OK

GRAND CHEROKEE

Kuvittele joutuvasi selviytymään haastavimmista ajo-olosuhteista mukavuudesta, tyylikkyydestä ja laadusta tinkimättä.

GRAND CHEROKEE

Kuvittele joutuvasi selviytymään haastavimmista ajo-olosuhteista mukavuudesta, tyylikkyydestä ja laadusta tinkimättä.

TEKNOLOGIAN UUSI TASO

Jeep® Grand Cherokeen kehittyneet järjestelmät saavat aikaan ainutlaatuisen ajokokemuksen. Matkustamon edistynyt teknologia tarjoaa 8,4-tuumaisen näytön, jonka avulla pysyt aina ajan tasalla ja viihdytettynä. Teknologia ei ole koskaan ollut näin toiminnallista ja hauskaa.

UCONNECT™ JÄRJESTELMÄT

Jeep® Grand Cherokeen UCONNECT™-järjestelmät varmistavat viihtyvyyden, viestinnän, navigoinnin ja mukavuuden. Bluetooth®-äänentoisto, puheohjaus ja käytettävissä olevat ominaisuudet, kuten helppokäyttöinen 8,4-tuumainen kosketusnäyttö ja kokonaisvaltainen navigointi mahdollistavat yhteydenpidon.

UCONNECT™ 5.0

Tässä järjestelmässä on 5-tuumainen kosketusnäyttö, AM/FM-radio, Bluetooth®-äänentoisto, puheohjaus, hands free -toiminnot puheluihin ja viestittelyyn.

UCONNECT™ 8.4 NAV

Tässä järjestelmässä on 8,4-tuumainen kosketusnäyttö, AM/FM/HD-radio™, korkealuokkainen navigointi, Siri-puheohjaus, UCONNECT™-liitäntä ja paljon muuta.

UCONNECT™ 8.4

Tässä järjestelmässä on 8,4-tuumainen kosketusnäyttö ja valitsimet suoraan kaikkiin toimintoihin mukaan lukien lämpötilan ja radion säätö. Bluetooth®-liitäntä mahdollistaa äänentoiston, puhekomennot ja paljon muuta.

KORKEALUOKKAISET ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT

Kaksi käytettävissä olevaa korkealuokkaista äänentoistojärjestelmää tehostavat aistikokemusta: yhdeksän kaiutinta sisältävä Alpine® Surround -äänijärjestelmä ja Harman Kardon® -järjestelmä, jossa on monikanavainen prosessointi ja 19 tehokasta kaiutinta.

7-TUUMAINEN MITTARISTO

Kaikissa malleissa vakiona oleva 7-tuumainen mukautettava digitaalinen klusteri-näyttö, jonka avulla voit räätälöidä kaikki henkilökohtaiset asetukset ja grafiikat. Värinäytöllä näkyvät yksityiskohtainen navigointi (mikäli varusteena), mediatiedot, kuten kappale, artisti ja radiokanava, nopeusmittari, käytettävissä oleva Selec-Terrain® -luistonhallintajärjestelmä, käytettävissä oleva Quadra-Lift® -jousitusjärjestelmä ja paljon muuta.