Jeep Wrangler 4xe PHEV – uskalla ajatella isosti

17 January 2022

Uusi vuosi ja uudet unelmat. Isosti ajatteleminen voi tarkoittaa eri ihmisille eri asioita: oman näköisten valintojen tekemistä, oman tien kulkemista tai sitä, ettei anna eteen asettuvien esteiden hidastaa matkantekoa. Tavoitteisiinsa sitoutunut valitsee rinnalleen auton, joka huokuu yhtä päättäväistä itsevarmuutta kuin ajaja itse.

 

Ajettavuutta kaupungissa ja maastossa

Jeep Wrangler 4xe PHEV on haasteita kaihtamattoman seikkailijan auto. Sen suorituskykyyn voi luottaa niin upottavassa metsämaastossa kuin asfalttiviidakossa. 8-vaihteinen automaattivaihteisto sekä neliveto takaavat mahdollisuuden ajaa vaivattomasti paikkoihin, joista muut autot voivat vain haaveilla. Luontokohteita voi valloittaa huolettomasti läpi vuoden, sillä Wrangler vastaa hyvin Suomen vaihtelevien sääolosuhteiden tarjoamiin haasteisiin. Talvella takavedon turvin pärjää jo pitkälle, ja haastavimpiin olosuhteisiin neliveto tarjoaa vieläkin vankempaa pitoa.

Rouhean suorituskyvyn takaa kaksilitraisen bensaturbon ja 145 hv sähkömoottorin saumaton yhteistyö. Wranglerin 17,3 kW akku latautuu noin kolmessa tunnissa ja mahdollistaa noin 50 kilometrin ajon puhtaasti sähköllä.

 

Ikonisuus asuu yksityiskohdissa

Wrangler kumartaa juurilleen nostalgisella ja tunnistettavalla ulkomuodollaan. Irrotettava katto ja ovet mahdollistavat kesäkruisailusta nauttimisen kaikilla aisteilla ja tavanomaista tehokkaammalla tuuletuksella. Oivaltavia yksityiskohtia arvostava kiinnittänee huomiota myös Saharan 18 tuuman alumiinivanteisiin, korinvärisiin lokasuojiin ja hopeisiin yksityiskohtiin.

Metsästäjät, kalastajat ja muut luonnossa viihtyvät retkeilijät kiittävät vakiona tulevaa tavaratilan lattian alle kätkettyä rahtiominaisuutta ja lisävarusteluna saatavaa tavaratilan kuormakiskoja.

 

Nyt 5000 euron lisävarusteet veloituksetta

Wrangler Sahara SF:n ostajat saavat nyt 5000 euron arvoisen lisävarustelun veloituksetta, sisältäen kuormakiskojen lisäksi muun muassa nahkaverhoilun, automaattisen hätäjarrutuksen, lämmitettävät etuistuimet ja yhdeksän kaiuttimen audiojärjestelmän subwooferilla. Tämän auton kanssa kelpaa siis ajaa auringonlaskuun voitokkaan musiikin soidessa taustalla.

 

Rohkene ajatella isosti!

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä