Jeep ja Juventus – Kymmenen vuotta menestystä

25 July 2022

Jeep ja Juventus juhlivat menestyksekkään kumppanuussuhteensa kymmenettä vuotta 7.7.2022

Jeep®-logo koristi sarjaa ensimmäisen kerran kaudella 2012–2013. Tämä sponsorointi perustettiin ja kukoistaa yhteisillä arvoilla, kuten aitoudella ja intohimolla. Kymmenen vuoden sponsoroinnin aikana Juventus on voittanut 29 palkintoa ja Jeep-brändi on kokenut räjähdysmäisen kasvun Italian markkinoilla onnistuneiden uusien tuotteiden ja teknologioiden lanseerauksen ansiosta matkalla kohti päästötöntä aikakautta.

Euroopassa Jeep on noussut yli 29 600 rekisteröinnistä vuonna 2012 yli 131 300 rekisteröintiin vuonna 2021. Lisäksi viime kesäkuun tietojen mukaan 4xe plug-in hybrid -malliston osuus Jeepin kokonaismyynnistä on 42 %.

Kymmenessä vuodessa 29 palkintoa, yhdeksän maastoautoa ja innovatiivisia tekniikoita

Viimeisen kymmenen vuoden aikana Juventuksen miesten joukkue on voittanut kahdeksan A-sarjan mestaruutta, viisi Italian Cup – ja viisi Italian Super Cup -mestaruutta. Ja vain viisi vuotta perustamisen jälkeen, ​​naisten joukkue on voittanut viisi mestaruutta, kaksi Italian Cup – ja kolme Italian Super Cup -mestaruutta. Lisäksi alle 23-vuotiaat ovat voittaneet yhden Italian Lega Pro Cupin.

Samaan aikaan Jeep-brändi on tuonut markkinoille yhdeksän uutta mallia, alkaen vuoden 2011 Compassista. Vuonna 2014 Italian Melfin tehtaasta tuli Renegaden koti. Renegade on ensimmäinen Jeepin pikku-SUV ja merkin ensimmäinen ajoneuvo, joka on suunniteltu Yhdysvalloissa, valmistettu Italiassa ja myyty yli 100 maassa maailmanlaajuisesti. Lisäksi vuonna 2014 esiteltiin myös Cherokee. Vuonna 2017 Compassin lanseeraus määritteli uudelleen kompaktien katumaasturien standardit. Vuonna 2018 Jeep Wrangler hämmästytti yleisöä täysin uudella ulkomuodollaan, mutta pysyi samalla uskollisena itselleen ja legendaariselle off-road-kyvylle ja edistyneille teknisille ratkaisuille.

Vuonna 2020 Jeep otti ensimmäiset askeleensa sähköistysprosessissaan 4xe Plug-In Hybrid -tekniikan ansiosta. Tekniikka otettiin käyttöön Renegadessa ja Compassissa tarjoamaan nautinnollisempaa, tehokkaampaa, kestävämpää ja turvallisempaa 4×4-ajoa. Myöhemmin, vuonna 2021, Jeep julkaisi kolme uutta ajoneuvoa: Uuden Compassin, ikonisen Uuden Wranglerin 4xe-versiona ja pysäyttämättömän Gladiator pick-upin. Compass esiteltiin silmiinpistävällä ja hienostuneella ulkoasulla, ja se sisälsi tärkeitä uusia ominaisuuksia, jotka nostivat sen uudelle tasolle suunnittelun, turvallisuuden, tekniikan ja toiminnallisuuden suhteen. 4xe-tekniikka esiteltiin Wranglerissa tarjotakseen täysin hiljaisen ja päästöttömän off-road-kokemuksen.

4xe-tekniikan ohella brändi etenee nopeasti sähköistysprosessissaan. Vuonna 2022 e-hybrid tekniikka debytoi Renegadessa ja Compassissa, ja ensi vuonna saapuvat 100 % sähköinen kompakti B-UV SUV ja Grand Cherokee 4xe.

Tutustu valikoimassamme olevaan Jeep-mallistoon linkistä >>