UUSI JEEP® RENEGADE 4xe
100 % JEEP® IDENTITEETTI

Hybridimoottorin tehokkuus, parempi suorituskyky ja uusi ympäristövastuuseen perustuva lähestymistapa. Uusi Jeep® Renegade 4xe ladattava hybridi: tulevaisuus on polku, joka odottaa tutkimista.

UUSI JEEP® RENEGADE 4xe
100 % JEEP® IDENTITEETTI

Hybridimoottorin tehokkuus, parempi suorituskyky ja uusi ympäristövastuuseen perustuva lähestymistapa. Uusi Jeep® Renegade 4xe ladattava hybridi: tulevaisuus on polku, joka odottaa tutkimista.

Ulkomuotoilu

Renegaden ikoniset ja voimakkaat linjat kohtaavat uuden 4xe ladattavan hybridin teknologian. Liikkuvuuden innovaatiot syntyvät muotoilun perinteestä.

Perinteiden tulevaisuus

Uusi Jeep® Renegade 4xe ladattava hybridi on auto täynnä persoonallisuutta. Uusi ainutlaatuinen 4xe-merkki ja siniset yksityiskohdat korostavat 4xe-mallien ulkonäköä. Lisäksi Mopar®-lisävarusteiden ansiosta voit räätälöidä autostasi täysin yksilöllisen.

Luonnollisesti erottuva

Muotoilu, jossa tyylin viimeistelee tunnusomainen 7-puolainen etusäleikkö, on erehtymättä Jeep®. Jeep® Renegade 4xe ladattava hybridi tuo ulkomuotoilussaan mukanaan uuden 4xe -merkin ja siniset korostukset. Valitse tyylisi kaikista saatavilla olevista vaihtoehdoista.

Uusi 4xe -merkki

Jeep®-ajomaailman tulevaisuutta korostaa 4xe-merkki, joka löytyy takaosan ”Renegade” -laatasta.

Uusi LED-valaistus

Voit parantaa näkyvyyttä jopa 50 % ja ajaa turvallisemmin uusilla LED-valoilla. LED-valojärjestelmät säästävät energiaa ja vähentävät ylläpitokustannuksia jopa 1/3 perinteisiin valoihin verrattuna. Halogeenivalojen elinkaari on pitkä ja ne tuottavat valkoisen ja kirkkaan valon.

Uudet tyylikkäät yksityiskohdat

Uusi 7-puolainen etusäleikkö ja uudet kattokiskot ovat yksi monista tyylikkäistä yksityiskohdista Renegade 4xe:n ulkonäössä.

Sisätilat

Tartu ohjauspyörään ja siirry Jeep 4xe:n uuteen maailmaan.
Uusi Jeep® Renegade 4xe ladattava hybridi tarjoaa mukavuutta ja tilaa, jota tarvitset nauttiaksesi jokaisesta matkasta täysillä.

MUKAVUUTTA TARKOITUKSELLA

Auton sisusta on suunniteltu tarjoamaan tilaa ja mukavuutta niin lyhyille kuin pitkille ajomatkoille. Kojelaudan linjat, ohjauspyörän ergonomia ja tilavat säilytyslokerot muodostavat yhdessä toimivan ja houkuttelevan tilan. Voit räätälöidä ja sisustaa sisätiloja saatavilla olevilla erilaisilla väri- ja varusteyhdistelmillä.

Ulkoilu elämäntapana

Uusi Jeep® Renegade 4xe ladattava hybridi tarjoaa kaksi eri tapaa katon avaamiseksi. My Sky -kattoikkuna antaa miellyttävimmät näkymät tien päällä kahden kevyen kattopaneelin ansiosta, jotka voidaan avata manuaalisesti. Kattojärjestelmä on saatavana myös sähköisenä, jolloin kattoikkunaa voi avata ja kallistaa sähköisesti.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä