INSPIROIVAT VÄRI- JA VERHOILUYHDISTELMÄT

Jeep® Renegaden sisätilan ominaisuuksiin kuuluvat ergonomisesti muotoillut istuimet, jotka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, korostettuna sisätilan eloksoiduilla koristelistoilla ja kehyksillä. Niihin on saatu inspiraatio extreme-urheilussa käytetyistä suojalaseista.

 • LONGITUDE
  • Jeep® MESH-KANGAS
  • Jeep® MUSTA KANGAS
 • LIMITED
  • MCKINLEY NAHKAVERHOILU
 • TRAILHAWK®
  • MCKINLEY NAHKAVERHOILU
  • TOPOGRAFINEN KANGAS
MUSTA
MUSTA

Renegade Longitudessa on vakiona mustat kangasverhoillut istuimet, joissa on samansävyiset tehostetikkaukset ja mesh-kankaiset Jeep®-upotukset.

BLACK JA SANDSTORM
BLACK JA SANDSTORM

Renegade Longitudessa on vakiona Washington kangasverhoillut istuimet värissä black ja sandstorm, jossa on cattle tan -tehostetikkaukset ja mesh-kankaiset Jeep®-upotukset. Tuuletusaukoissa, kaiuttimissa, mukipidikkeessä ja vaihdevalitsimessa on metallinsävyiset tehosteet.

BARK BROWN JA SKI GRAY
BARK BROWN JA SKI GRAY

Renegade Longitudessa on vakiona Washington kangasverhoillut istuimet väreissä bark brown ja ski gray, joissa on tangerine-tehostetikkaukset ja mesh-kankaiset Jeep®-upotukset. Tuuletusaukoissa, kaiuttimissa, mukipidikkeessä ja vaihdevalitsimessa on anonisoidut oranssit tehosteet.

BARK BROWN JA TANGERINE JA SKI GRAY
BARK BROWN JA TANGERINE JA SKI GRAY

Renegade Limited -malliin on saatavissa sähkösäätöisellä ristiseläntuella varustetut, reikäkuvioidut McKinley -nahkaistuimet väreissä bark brown, tangerine ja ski gray.

MUSTA
MUSTA

Renegade Limited -malliin on saatavissa sähkösäätöisellä ristiseläntuella varustetut, reikäkuvioidut mustat McKinley -nahkaistuimet, joissa on light frost -tehostetikkaukset.

MUSTA
MUSTA

Renegade Trailhawk® -malliin on saatavissa mustat McKinley -nahkaistuimet, joissa on rubiininpunaiset tehostetikkaukset. Etuistuimessa on kirjailtu Trailhawk-logo ja sisustuksessa on anonisoidut rubiininpunaiset tehosteet.

MUSTA
MUSTA

Renegade Trailhawk® -mallissa on vakiona mustat Washington kangasverhoillut istuimet, joissa on rubiininpunaiset tehostetikkaukset. Näissä istuimissa on topografiset kuvioupotukset ja kirjailtu Trailhawk-logo.

KATSO LÄHEMPÄÄ

MUKAVUUS EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN TOIMINNALLISTA

Uuden Jeep® Renegaden sisätilojen muotoilussa kosketettavat materiaalit yhdistyvät älykkäästi toiminnallisiin ominaisuuksiin. Pehmeät paneelit vuorottelevat rohkeiden toiminnallisten elementtien kanssa kuten matkustajan tarttumiskahvat, jotka ovat välttämättömät maastoseikkailuissa. Legendaarisen Jeep®-brändiperinnön muotoilun inspiroimia yksityiskohtia on upotettu tyylikkäästi ympäriinsä.

JÄTÄ JÄLKESI

Uusi Jeep® Renegade tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia. Voit varustaa sen omien tarpeidesi mukaan ja jättää jälkesi valitsemalla sisätilaan Mopar®-lisävarusteita.

JEEP® RENEGADE

Koeaja lähimmän jälleenmyyjän luona.

JEEP® RENEGADE ESITE

Lataa tai tilaa Jeep® Renegade esite