PYSY AJAN TASALLA: UCONNECT™ LIVE

Uconnect™ Radio LIVE -järjestelmän joko 5 tai 6,5 tuuman kosketusnäyttö varmistaa mukavuuden ja viihtymisen ajon aikana. Yhteensopivilla Bluetooth®-älypuhelimilla voit hallita turvallisesti musiikkia, viestejä ja puheluita. Sen lisäksi Uconnect™ 6,5" Radio Nav LIVE sisältää navigointijärjestelmän huippuluokan 3D-grafiikalla ja A-GPS-antureilla, jotka varmistavat tarkan paikannuksen myös heikomman GPS-signaalin alueilla. Jeep® Skills on Jeep® Uconnect™ LIVE -järjestelmän uusi päivitys, jonka avulla voit hallita myös ajotietoja, parametreja ja reittejä.

UCONNECT™ LIVE MAAILMA SORMIEN ULOTTUVILLA

Sisältää toiminnot

Twitter

Pysy yhteydessä ja ajan tasalla, tarkista tilisi ja live-päivitykset liikkuessasi paikasta toiseen.

Tunein

Tallenna suosikkisi pikavalintanäppäimillä kuunnellaksesi suosikkimusiikkiasi yli 100 000:lta internetradiokanavalta.

Deezer

Paina play ja aja oman soittolistasi säestyksellä. Seuraa suosituksia ja löydä musiikkia, jota rakastat.

Reuters

Pysy bisnes- ja talousmaailman tapahtumien keskipisteessä uutisten avulla.

Facebook

Pysy mukana sosiaalisissa verkoissa myös ajon aikana. Anna infotainment-äänen lukea sinulle uudet viestit ja julkaisut. Oletko valmis jakamaan!

Sisältää toiminnot

My Car

Vastaanota reaaliaikaista informaatiota pääyksikköön ja hallinnoi ajoneuvosi tietoja myös etänä.

Eco Drive

Perehdy reaaliaikaiseen ajoinformaatioon, jotta voit mukauttaa ajotapaasi kulutusta pienentäväksi.

Sisältää toiminnot

Hd Traffic

Pidä liikennetiedot ajan tasalla reaaliaikaisilla päivityksillä 80 miljoonalta matkapuhelinkäyttäjältä.

Tom Tom Places

Löydä helposti määränpääsi alueeltasi. Etsi kategorioittain, yrityksen nimellä tai hakusanalla omalla kielelläsi.

Speed Cameras

Vastaanota liikennekamerahälytyksiä. Lisää matkasi turvallisuutta ja pidä matkanopeus rajoitusten mukaisena.

Weather

Älä anna sään pilata suunnitelmiasi. Voit laskea reittisi matka-ajan ajantasaisten sääolosuhteiden mukaan.

Sisältää toiminnot

Jeep Skills

Jeep Skills -taidot voimaannuttavat ajokokemuksesi ja voit hallita autosi kaikkia tietoja ja matkan haasteita.

VIIHDYTTÄVÄÄ MUKAVUUTTA

Kuuntele lempimusiikkiasi. Kaikki, mitä tarvitset päästäksesi määränpäähäsi tuotetaan rikkaalla äänimaailmalla useasta eri lähteestä.

JEEP® RENEGADE BEATSAUDIO SYSTEM

Useita kaiuttimia sekä subwooferin sisältävä äänentoistojärjestelmä tekee ajokokemuksestasi ainutlaatuisen. Tutustu tarkemmin ylivertaiseen äänentoistojärjestelmään, joka on nyt saatavana Uconnect™-järjestelmän kanssa.

BEATSAUDIO-JÄRJESTELMÄ SISÄLTÄÄ:

- Kaksi diskanttikaiutinta kojelaudassa - Kaksi diskanttikaiutinta ovissa .
- Neljä 6 x 9 tuuman keskikaiutinta etu- ja takaovissa.
- Yksi 165 mm:n 10L-subwoofer tavaratilan sivussa.
- 8-kanavainen digitaalivahvistin DSP-prosessorilla.

USB- JA LISÄLAITEPORTTI

Kuuntele lempimusiikkiasi helposti kytkemällä porttiin yhteensopiva mediasoitin. Bluetooth®-suoratoiston ja lisälaiteportin ansiosta Uconnect™-järjestelmä mahdollistaa laitteiden hallinnan kätevästi monin eri tavoin.

