OK

WRANGLER

Tyylikäs ja loppuun asti hiottu sisustus yhdistettynä ikoniseen muotoiluun - tuloksena taatusti päät kääntävä ajoneuvo, joka vastaa haasteeseen kuin haasteeseen. Sisätilojen huippuominaisuuksiin kuuluu uusimman sukupolven Uconnect™-järjestelmä.

WRANGLER

Tyylikäs ja loppuun asti hiottu sisustus yhdistettynä ikoniseen muotoiluun - tuloksena taatusti päät kääntävä ajoneuvo, joka vastaa haasteeseen kuin haasteeseen. Sisätilojen huippuominaisuuksiin kuuluu uusimman sukupolven Uconnect™-järjestelmä.

ULKOASU

Uusi Jeep Wrangler saattaa näyttää tutulta, mutta lähemmin tarkasteltuna huomaat älykkäitä parannuksia joka puolella. Uusi Jeep Wrangler pysyy uskollisena perimälleen, mutta on entistä parempi kaikin puolin. Wrangler pysyy aitona; ikoninen muotoilu, pyöreät ajovalot, legendaarinen Jeep-brändin etusäleikkö, litteät lokasuojat, irroitettava katto ja ovet, sekä helposti taitettava tuulilasi.

Tuulilasi alhaalla

Alas taitettavan tuulilasin ansiosta koet vapauden ja ulkoilman raikkauden helposti. Tuulilasin avaaminen vaatii huomattavasti vähemmän pulttien aukaisemista kuin kuin aiemmissa malleissa.

Tuulilasi ylhäällä

Avaa katto

Kova katto, pehmeä katto, ei kattoa tai uusi Sky One-Touch™ Power -katto. Ovet kiinni tai ei ovia. Uusi Jeep® Wrangler tekee ulkoilmasta nauttimisen helpoksi. Uuden vetoketjuttoman pehmeän Sunrider®-katon laskeminen ja nostaminen sujuu sulavasti jousituen ansiosta. Kova Freedom Top®-katto on 20 % kevyempi kuin ennen. Uudet monipituiset saranatapit nopeuttavat ja helpottavat ovien poistamista ja takaisin asentamista.

Ei kattoa

Pehmeä katto

Kova katto

Rungon värinen kova katto

Sky One-Touch™ Power -katto

Ruskea pehmeä katto

Ovet paikoillaan

Ovet pois

VANTEET JA RENKAAT

Sahara-mallissa valitsemiasi renkaita kehystävät korinväriset lokasuojat.

18″ KIILTÄVÄT ALUMIINIVANTEET TECH GRAY-PUOLILLA

Vakiona Sahara-mallissa

18″ KIILLOTETUT TECH GRAY VANTEET

Saatavilla Sahara-malliin

UUSI VALAISTUS

TEE NÄYTTÄVÄ SISÄÄNTULO

Korkealuokkaiset LED-ajovalot luovat todella erottuvan ulkonäön. Saatavilla Sahara-malliin paketissa, joka sisältää myös LED-sumuvalot, LED-takavalot ja LED DRL-päiväajovalot.

JÄTÄ MUUT KATSOMAAN JÄLKEESI

Uuteen Wrangleriin on saatavilla korkealuokkaiset täys-LED-ajovalot. Valot ovat tehokkaat ja nykyaikaiset, mutta niissä on edelleen Jeep-brändille vanha tuttu ulkomuoto.

SEIKKAILUNHALUINEN SISÄLTÄ

Uuden Jeep® Wranglerin sisätilat on suunniteltu parasta laatua, mukavuutta, turvallisuutta ja huippuluokan teknologiaa yhdistellen. Hyppää kyytiin ja ole valmis nauttimaan ajomatkasta, jota et ikinä unohda!

AIVAN UUDET SISÄTILAT

Istu alas ja nauti matkastasi aivan uudessa ilmapiirissä. Uusi istuinten muotoilu tarjoaa maksimaalista tukea ja mukavuutta. Lisäksi ylimääräinen jalkatila takana, ensiluokkaiset käsinojat ja fiksut säilytystilat lisäävät matkustusmukavuutta.

Musta kangasverhoilu

Sahara-versiossa on vakiona mustat kangasverhoillut istuimet, joissa on Sahara-logo.

Heritage Tan -kangasverhoilu

Sahara-versiossa voi valita vakiona myös Heritage Tan-kangasverhoilun.

Musta nahkaverhoilu

Saharaan on saatavilla musta nahkaverhoilu, jossa koristetikkaukset ja Sahara-logo.

Heritage Tan -nahkaverhoilu

Saharaan on saatavilla Heritage Tan-nahkaverhoilu, jossa koristetikkaukset ja Sahara-logo.

Musta McKinley -nahkaverhoilu

Musta McKinley nahkaverhoilu, jossa koristetikkaukset ja Jeep-logo.

Heritage Tan McKinley -nahkaverhoilu

Heritage Tan McKinley-nahkaverhoilu, jossa koristetikkaukset ja Jeep logo.

VAPAUDEN TUNNETTA

Vapaus ja mahtava ulkoilmakokemus ovat jokaisen Wranglerin ytimessä. Kevyt Freedom kova katto tai uusi vetoketjuton Sunrider pehmeä katto ovat entistä helpompia avata ja sulkea ja mahdollistavat raikkaasta ulkoilmasta nauttimisen helposti.

EI KOMPROMISSEJÄ

Valitsetpa sitten hienostuneemman SAHARA-version tai suorituskykyisemmän RUBICON-version, nautit taatusti mukavuudesta ja huipputeknologiasta.

TÄYDELLISYYTTÄ JA VIIMEISTELTYÄ TYYLIÄ

SAHARA

Moderni joka tavalla, Wrangler Saharan sisustus nostaa riman uusiin korkeuksiin. Nahkaverhoillut istuimet, nahkaverhoiltu kojelauta koristetikkauksin, Uconnect Radio jossa 8,4″” kosketusnäytö ja 2-alueen automaattinen ilmastointi takaavat, että matkustat aina tyylillä ja mukavuudella.

KARU JA KESTÄVÄ

RUBICON

Wrangler Rubicon testaa rajoja sisällä ja ulkona. Uconnect Radio 8,4″” kosketusnäytöllä viihdyttää sinua ja pitää sinut yhteydessä muihin. Nahkaverhoillut istuimet ja automaattinen ilmastointi lisäävät luksusta ja mukavuutta.

PESTÄVÄT SISÄTILAT

Sisätiloissa on uudet, yksisuuntaiset tyhjennysventtiilit lattioissa, joka mahdollistaa sisätilojen pesemisen ja veden virtaamisen ulos päästämättä sitä takaisin sisään. Poista vain matot ja voit pestä sisätilat juoksevalla vedellä. *

*Aja aina omien taitojesi ja kykyjesi mukaan ja sääolosuhteet huomioon ottaen. Noudata ohjekirjan ohjeita katon ja tuulilasin avaamiseksi. Ajaminen ilman ovia ja tuulilasi alhaalla on tarkoitettu vain maastokäytössä.

LUJATEKOISIA YKSITYISKOHTIA

Nupit, painikkeet ja kytkimet on kaikki testattu ääriolosuhteissa. Kumimateriaali Uconnect-kosketusnäytön ympärillä, Start-Stop-käynnistyspainike ja kytkimet ovat suunniteltu tarkoituksenmukaisesti kestäviksi, ergonomisiksi ja helppokäyttöisiksi.

Start-Stop-painike

Wrangler JL käynnistyy painamalla Start-Stop-painiketta. Painike on vedenpitävä, se on läpäissyt 24-tunnin testauksen sumukammiossa.

Mittaristo

Jokainen uuden Wrangler JL:n yksityiskohta on suunniteltu varmistamaan maksimaalinen hyöty ja tyyli.

MEDIA

Koko maailma mukanasi.
USB-portit keskikonsolissa ja takana mahdollistavat jatkuvan yhteyden riippumatta siitä, miten pitkälle aiot matkustaa.

USB-portit

Yhteydenpitäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kaksi USB-porttia keskikonsolissa, yksi käsinojassa ja mahdollisuus lisätä ylimääräiset USB-portit takaistuimille.

12V-virtalähde

12V-virtalähteem avulla voit ladata matkapuhelimesi tai muuta elektroniikkaa helposti ilman adaptereita.

VALMIS SÄÄHÄN KUIN SÄÄHÄN

Valmiina säähän kuin säähän. Wranglerin matkustusmukavuus säilyy parhaana mahdollisena riippumatta siitä, mihin suuntaan lämpömittari näyttää.

LÄMMITETTÄVÄT ETUISTUIMET JA OHJAUSPYÖRÄ

Lämmitettävät etuistuimet ja lämmitettävä ohjauspyörä varmistavat mukavan ajonautinnon myös talvella. Nahkaverhoillussa ohjauspyörässä on integroidut säätimet joilla kontrolloit helposti puhelinta, ääntä ja muita toimintoja.

2-ALUEEN AUTOMAATINEN ILMASTOINTI

2-alueen automaattinen ilmastointi mahdollistaa kuljettajan ja etumatkustajan lämpötilojen säätelyn toisistaan riippumatta.

LÄMMITETTÄVÄT JA SÄHKÖSÄÄTÖISET ULKOPEILIT

Ei huolta jäätyneistä peileistä. Lämmitettävät ja sähkösäätöiset ulkopeilit sulattavat jäätyneen jään nopeasti ja takaavat esteettömän näkymän ja turvallisemman ajamisen. Täydellinen erityisesti silloin, kun olet starttaamassa matkaan jo aikaisin pakkasaamuna tai suuntaamassa lumiseen seikkailuun.