa rakastamillesi asioille ja ihmisille. Sen 60/40-suhteessa taittuvat takaistuimet ja muut monipuoliset ja älykkäät säilytysratkaisut helpottavat kuljetustarpeitasi.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä