UUSI JEEP® RENEGADE 4xe
100 % JEEP® IDENTITEETTI

Hybridimoottorin tehokkuus, parempi suorituskyky ja uusi ympäristövastuuseen perustuva lähestymistapa. Uusi Jeep® Renegade 4xe ladattava hybridi: tulevaisuus on polku, joka odottaa tutkimista.

UUSI JEEP® RENEGADE 4xe
100 % JEEP® IDENTITEETTI

Hybridimoottorin tehokkuus, parempi suorituskyky ja uusi ympäristövastuuseen perustuva lähestymistapa. Uusi Jeep® Renegade 4xe ladattava hybridi: tulevaisuus on polku, joka odottaa tutkimista.

Mukavuus, jota et ole koskaan ennen kokenut

Jeep® keksi uudelleen nelivedon yhdistämällä perinteisen 4×4-maastoauton ja sähkökäyttöisen moottorin.
Se tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ajon aikana, mutta vähentää samaan aikaan päästöjä ja polttoaineen kulutusta.

  • Jopa 240 hv yhdistetty teho
  • Kiihtyvyys 0-100 km/h  7,1 sekunnissa
  • Latausaika alle 2 tuntia Wallboxilla ja nopealla latauksella (@6.6 kWh)
  • Jopa 50 km ajoa pelkällä sähköllä*

Valitse ajotilasi

Kaupunki muuttuu, kehittyy ja uudistuu joka päivä. Siksi sinun pitäisi tehdä samoin. Uusi Jeep® Renegade 4xe ladattava hybridi mukautuu ajotyyliisi ja kaikkiin teihin, joilla ajat. Voit hyödyntää koko yhdistelmämoottorin potentiaalia Hybridi-tilassa, voit käyttää sähkömoottoria tuottamatta minkäänlaisia päästöjä Electric-tilassa ja autat polttomoottoria e-Save-tilassa ylläpitämällä hybridi-maastoautosi akkuvirtaa, joka latautuu ajaessasi. Ja jos haluat vieläkin urheilullisemman ajokokemuksen, voit saavuttaa sen Selec-Terrain®:n uudessa Sport-tilassa.

Helppo ladata

Aika on arvokasta, erityisesti kaupunkiolosuhteissa. Wallboxin ja Mopar®:n suunnittelemien lisävarusteiden avulla et enää hukkaa aikaa: voit ladata Jeep® Renegade 4xe ladattavan hybridin kokonaan kotona noin 90 minuutissa. Lisäksi voit seurata akun tilaa suoraan älypuhelimestasi ja suunnitella jokaisen latauksen vaikka etukäteen.

Maailma odottaa sinua

Ei ole väliä missä ajat: jopa 240 hv ja 7 sekunnin 0-100 km/h kiihtyvyydellä voit helposti ajaa millä tiellä tahansa. Jeep® Renegade 4xe ladattavan hybridin uusi yhdistelmämoottori yhdistää polttomoottorin vääntömomentin (eTorque) toiseen tehokkaaseen sähkömoottoriin takana. Maailma odottaa sinua.

Sinut ympäristön kanssa

Electric-tilan ansiosta voit saavuttaa aivan uuden ajokokemuksen: ympäristöä kuormittavia hiilidioksidipäästöjä ei tule, toimintasäde on jopa 50 km ja liikkuminen on täysin hiljaista.

Edistyksellistä teknologiaa

Uuden Jeep® Renegade 4xe ladattavan hybridimaasturin 11 kWh:n sähköakku voidaan ladata kotona tai yleisillä latausasemilla. Regeneratiivinen jarrujärjestelmä/hyötyjarrutus, eCoasting ja eCharge lisäävät akun varaustasoa huomaamattomasti.

*Auton kulutus, toimintamatka, latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kulutuksen pitämiseksi alhaisena autoa on ladattava säännöllisesti. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä