Jeep Compass PHEV - ladattava nelivetohybridi

Vaihda nyt aitoon 4×4 hybridiin.

PHEV! Vihdoinkin maastoauto, joka on kuin suunniteltu suomalaisiin sääolosuhteisiin. Uusi Jeep Compass PHEV hybridi nyt rajattu erä alkaen 48 990 €.

Täytä sivun alaosassa oleva lomake ja pyydä vaihtotarjous, niin laskemme sinulle kuukausihinnan valmiiksi.

4X4 lataushybridi kuljettaa sinut perille olosuhteista riippumatta  

Jos etsii parasta etenijää liki auraamattomalle mökkitielle tai perävaunun vetämiseen huonoissa olosuhteissa, silloin valinta on Jeep. (Tekniikan Maailma 04B/2021)

Suomi on tuhansien teiden maa – ja aina tiet eivät ole vasta-asfaltoituja. Jos etsit autoa, joka kuljettaa sinut yhtä varmuudella kaupungin sykkeestä mutaisen mökkitien päässä odottavaan autuuteen, on olemassa vain yksi oikea autovalinta. Jeep Compass on uusi nelivetoinen lataushybridi, joka kantaa ylpeästi yllään vanhaa tuttua Jeep-identiteettiä nyt modernilla sähkömoottorilla. Plug-in hybridi taipuu kaikkiin keliolosuhteisiin, maastosta riippumatta.

Jeep Compass nelivetohybridi – jos ei nyt, niin milloin?

240 hevosvoiman tehoa

Jeep Compass PHEV 4XE ladattava hybridimaasturi puskee perille kohteeseen kuin kohteeseen 240 hevosvoiman suorituskyvyllä. Herkuttele kolmen eri ajotilan ja seitsemän sekunnin kiihtyvyyden kanssa. Päästöttömässä sähköajossa Compass kuljettaa 130 kilometrin tuntivauhdilla ja hybridi-tilassa 200 km/h.

Hys! Se on sähkömoottori päästöttömässä ajossa.

Kuka kaipaisi lisää saastetta tai äänisaastetta? Jos haluat ajaa erityisen pehmeästi, voit valita ajoon ihmeellisen hiljaisen Electric-tilan, jolloin Compass hyödyntää vain sähkömoottoria. Ei ääntä eikä ylimääräisiä hiilidioksidipäästöjä – jopa 50 kilometrin ajan. Ja kun akku alkaa kolkutella loppuaan, hybridi latautuu entiselleen vain 90 minuutissa.

Vastustamatonta muotoilua.

Moni auto päältä kaunis, Jeep kehujen arvoinen myös sisältä. Penkkien viimeistellyt tikkaukset, ergonomisesti sijoiteltu keskikonsoli sekä lisävarusteena maisemat avaava kattoikkuna. Uudistuneessa Jeep Compass 4xe hybridissä vain taivas on seikkailujesi rajana.

Lue lisää
Kaipaatko apua? Laita meille viestiä