AIDON JEEPIN MODERNI ILME

Uusi Jeep® Renegade tuo lisää ihmetystä 7-aukkoisen brändiin: muotoiltu kaupunkiin ja kasvatettu luonnossa, täynnä ainutlaatuisia yksityiskohtia ja vihjeitä legendaarisen Jeep®-brändin muotoilusta. Etuosan ikoniksi muodostunutta 7-aukkoista säleikköä ympäröi eloisan värinen suojus ja suuret pyöreät ajovalot on sijoitettu konepellin alapuolelle tyylikkäämpää lookia varten.

Renegade

Renkaat ja vanteet

KOE AVOAUTOELÄMYS

Jeep® Renegade tarjoaa vapauden tunteen kahdella käytettävissä olevalla My Sky -kattojärjestelmällä. Ainoastaan tämän segmentin tarjoama kattojärjestelmä mahdollistaa jännittävät panoraamanäkymät jokaisen ajon aikana. Siinä on irrotettavat paneelit ja sähkökäyttöinen kallistus/liukutoiminto.

Halogeeni päällä Halogeeni pois päältä

ENEMMÄN VALOA

Jeep® Renegade on täynnä kirkkaita ideoita. Lisävarusteena saatavat High Intensity Discharge -ajovalot luovat viileän, valkoisen valon. Valo on kaksi tai kolme kertaa kirkkaampi kuin halogeenilamppujen tuottama valo ja käyttää vähemmän energiaa. Tavallisilla halogeenivalaisimilla on pitkä käyttöikä, ja ne luovat kirkkaan valkoisen valon.

RÄÄTÄLÖI ELÄMÄNTYYLISI MUKAAN

Kuinka sinä käytät vapaa-aikasi? Oletko intohimoinen freeride-lumilautailija vai nautitko vaeltamisesta ystävien kanssa? Mikä ikinä elämäntyylisi onkin, löydät täydellisen Mopar-varusteen itsellesi ja Renegadellesi.

JEEP® RENEGADE

Koeaja lähimmän jälleenmyyjän luona.

JEEP® RENEGADE ESITE

Lataa tai tilaa Jeep® Renegade esite