UUSI JEEP® RENEGADE 4xe
100 % JEEP® IDENTITEETTI

Hybridimoottorin tehokkuus, parempi suorituskyky ja uusi ympäristövastuuseen perustuva lähestymistapa. Uusi Jeep® Renegade 4xe ladattava hybridi: tulevaisuus on polku, joka odottaa tutkimista.

UUSI JEEP® RENEGADE 4xe
100 % JEEP® IDENTITEETTI

Hybridimoottorin tehokkuus, parempi suorituskyky ja uusi ympäristövastuuseen perustuva lähestymistapa. Uusi Jeep® Renegade 4xe ladattava hybridi: tulevaisuus on polku, joka odottaa tutkimista.

Teknologia

PELAA OMILLA SÄÄNNÖILLÄSI.
Uusi Jeep® Renegade 4xe ladattava hybridi tarjoaa uusinta teknologiaa parantamaan ajokokemustasi:
täydellinen liitettävyys, uusi navigointijärjestelmä ja uudet ajoa helpottavat apujärjestelmät.

Uconnect™-palvelut

Älypuhelimille ja älykelloille tarkoitetun My Uconnect ™-mobiilisovelluksen ansiosta olet täydellisessä yhteydessä autoosi niin ajon aikana kuin sen ulkopuolellakin. Uconnect ™-palvelut tarjoavat turvallisuutta parantavia ominaisuuksia, ajantasaista tietoa Jeepin tilasta, älykkäämpää navigointia, etäkäyttötoimintoja ja aina päällä olevan datayhteyden.*

My Remote
Täydellinen valvonta Uconnect ™ My Remote -sovelluksella, jopa etäältä. Lukitse, avaa ja löydä autosi missä tahansa oletkin. Mobiilisovelluksella voit myös hallinnoida valoja, lähettää reittiohjeita navigointijärjestelmään, tarkistaa lataustason ja ajastaa ilmastoinnin tai auton latauksen.

 

My Car
My Car -palvelulla voit saada reaaliaikaista tietoa autostasi. Sovellus pitää sinut ajan tasalla autosi tilaan liittyvistä tiedoista, kuten polttoainetasosta, rengaspaineista, matkamittarista, öljyjen tilasta ja auton akun varaustasosta. Kun kirjaudut My Uconnect™ -mobiilisovellukseen tai My Uconnect ™-verkkoportaaliin, näet ajoneuvotiedot päivitettynä viimeisen ajosi jäljiltä.

 

My Navigation
My Uconnect™-sovelluksen Send & GO -ominaisuudella voit kätevästi lähettää puhelimella määrittämäsi määränpään auton navigointijärjestelmään. Voit keskittyä ajoon täysin keskeytyksittä –matkustaminen määränpäähän ei ole koskaan ollut näin helppoa.

 

My Wifi
Uconnect™ My WI-FI -sovelluksella uusi Jeep® pitää sinut yhteydessä missä tahansa: voit kytkeä jopa 8 laitetta auton 4G LTE -reitittimeen, jonka avulla matkustajat voivat nauttia viihteestä, työskennellä tai surffata verkossa missä ikinä ajatkin. Lisätietoja My Wi-Fin käyttöönotosta löydät Ubigi for Jeep -sivustolta. https://jeep.ubigi.com/getting-started

*Osa palveluista on asiakkaiden itse aktivoitavissa ja osa on saatavilla lisämaksusta

Uusi 7’’ TFT

Seitsemän tuuman TFT-mittaristo uusilla grafiikoilla tarjoaa säännöllisesti ajankohtaisia päivityksiä. Uusi asettelu ja USB-liitännät pitävät sen entistä paremmin ajan tasalla ja yhä intuitiivisempana. Nyt mikään ei voi estää sinua.

8,4’’ Uconnect™ Nav

Uusi Jeep® Renegade 4xe ladattava hybridi tuo markkinoille neljännen sukupolven Uconnect ™ Nav -viihdejärjestelmän, joka sisältää 8,4 tuuman teräväpiirtokosketusnäytön. Ohjauspyörän valitsimien sekä kosketusnäytön- ja äänikomentojen ansiosta voit valita, kuinka olla parhaiten vuorovaikutuksessa samalla kun keskityt liikenteeseen.

e-Coasting

Uuden e-Coasting -järjestelmän avulla voit ladata auton akkua jokaisen matkasi aikana. Kun tämä teknologia on aktiivisena, se optimoi jarrutuksissa ja hidastuksissa syntyvän kineettisen energian ja lataa sen avulla akkua.

Tule yhdeksi autosi kanssa

Pysy yhteydessä kontakteihisi, kuuntele suosikkimusiikkia ja seuraa reittiä irrottamatta käsiäsi ohjauspyörästä.
Kiitos Apple CarPlayn™ ja Android Auton™ integroitujen viihdejärjestelmien, sinun tarvitsee vain yhdistää älypuhelimesi.

Apple CarPlay ™

Pysy yhteydessä iPhoneen 8,4 tuuman Uconnect ™ -järjestelmän uuden ominaisuuden ansiosta. Apple CarPlayn™ avulla voit käyttää Apple Mapsia, iMessagea, puhelinta ja Apple Musicia ääniassistentti Sirin kautta.

Android Auto™

Android Auton™ avulla voit käyttää turvallisesti äänikomentoja sekä Google Maps- ja Google Play Music™ -sovelluksia kosketusnäytön ja ohjauspyörän komentojen kautta. Helpon navigoinnin ja äänentunnistuksen avulla voit päästä perille ilman, että sinun tarvitsee nostaa katsettasi pois tiestä.

Turvallisuus

Ole turvallisin mielin Jeepin® ratin takana. Uusi Jeep® Renegade 4xe ladattava hybridi on varustettu yli 60 turvallisuusominaisuudella. 

ETUTÖRMÄYSVAROITIN PLUS

Järjestelmä varoittaa kuljettajaa, jos auto on menossa liian nopeasti ja liian lähelle edessä olevaa ajoneuvoa tai estettä. Järjestelmä aktivoi jarrun automaattisesti. Näiden toimintojen ansiosta on mahdollista välttää onnettomuuksia kokonaan, tai lieventää niiden seurauksia.

liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä

Pidä oikea nopeus jokaisella tiellä. Uusi liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (TSR) pystyy lukemaan liikennemerkit ja varoittamaan TFT-näytön ilmoituksella, jos nopeusrajoituksia ylitetään tai se havaitsee muita rajoituksia kyseisellä tiellä.

KUOLLEEN KULMAN- JA RISTEÄVÄN LIIKENTEEN SEURANTA

Nämä järjestelmät on suunniteltu auttamaan kuljettajaa tilanteissa, joissa näkyvyys taakse on huono. Järjestelmä seuraa jatkuvasti auton ja muiden ajoneuvojen väliin jäävää tilaa, ja se varoittaa kuljettajaa äänimerkein ja sivupeilien kuvakkeilla, jos kuolleessa kulmassa tai auton takakulmassa havaitaan esteitä.

 

KAISTALTAPOISTUMISVAROITUS PLUS

Edistyneet kamera- ja anturijärjestelmät valvovat ajoneuvon kaistasijaintia ja antavat visuaalisen varoituksen, jos ajoneuvo lähestyy tahattomasti kaistan rajoja. Tämän lisäksi järjestelmä hyödyntää kaistalta ajautumisen yhteydessä ennakoivaa ohjaustehostinta auttaakseen kuljettajaa ryhtymään korjaaviin toimenpiteisiin ja palaamaan kaistalle.

Automaattinen hätäjarrutus

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä ennakoi esteet, ajoit sitten kaupungilla tai sen ulkopuolella. Uuden etukameran ja integroidun tutkan ansiosta voit aina luottaa mahdollisten vaaratilanteiden tarkkaan ennakoimiseen.

KULJETTAJAN VIREYSTILAN VALVONTA

Jeepin® 4xe ladattavissa hybrideissä on järjestelmä, joka havaitsee kuljettajan väsymyksen. Kuljettaja saa tarvittaessa mittariston näytölle viestin, jossa ehdotetaan lepoa. Ilmoitus häviää näkyvistä vain silloin, kun kuljettaja pysähtyy, sammuttaa auton ja lepää.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä