OK

GRAND CHEROKEE

Kuvittele joutuvasi selviytymään haastavimmista ajo-olosuhteista mukavuudesta, tyylikkyydestä ja laadusta tinkimättä.

GRAND CHEROKEE

Kuvittele joutuvasi selviytymään haastavimmista ajo-olosuhteista mukavuudesta, tyylikkyydestä ja laadusta tinkimättä.

JYKEVÄ JA MAJESTEETTINEN ULKOASU

Jeep® Grand Cherokeessa on uusi ulkonäkö, jossa on uudistettu keula, etusäleikkö ja led-sumuvalaisimet. Grand Cherokeen tyylikäs ja voimakas ulkoasu valloittaa eleganssillaan ja on suunniteltu toimimaan luotettavasti kaikissa sääolosuhteissa.

Uudistettu seitsenaukkoinen etusäleikkö

Jeep®-merkin uudenlainen seitsenaukkoinen etusäleikkö viittaa legendaariseen menneisyyteen.

Uusi ulkomuoto

Jeep® Grand Cherokeessa on uusi ulkonäkö, jossa on uudistettu keula, etusäleikkö ja led-sumuvalaisimet.

Erottuva Led-valaistus

Uuden Jeep® Grand Cherokeen takaosassa huomio kiinnittyy aerodynaamiseen takaspoileriin ja erottuviin LED-takavaloihin.

RENKAAT JA VANTEET

Grand Cherokee on aina valmis eeppiseen kaupunki- ja maastoajoon vanteita ja renkaita myöten. Vakiovarusteisiin kuuluvan rengaspaineen valvontajärjestelmän lisäksi ajoneuvo tarjoaa esimerkiksi Off road -pakettiin kuuluvat 18-tuumaiset renkaat.

GRAND CHEROKEE

18 TUUMAN ALUMIINIVANTEET SATIINIVIIMEISTELYIN

Vakiona mallissa Laredo ja saatavissa malliin Overland

18 TUUMAN KIILLOTETUT ALUMIINIVANTEET TECHNICAL GRAY -MAALATUT PUOLAT

Vakiona mallissa Limited

20 TUUMAN ALUMIINIVANTEET SATIINIVIIMEISTELYIN

Saatavissa malliin Limited

18 TUUMAN KIILLOTETUT ALUMIINIVANTEET MUSTAT, KESKIKIILTÄVÄT PUOLAT JA RED WILLY -LOGO

Vakiona mallissa Trailhawk

20 TUUMAN KIILLOTETUT ALUMIINIVANTEET TECHNICAL GRAY -MAALATUT PUOLAT

Vakiona mallissa Summit

20 TUUMAN KIILLOTETUT ALUMIINIVANTEET SATIINIVIIMEISTELYIN

Vakiona mallissa Overland ja saatavissa malliin Summit

20 TUUMAN ALUMIINIVANTEET SATIINI-HIILIKUITUVIIMEISTELYIN

Saatavissa malliin Summit

GRAND CHEROKEE SRT®

20 TUUMAN MUSTAT FORGED-VANTEET HIILIKUITUVIIMEISTELYIN

Saatavissa malliin SRT®

20 TUUMAN ALUMIINIVANTEET

Vakiona mallissa SRT®

20 TUUMAN FORGED-VANTEET HIILIKUITUVIIMEISTELYIN

Saatavissa malliin SRT®

LUKSUKSEN NOUSUSUUNTA

Uuden Jeep® Grand Cherokeen takaosassa huomio kiinnittyy aerodynaamiseen takaspoileriin ja erottuviin LED-takavaloihin. Takaosa tarjoaa myös hyvän näkyvyyden takaikkunan kautta. Takaspuskurin alaosa on mallikohtainen ja saatavana kaksoispakoputkilla varustettuna. Korkiton polttoainesäiliö ja lisävarusteena saatava sähkökäyttöinen takaluukku lisäävät käyttömukavuutta. Grand Cherokee Summitissa on lisäksi integroitu vetokoukun suojus, kun vetokoukkua ei tarvita.

HUIPPULUOKAN SISÄTILAT

Grand Cherokeen sisätilat viimeistelee pehmeä mokkanahkaa muistuttava verhoilu, joka takaa ylellisen ilmeen. Tikatut pääntuet kontrastia luovilla tereillä korostavat pehmeää ja joustavaa Laguna-nahkaverhoilua (lisävaruste). Kiiltävät, aitoa puuta olevat yksityiskohdat lisäävät runsaaseen ja kutsuvaan sisustukseen lämpöä ja tyylikkyyttä. Ylellisyyttä ja mukavuutta lisäävät lämmitetyt ja ilmastoidut etuistuimet ja lämmitetyt takaistuimet.

LARDEO: MOROCCO – BLACK

Grand Cherokee Laredo on varustettu Wallace II ja Sheldon -kangasverhoiluilla värissä Morocco black. Kuljettajan sähkösäätöinen istuin lisää ajomukavuutta.

LIMITED: MOROCCO – BLACK

Grand Cherokee Limited on varustettu Capri-nahkaistuimilla värissä Morocco black. Lämmitetyt etu- ja takaistuimet lisäävät matkustusmukavuutta kylminä päivinä.

LIMITED: NEW ZEALAND – LIGHT FROST BEIGE

Grand Cherokee Limited on varustettu Capri-nahkaistuimilla värissä New Zealand—light frost beige. Lämmitetyt etu- ja takaistuimet lisäävät matkustusmukavuutta kylminä päivinä.

OVERLAND: MOROCCO – BLACK

Grand Cherokee Overland on varustettu Capri-nahkaistuimilla värissä Morocco black ja niissä on moroccon sun -tehostetikkaukset. Etuistuimissa on ilmastointi. Istuinten sisällä olevat tuulettimet kierrättävät viileää matkustamon ilmaa ja siirtävät kuumuuden pois istuimen pinnalta lisäten matkustusmukavuutta pitkillä matkoilla.

OVERLAND: VESUVIO – INDIGO BLUE/JEEP® BROWN

Grand Cherokee Overland on varustettu nappanahkaisilla, reikäkuvioiduilla istuimilla värissä Vesuvio—indigo blue ja niissä on Jeep® brown ja pearl-tehostetereet. Etuistuimissa on ilmastointi. Istuinten sisällä olevat tuulettimet kierrättävät viileää matkustamon ilmaa ja siirtävät kuumuuden pois istuimen pinnalta lisäten matkustusmukavuutta pitkillä matkoilla.

OVERLAND: NEPAL – LIGHT FROST BEIGE

Grand Cherokee Overland on varustettu nappanahkaisilla, reikäkuvioiduilla istuimilla värissä Nepal— light frost beige ja niissä on Jeep® brown tehostetereet. Etuistuimissa on ilmastointi. Istuinten sisällä olevat tuulettimet kierrättävät viileää matkustamon ilmaa ja siirtävät kuumuuden pois istuimen pinnalta lisäten matkustusmukavuutta pitkillä matkoilla.

SUMMIT: MOROCCO – BLACK

Grand Cherokee Summit on varustettu reikäkuvioiduilla Natura Plus -nahkaistuimilla värissä Morocco black.

SUMMIT: GRAND CANYON BROWN

Grand Cherokee Summit -malliin on saatavissa reikäkuvioidut Natura Plus -nahkaistuimet värissä Jeep® Grand Canyon Brown.

SUMMIT: SKI GRAY – INDIGO/SKI GRAY

Nahkaverhoiltu sisustuspaketti sisältää ylellisimmät istuimemme. Ski gray Laguna-nahkaverhoilu, jossa on indigo blue ja ski gray -väriset tehostetikkaukset, luo ylellisen sisustuksen. Reikäkuvioitujen istuinosien lämmitys ja ilmastointi varmistavat matkustusmukavuuden sekä kylmällä että kuumalla säällä.

TRAILHAWK – MOROCCO – BLACK – RUBY RED

Grand Cherokee Trailhawk® -mallissa on vakiona SRT®-tyyliset reikäkuvioidut, Morocco-black väriset nappanahka- ja mokkaverhoillut istuimet, ruby red -tehostetikkauksin. Muotoillut pääntuet auttavat sinua pysymään paikoillasi off road -seikkailuiden aikana. Etuistuimissa on ilmastointi. Istuinten sisällä olevat tuulettimet kierrättävät viileää matkustamon ilmaa ja siirtävät kuumuuden pois istuimen pinnalta lisäten matkustusmukavuutta pitkillä matkoilla.

OTA MUKAVUUS HALTUUN

Ylellinen nahkaverhoilu peittää lähes kaikki pinnat – istuimet, mittaripaneelin, ovipaneelit, keskikonsolin ja hansikaslokeron.

LOPUTTOMASTI MUKAVUUKSIA

Puiset sisätilan listat

CommandView®-kattoluukku

Viimeistellyt tikkaukset

Harman Kardon® -äänentoistojärjestelmä

Korkealuokkainen verhoilu

COMMANDVIEW®-KATTOLUUKKU

CommandView®-kattoluukku tarjoaa kaksiosaisen, liukuvan, sähkökäyttöisen lasikaton. Kattoluukun ansiosta pääset nauttimaan uusista maisemista. Katossa on sähkökäyttöinen häikäisysuoja, joka pitää sinut viileänä. Saatavana on myös yksiosainen kattoluukku.