OK

GRAND CHEROKEE

Kuvittele joutuvasi selviytymään haastavimmista ajo-olosuhteista mukavuudesta, tyylikkyydestä ja laadusta tinkimättä.

GRAND CHEROKEE

Kuvittele joutuvasi selviytymään haastavimmista ajo-olosuhteista mukavuudesta, tyylikkyydestä ja laadusta tinkimättä.

GRAND CHEROKEE LAREDO

Jeep® Grand Cherokee Laredo sisältää suorituskykyä ja tyyliä, jotka tekevät Jeep®-merkistä ainutlaatuisen. Jeep® Grand Cherokee Laredossa on vakiona 8-vaihteinen automaattivaihteisto, bi-ksenon HID -ajovalot ja Keyless Enter-N-Go.

GRAND CHEROKEE LIMITED

Jeep® Grand Cherokee Limited on varustettu eksklusiivisilla ja mukavuutta lisäävillä ominaisuuksilla, joihin kuuluvat nahkaverhoillut istuimet, ParkView®-peruutuskamera dynaamisilla ristiviivoilla sekä lämmitetyt etu- ja takaistuimet ja lämmitetty ohjauspyörä.

GRAND CHEROKEE OVERLAND

Jeep® Grand Cherokee Overland on valmis äärimmäisiin seikkailuihin vakiona saatavien Quadra Lift -ilmajousituksen ja 20 tuuman kiillotettujen alumiinivanteiden ansiosta.

GRAND CHEROKEE TRAILHAWK®

Uusi Jeep® Grand Cherokee Trailhawk® tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän off road -suorituskykyä ja ylellisiä yksityiskohtia.

GRAND CHEROKEE SUMMIT

Kuvittele joutuvasi selviytymään haastavimmista ajo-olosuhteista mukavuudesta, tyylikkyydestä ja laadusta tinkimättä.  Tämän mahdollistaa uusi Jeep® Grand Cherokee Summit, joka vie eksklusiivisuuden ja käsityötaidon uudelle tasolle.

SRT®

Uusi Jeep® Grand Cherokee SRT tarjoaa enemmän kuin mitä maastoautojen kuninkaalta saatoit odottaa. Se ei kysele lupia. Se ei pyydä anteeksi mitään. Se tuottaa kaikkea täysillä. Voimaa, ylellisyyttä, toiminnallisuutta ja tyyliä.

6,4-litrainen Hemi V8-moottori

Autourheilun inspiroimat sisätilat

SRT®-mallille ominainen ulkonäkö

Brembo-jarrujärjestelmä

ULKOASU

MAJESTEETTINEN ASENNE

Itsevarma ja tyylikäs muotoilu viestii voimasta, katsoipa sitä mistä kulmasta hyvänsä. 2018 Grand Cherokeen uusi ulkomuoto sisältää ylellistä muotoilua, kuten uudistetun etusäleikön ja keulan, uudenlaiset vanteet ja led-sumuvalaisimet.

SISÄTILAT

TYYLIKKYYS. MINNE TAHANSA MENETKIN

Kuvittele joutuvasi selviytymään haastavimmista ajo-olosuhteista mukavuudesta, tyylikkyydestä ja laadusta tinkimättä. Tämän mahdollistaa uusi Jeep® Grand Cherokee Summit, joka vie eksklusiivisuuden ja käsityötaidon uudelle tasolle. Uuden Summit-mallin sisätilat viimeistelee pehmeä, mokkanahkaa muistuttava verhoilu, joka takaa ylellisen ilmeen.Tikatut pääntuet kontrastia luovilla tereillä korostavat pehmeää ja joustavaa Laguna-nahkaverhoilua (lisävaruste). Kiiltävät, aitoa puuta olevat yksityiskohdat lisäävät runsaaseen ja kutsuvaan sisustukseen lämpöä ja tyylikkyyttä.

TEKNOLOGIA

TEKNOLOGIAN UUDET MITTASUHTEET

Jeep® Grand Cherokeen kehittyneet järjestelmät saavat aikaan ainutlaatuisen ajokokemuksen. Matkustamon edistynyt teknologia tarjoaa 8,4-tuumaisen näytön, jonka avulla pysyt aina ajan tasalla ja viihdytettynä. Teknologia ei ole koskaan ollut näin toiminnallista ja hauskaa.

Uconnect™-järjestelmät

Grand Cherokeen innovatiivinen Uconnect™-järjestelmä tuo huippuluokan tekniikan käden ulottuvillesi. Suurikokoinen 8,4 tuuman kosketusnäyttö mahdollistaa pääsyn kaikkiin toimintoihin sisältäen Bluetooth-yhteyden puhelin- ja äänikomennoin, DAB-radion ja korkealuokkaisen 3D-teknologiaa hyödyntävän navigaatiojärjestelmän.

Räätälöitävä mittaristo

Grand Cherokee on varustettu uudella, konfiguroitavalla 17,8 cm:n (7 tuuman) monivärinäytöllä, jossa on uusinta Thin Film Transistor (TFT) -teknologiaa. Sen avulla voit räätälöidä kaikki henkilökohtaiset asetukset ja grafiikat omien mieltymyksiesi mukaisiksi.

Harman Kardon® -äänentoistojärjestelmä

19 kaiutinta, 825 wattia – Harman Kardon® GreenEdge® kaiutinjärjestelmä, jossa on Logic 7® monikanavainen surround-äänentoisto.

SUORITUSKYKY

SUUNNITELTU SEIKKAILUIHIN

Grand Cherokee on ylellisestä ilmeestään huolimatta legendaarinen Jeep® ja läpikotaisin neliveto, joka ei tunne rajoja. Vetokykyä parantavat Quadra-Trac® II tai Quadra-drive® II 4WD -järjestelmät sekä Selec-Terrain® ja Quadra-Lift® -ilmajousitusjärjestelmä (lisävaruste) varmistavat optimaalisen käsittelyn. Innovaatio, joka vie sinut sinne minne haluat.

Moottorit

3.0L V6 MULTIJET II DIESELMOOTTORI 3-litrainen V6 turbodieselmoottori tuottaa puhdasta diesel-teknologiaa, jonka hiilidioksidipäästöt ovat alhaiset. Edistynyt voimansiirto vähentää polttoaineen kulutusta vaikuttavalla suorituskyvyllä.

Eco-ajotila

Eco-ajotila auttaa vähentämään polttoaineen kulutusta säätämällä vaihteen vaihtamiskohtaa, joutokäyntinopeutta ja interaktiivista polttoaineensyötön katkaisua hidastamisen aikana.

Quadra Lift® -ilmajousitusjärjestelmä

Tämän vallankumouksellisen järjestelmän avulla auton maavaran voi nostaa jopa 274 mm:iin (10,8 tuumaan), joka on 66 mm (2,6 tuumaa) korkeampi kuin tavallinen ajokorkeus.

TURVALLISUUS & SUOJAUS

TUTUSTU AKTIIVISEN TURVALLISUUDEN JA SUOJAUKSEN UUTEEN ETULINJAAN

Grand Cherokee sisältää nyt yli 70 turvallisuus- ja suojaominaisuutta, joihin kuuluvat vakiona monivaiheisesti täyttyvät etumatkustajien turvatyynyt sekä sivuturvaverhot. Vakiovarusteisiin kuuluvat ajoneuvon etuosassa olevat suojavyöhykkeet ja ovien sivuturvatyynyt (integroitu muotoiluun), jotka auttavat vastaanottamaan ylimääräisen energian ja vähentämään sen siirtymistä matkustajiin.

RINNAKKAINEN JA KOHTISUORA PYSÄKÖINTIAVUSTIN

Jeep® Grand Cherokee -mallin rinnakkainen ja kohtisuora pysäköintiavustin tekee pysäköinnistä paljon helpompaa. Kun järjestelmä tunnistaa tyhjän pysäköintiruudun, se antaa ohjeet kyseiseen tilaan pysäköimiseksi ja näyttää ohjeet myös klusterinäytössä. Kuljettaja vastaa vaihteiden vaihtamisesta sekä jarru- ja kaasupolkimen käyttämisestä, kun ohjauslaite kääntää ohjauspyörää.

Parkview® peruutuskamera

Jeep® Grand Cherokee sisältää kaksi järjestelmää, jotka auttavat sinua pysäköimään turvallisesti ja mukavasti. Uusi ParkView®-peruutuskamera ja ParkSense® etu- ja takapysäköintitutka varoittavat sinua mahdollisista esteistä ja tekevät pysäköinnistä ja peruuttamisesta helpompaa.

Lanesense® kaistan tunnistava kaistavahti

Tämä uusi ominaisuus mittaa sijaintisi kaistojen välissä. Jos ajoneuvo lähestyy kaistamerkintää tahattomasti, järjestelmä varoittaa kuljettajaa ja ohjaa ajoneuvon takaisin omalle kaistalle.