Naistoimittajat valitsivat Jeep Avengerin vuoden parhaaksi perhe-SUV-autoksi

16 February 2023

– Avenger sai jo toisen merkittävän autotoimittajien myöntämän tunnustuksen.

Women’s World Car of the Year (WWCOTY) on valinnut täysin uuden Jeep Avenger -täyssähköauton vuoden parhaimmaksi perhe-SUV-autoksi. Kyseessä on jo toinen merkittävä tunnustus Avengerille. Auto palkittiin arvostetulla Car of the Year 2023 -tittelillä tammikuussa Euroopassa.

”Jeep Avenger on ansaittu voittaja luokassaan. Se perii kaiken Jeep-brändin legendan, mutta samalla se on täysin päivitetty 100-prosenttisella sähkötekniikallaan. Tämä on sitoutumista tulevaisuuteen, jota asiakkaat arvostavat”, sanoo Women’s World Car of the Year -järjestön puheenjohtaja Marta García.

WWCOTY on valinnut maailman parhaita autoja vuodesta 2009 lähtien. Tuomaristossa on 63 autotoimittajaa 45 maasta. Suomea tuomaristossa edustaa jyväskyläläinen freelance-toimittaja Mervi Varonen. Avenger teki vaikutuksen tuomaristoon onnistuneella muotoilulla, maastoajo-ominaisuuksilla sekä pienellä ympäristöjalanjäljellään.

WWCOTY-tuomaristo valitsi nyt voittajat kuudessa eri kategoriassa. Valituista kuudesta voittajasta äänestetään koko kilpailun paras auto eli Supreme Winner. Tulos julkaistaan kansainvälisenä naistenpäivänä 8. maaliskuuta.

”Olemme ilahtuneita ja ylpeitä siitä, että tämä kansainvälinen autotoimittajista koostuva tuomaristo on valinnut tämän palkinnon voittajaksi kaikkien aikojen ensimmäisen, täysin sähköisen Jeep-SUV:n. Jeep Avengerila on keskeinen rooli maailmanlaajuisessa sähköistymisstrategiassamme”, sanoo Jeepin toimitusjohtaja Christian Meunier.

Avenger aloittaa uuden aikakauden Jeepin mallistossa Euroopassa. Merkki esittelee vuoteen 2025 mennessä yhteensä neljä täysin uutta sähköautoa. Merkki on Euroopassa täysin sähköinen vuoteen 2030 mennessä. Jeepin tavoitteena on tulla maailman johtavaksi päästöttömäksi SUV-autojen valmistajaksi.