OK

WRANGLER

Tyylikäs ja loppuun asti hiottu sisustus yhdistettynä ikoniseen muotoiluun - tuloksena taatusti päät kääntävä ajoneuvo, joka vastaa haasteeseen kuin haasteeseen. Sisätilojen huippuominaisuuksiin kuuluu uusimman sukupolven Uconnect™-järjestelmä.

WRANGLER

Tyylikäs ja loppuun asti hiottu sisustus yhdistettynä ikoniseen muotoiluun - tuloksena taatusti päät kääntävä ajoneuvo, joka vastaa haasteeseen kuin haasteeseen. Sisätilojen huippuominaisuuksiin kuuluu uusimman sukupolven Uconnect™-järjestelmä.

TULEVAISUUS ON TÄÄLLÄ

Hyppää kaikkien aikojen teknologisesti kehittyneimmän Wranglerin kyytiin. Uusi Jeep® Wrangler on varusteltu viimeisimmillä infotainment-järjestelmillä ja teknologialla. Uusimman sukupolven Uconnect-järjestelmä (yhteensopiva Android Auton ja Apple CarPlayn kanssa), 7 tai 8.4-tuuman kosketusnäyttö ja muut teknologiaratkaisut helpottavat matkantekoasi ja voit nauttia jokaisesta seikkailustasi täysillä.

UCONNECT™-JÄRJESTELMÄT

Kaikkein edistyneimmät Uconnect-järjestelmät pitävät sinut ajan tasalla ja yhteydessä tärkeimpiisi, jatkuvasti.

PAREMPI YHTEYS KUIN KOSKAAN

Neljännen sukupolven Uconnect™-järjestelmät sisältävät DAB+ radion, älypuhelinliitännät, kosketusnäytön toiminnot, suorituskyvyn parantamisen, lyhyemmän käynnistysajan, parannellun tehon ja kosketusnäytön parannellun tarkkuuden ja kirkkauden.

APPLE CARPLAY® LIITETTÄVYYS

Apple CarPlay® liitettävyys integroi iPhonen suoraan autosi kosketusnäyttöön ja ohjaimiin. Valitse haluamasi toiminto Uconnect-kosketusnäytöltä tai soita puheluita Siri®-äänitoiminnon avulla.

ANDROID AUTO™

Android Auto™ hyödyntää puhelimen Android-käyttöjärjestelmää ja yhdistää sen Uconnect™-järjestelmään, jolloin pystyt helposti hyödyntämään esimerkiksi navigointia tai puheentunnistusta. Voit soittaa musiikkia Google Playn kautta, antaa Google Mapsin ohjata sinut oikeaan paikkaan ja käyttää ääniohjausta, kun itse keskityt ajamiseen.

PARKVIEW® PERUUTUSKAMERA

Pysäköiminen on helppoa ParkView® -peruutuskameran avulla. Kun peruutat, järjestelmä avustaa sinua näyttämällä selkeää videokuvaa dynaamisilla ohjausviivoilla ja hälyyttää näytöllä tai äänellä takana ja sivuilla olevista esteistä.

MUOKATTAVA MITTARISTONÄYTTÖ

Saharassa ja Rubiconissa on vakiona muokattava, 7-tuumainen digitaalinen mittaristo, johon voit räätälöidä henkilökohtaiset asetukset ja grafiikat. Värinäyttöön voit integroida yksityiskohtaisen navigoinnin, mediatietoja tai näyttää reaaliaikaisen ajonopeuden. Mittaristossa on myös off-road-näkymä, joka antaa kuljettajalle lukuisia hyödyllisiä tietoja kuten esimerkiksi kallistuskulmat, voimansiirto, GPS-koordinaatit ja paljon muuta.

RIKO ÄÄNIVALLIT

Alpine® Premiun Audio-järjestelmä on vakiona Saharassa ja Rubiconissa. Järjestelmä sisältää 552 watin 12-kanavaisen vahvistimen, kahdeksan kaiutinta ja subwooferin. Järjestelmää tehostavat aktiivinen melunvaimennus ja akustisesti laminoitu tuulilasi.