YLI 60 TURVALLISUUSOMINAISUUTTA

Jeep® Renegade tarjoaa vakiona ja lisävarusteina aktiivisia ja passiivisia turvallisuusjärjestelmiä, jotka on suunniteltu auttamaan sinua pääsemään määränpäähäsi turvallisesti. Jeep® Renegade sisältää etu- ja takaosan täyspitkät verhoturvatyynyt, kuljettajan polviturvatyynyt, etuistuimiin integroidut sivuturvatyynyt ja kuljettajan ja etumatkustajan edistykselliset monivaiheiset etuturvatyynyt.

AKTIIVISET TURVALLISUUSJÄRJESTELMÄT

Ainutlaatuinen ajokokemus edellyttää, että ohjauspyörän takana on turvallinen olo. Uusi Jeep® Renegade on suunniteltu tarjoamaan yli 60 turvallisuus- ja suojaominaisuutta, mukaan lukien segmentin ensimmäinen etutörmäyksestä varoittava järjestelmä ja LaneSense™ kaistan tunnistava kaistavahti.

Uusi Jeep® Renegade sai viisi tähteä Euro NCAP -kolaritestissä saaden pisteitä yhteensä 80/100. Saadakseen himoitun 5-tähden luokituksen, Euro NCAP on nostanut vaatimuksiaan aikuismatkustajan, lapsimatkustajan ja jalankulkijoiden turvallisuuden osalta. Jeep® Renegaden innovatiivinen ”pienikokoinen 4x4-arkkitehtuuri” ja lukuisat vakiona tai lisävarusteena tarjotut turvajärjestelmät, mukaan lukien vakiovarusteena kuusi turvatyynyä, ovat edistäneet tämän tuloksen saavuttamista.

ETUTÖRMÄYKSESTÄ VAROITTAVA JÄRJESTELMÄ JA TÖRMÄYKSENESTO

Innovatiivinen järjestelmä havaitsee tutka- ja näyttöanturien ansiosta, jos Jeep® Renegade lähestyy toista ajoneuvoa tai suurta estettä liian nopeasti, ja varoittaa tai avustaa estääkseen onnettomuuden tai lieventääkseen sitä.

MUKAVUUS OMINAISUUDET

JEEP® RENEGADE

Koeaja lähimmällä jälleenmyyjälläsi

UUSI JEEP® RENEGADE

Lataa Uusi Jeep® Renegade esite