- VP2-VERSION KANSSA YHTEENSOPIVAT TIEDOSTOMUODOT
- VP4-VERSION KANSSA YHTEENSOPIVAT TIEDOSTOMUODOT

BLUETOOTH®-SUORATOISTO

Bluetooth®-suoratoiston avulla voit toistaa musiikkia langattomasti mediasoittimellasi. Tällä toiminnolla voit striimata musiikkia langattomasti mistä tahansa yhteensopivasta musiikkisoittimestasi tai Internetradio-sovelluksesta.

PUHELIN & NAVIGOINTI

Uconnect™ tarjoaa kokemuksen, jota et olisi voinut edes kuvitella. Navigointi- ja viihdejärjestelmän ohjaamisen lisäksi voit myös soittaa puheluita milloin tahansa käyttäen puhekomentoja. Musiikin äänenvoimakkuus alenee automaattisesti saapuvan puhelun ajaksi ja palaa aikaisemmalle tasolle puhelun päättyessä. Puheohjauksen ansiosta voit helposti soittaa ystävillesi tai vastata soittopyyntöön missä tilanteessa tahansa ajon aikana. Uconnect™ on yhdistänyt voimansa johtavien navigointilaitteiden valmistajien kanssa varmistaakseen että tiedät missä olet, minne olet menossa ja kauanko perillepääsy kestää. Anturiavusteiseen GPS-paikannukseen perustuvat kartat opastavat liikenteessä. Risteyskohtaiset ajo-ohjeet kuuluvat puheena.

SOITA MILLOIN JA MISTÄ HALUAT

Yhdistä jopa 10 matkapuhelinta ja soita koska tahansa. Uconnect™ synkronoi yhteensopivan puhelimesi yhteystiedot mahdollistaen puhelinsoitot suoraan nimen perusteella sekä soittajan nimen näkymisen kosketusnäytöllä.

TARKISTA PUHELIMESI YHTEENSOPIVUUS

HANDS-FREE -PUHELUT JA TEKSTIVIESTIT

Voit soittaa ja vastaanottaa puheluita tai kuunnella toistuvasti saapuneita tekstiviestejä*,siirtämättä käsiäsi ohjauspyörästä tai katsettasi tiestä. *Tämä toiminto on käytettävissä vain yhteensopivien puhelimien kanssa.

NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ JA 3D-KARTAT

Uconnect™ 6,5” Radio Nav -järjestelmään kuuluu iso 6,5 tuuman kosketusnäyttö, joka sisältää 3D-grafiikan lisäksi joukon ulkoisia valitsimia. Niiden avulla kaikkia toimintoja, myös audiojärjestelmää, voidaan ohjata täydellisesti ja tehokkaasti. Bluetooth®-yhteys sisältää puheäänikomennot ja äänen suoratoiston. Lisäksi Uconnect™-järjestelmä tukee USB-porttia, SD-kortinlukijaa ja DAB-radiota. Uconnect™ 5" Radio Nav -järjestelmä helpottaa elämääsi tien päällä tarjoamalla yhdessä ratkaisussa kaiken: multimedian, viihteen ja TomTom-paikannuksen. Kosketusnäytön ja handsfree-toimintojen ansiosta laitteiden ohjaaminen on nopeaa ja automaattista.

KOSKETUSTEKNOLOGIA

Jeep® Renegade tarjoaa huipputeknologiaa, jonka avulla voit hallita kaikkea yksinkertaisella ja intuitiivisella tavalla.

JEEP® SKILLS

Jeep® Uconnect™ LIVE on uusi päivitys, joka nostaa ajokokemuksen täysin uudelle tasolle: Jeep® Skills. Ajomatkan mittaus onnistuu ajoparametrien reaaliaikaisen palautteen ja matkan jälkeen tehtävän analyysin avulla. Ota haaste vastaan ja testaa, miten selviät Jeep®-reiteistä ja saavutat tavoitteesi. Lopuksi voit jakaa reittisi ja saavutuksesi Jeep®-verkkoyhteisön kanssa.

JEEP® RENEGADE

Koeaja lähimmän jälleenmyyjän luona.

JEEP® RENEGADE ESITE

Lataa tai tilaa Jeep® Renegade esite