Jeepiltä neljä uutta sähköautoa – Avenger esitellään Pariisin autonäyttelyssä

09 September 2022

Jeep on Euroopassa täysin sähköinen vuoteen 2030 mennessä.

Jeep esittelee ensimmäisen Euroopassa myytävän sähköautonsa lokakuussa Pariisin autonäyttelyssä. Jeep Avenger on samalla ensimmäinen merkin neljästä uudesta SUV-täyssähköautosta, jotka ikoninen brändi lanseeraa Euroopassa vuoteen 2025 mennessä.

Jeep julkisti kattavan suunnitelman seuraavan sukupolven täyssähköisille 4xe-ajoneuvoilleen. Merkin tavoitteena on tulla johtavaksi SUV-brändiksi maailmassa. Euroopassa Jeep on täysin sähköinen vuoteen 2030 mennessä. Jeepin sähköistymissuunnitelma on katsottavissa merkin Youtube-kanavalla: www.youtube.com/thejeepchannel

”Sähköistetyn 4xe-mallistomme menestys Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa mahdollistaa meitä suunnittelemaan ja kehittämään tehokkaimpia ja kestävimpiä Jeep-maastoautoja matkallamme kohti johtavaksi päästöttömäksi SUV-merkiksi maailmassa”, sanoi Jeepin toimitusjohtaja Christian Meunier.

”Tämä eteenpäin katsova strategia auttaa varmistamaan, että miljoonilla Jeep-faneilla ympäri maailmaa on edelleen planeetta, jota tutkia, syleillä ja suojella. Sähköistyminen on loistava asia brändillemme, mikä tekee siitä entistä kyvykkäämmän, jännittävämmän, kestävämmän ja hauskemman”, Meunier jatkaa.

Euroopassa Jeep on sähköistymisessään jo pitkällä. Tämän vuoden loppuun mennessä Jeep-mallisto on aina sähköinen lähes kaikkialla Euroopassa.

Jeep ottaa ensi vuonna merkittävän askeleen, kun se tuo markkinoille Avenger-täyssähköauton Eurooppaan. Avenger sijoittuu mallistossa Renegaden alapuolelle ja se valmistetaan Tychyn tehtaalla Puolassa. Merkki tavoittelee Avengerille 400 kilometrin sähköistä toimintamatkaa. Malli tarjoaa vaikuttavan maavaran, ylitys- ja lähestymiskulmat sekä modernit ja teknisesti edistyneet sisätilat, joissa on runsaasti tilaa niin matkustajille kuin tavaroillekin.

”Täysin uusi Avenger tarjoaa Jeep-brändin ominaisuudet juuri oikeassa segmentissä Euroopan markkinoilla. Tämä moderni, hauska ja tunteellinen SUV vetoaa kasvavaan joukkoon asiakkaita, jotka etsivät tehokasta, kompaktia, modernia ja täysin sähköistä Jeeppiä vaihtoehtona nykyisille pelureille”, sanoo Jeepin Euroopan johtaja Antonella Bruno.

Jeep Avenger esitellään Pariisin autonäyttelyssä 17. lokakuuta.

Lue lisää Avengerista >>

Jeep Avenger

Jeep Avenger

Jeep Avenger

Jeep Avenger charging