Jeep® Gladiator

Off-Road ikoni lava-autona
Jeep® Gladiator on saapunut Eurooppaan ensimmäistä kertaa. Jeepin legendaariset off-road-ominaisuudet
muuntuvat pick-upiksi, joka erottuu massasta ajettavuudeltaan, tilavuudeltaan ja vetokyvyltään.

Jeep® Gladiator

Off-Road ikoni lava-autona
Jeep® Gladiator on saapunut Eurooppaan ensimmäistä kertaa. Jeepin legendaariset off-road-ominaisuudet
muuntuvat pick-upiksi, joka erottuu massasta ajettavuudeltaan, tilavuudeltaan ja vetokyvyltään.

MAKSIMAALINEN KUSTOMOITAVUUS

Linjakas muotoilu, urheilullinen ilme ja yksityiskohdat, kuten vain Jeepissä voi olla. Gladiator erottuu erottuvalla muotoilullaan ja samalla käytännöllisillä kuorma-auto-ominaisuuksillaan. Jeep® Gladiator -malli antaa sinulle todellisen ulkoilmakokemuksen. Tuulilasin ja katon erilaisten yhdistelmien avulla voit valita kolmesta kokoonpanosta: metallikatto (kova yläosa) kolmella paneelilla, tekstiilikatto (pehmeä päällinen) ja versio ilman kattoa. Nauti maksimaalisesta vapaudesta joka tiellä, kaikkina vuodenaikoina.

PALJON LASTAUSTILAA

Gladiator-kuorma-auton pituus on 1531 mm ja leveys 1442 mm. Kuormakapasiteetti on 613 kg ja Gladiator tarjoaa erilaisia räätälöitäviä ratkaisuja rahdin kuljettamisen mukavuuden ja joustavuuden takaamiseksi sekä vapaa-ajan seikkailuihin että jokapäiväisiin aktiviteetteihin.

TRAIL RAIL -JÄRJESTELMÄ

Trail Rail ™ -järjestelmän ansiosta voit järjestää ja mukauttaa kuorma-autosi lastaustilaa helposti. Siinä on säädettävä ankkurointijärjestelmä ja piilotettu tavaratila lukittavan takaosaston alla.

SUOJAA KUORMASI

Kuormausalusta on varustettu vankalla ja kestävällä suojapinnoitteella. Riippumatta siitä, mitä lataat korille, kuorman turvalliseen peittämiseen on kolme vaihtoehtoa: rulla, kolmilevyinen kangas tai kolmilevyinen kova levy.

MOPAR LISÄVARUSTEET

Mopar® tarjoaa valikoiman lisävarusteita, jotka soveltuvat dynaamisimpaan elämäntyyliin: lisää autoosi mm. tukitelineet lastausalustalle tai kuormanhallintajärjestelmiä, kuten laatikostot, polkupyöräteline, kajakkiteline, surffilautateline tai suksiteline.

TYYLIÄ, TILAA JA KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ

Gladiatorin sisustus erottuu tilavuudellaan ja näyttävillä yksityiskohdillaan. Avattavan katon avulla voit nauttia todellisesta ulkoilmakokemuksesta.

SISÄTILAT

Enemmän tilaa ja käytännönläheisyyttä.

TEKNOLOGIA

Etukamera näyttää ajettavan tien teräväpiirtoisella näytöllä, mikä helpottaa täydellisen näkymän saamista ja kaikenlaisten sudenkuoppien tai esteiden välttämistä. Se on myös varustettu itsepuhdistustoiminnolla, joka varmistaa maksimaalisen näkyvyyden koko ajan. Hyödyllinen jokapäiväisillä teillä, välttämätön maastossa.

WIRELESS ALPINE SPEAKER

Gladiator on varustettu takaistuimen takana olevalla langattomalla Alpine-kaiuttimella, jonka voit helposti tuoda mukaasi, kun poistut autosta. Sen muotoilu on sopusoinnussa Jeepin® erehtymättömän ilmeen kanssa. Vesi- ja pölytiivis kaiutin latautuu tien päällä. Se voidaan upottaa jopa 90 cm:n veteen 30 minuutiksi. Voit käyttää sitä myös virtapankkina ulkoisten laitteiden lataamiseen ja yhdistämiseen muihin langattomiin Alpine-kaiuttimiin aidon stereoäänen saamiseksi.

UCONNECT SERVICES

Gladiator tuo sinulle uusimmat autoteknologiat, jotka antavat sinulle parhaan ajokokemuksen. 7-tuumainen TFT-mittaristo, jossa on mukautettava käyttöliittymä, näyttää kaikki ajotietosi, kun taas 4. sukupolven Uconnect ™-radio tuo mukanaan kaikki Uconnect ™ Services * -ominaisuudet, jotka ovat käytettävissä My Uconnect ™ -sovelluksen kautta. Joten voit nauttia matkastasi täysin häiritsemättä.

SUORITUSKYKY

Gladiatorilla on 3,0 litran V6-turbodieselmoottori, joka pystyy tuottamaan jopa 264 hv ja 600 Nm vääntömomentin, sekä 8-vaihteinen automaattivaihteisto.

TURVALLISUUS

Gladiator-mallissa on yli 65 aktiivista ja passiivista turvajärjestelmää. Näitä ovat kuolleen kulman valvontajärjestelmä, mukautuva vakionopeudensäädin, joka mukauttaa nopeuden edessä olevaan ajoneuvoon, etutörmäysvaroitusjärjestelmä, joka varoittaa sinua tielläsi olevista esteistä, sekä automaattinen kytkentä kaukovalojen ja lähivalojen välillä, joka säätää valon voimakkuutta ympäröivän valon mukaan.