AVENGER

Jeep® astuu uuteen sähköistymisen aikakauteen. Huomiota herättävä ulkoasu, maasto-ominaisuudet ja uusin tekniikka - nämä kaikki on keskitetty kompaktiin SUV:iin. Ensimmäinen täyssähköinen Jeep® Avenger saapuu Suomeen vuoden 2023 alkupuoliskolla.

AVENGER

Jeep® astuu uuteen sähköistymisen aikakauteen. Huomiota herättävä ulkoasu, maasto-ominaisuudet ja uusin tekniikka - nämä kaikki on keskitetty kompaktiin SUV:iin. Ensimmäinen täyssähköinen Jeep® Avenger saapuu Suomeen vuoden 2023 alkupuoliskolla.

KOE RAJATON VAPAUS TÄYSSÄHKÖISELLÄ AVENGERILLA

Koe Jeep Avanger ja ajamisen rajaton vapaus sekä maastossa että kaupungissa. Avenger kääntää katseita upealla ulkoasulla, uusimmalla tekniikalla ja monipuolisilla sisätiloilla. Auto, jossa on laikki mitä tarvitset täydelliseen seikkailuun.

Jeep® Avenger The Car of the Year 2023 finaalissa

Jeep® Avenger-täyssähköauto on yltänyt upeasti The Car of the Year 2023 finaaliin! 58 tuomariston jäsentä, 22 Euroopan maasta nimesi seitsemän suosikkiaan finaalikierrokselle ja Jeep® Avenger on yksi näistä. Vuoden Auto julkaistaan 13. tammikuuta Brysselin autonäyttelyssä.

PÄÄSTÖTÖNTÄ AJOA SUORITUSKYVYSTÄ TINKIMÄTTÄ

Tyylikäs, toimiva ja tilava Jeep® Avenger huokuu vapautta. Täyssähköinen malli tarjoaa päästöttömän ajokokemuksen maksimaalisella suorituskyvyllä. Jeep Avengerissa on uuden sukupolven sähköinen voimalinja, joka tuottaa tehoa 156 hv maksimiväännön ollessa 260 Nm. Avenger on varustettu 54 kWh akustolla, jolla se tavoittelee 400 kilometrin toimintamatkaa (WLTP) kaupunkiajosyklin ollessa jopa 550 kilometriä.

Auton käytettävyyttä lisää sen pikalatausmahdollisuudet. Akusto on mahdollista ladata 100 kW latausteholla 24 minuutissa 20 prosentista 80 prosenttiin. Jo kolmen minuutin lataus riittää 30 kilometrin matkaan, mikä vastaa eurooppalaisten keskimääräistä päivämatkaa. Akusto on sijoitettu etu- ja takaistuinten sekä keskitunnelin alle.

Uusi Avenger tarjoaa vaikuttavan maavaran, ylitys- ja lähestymiskulmat sekä modernit ja teknisesti edistyneet sisätilat, joissa on runsaasti tilaa niin matkustajille kuin tavaroillekin. Avenger on täydellinen seikkailukumppani.

UUSI JEEP® AVENGER - TULOSSA

Jeep®-mallisto laajenee, kun uusi Avenger saapuu Suomeen. Ennakkomyynti alkaa alkuvuodesta 2023.

Jätä yhteystietosi jo nyt, jos olet kiinnostunut uudesta Jeep® Avengerista. Näin saat arvokasta ennakkotietoa ensimmäisten joukossa.

Jätä yhteystiedot

Esitetty Jeep ® Avenger ei ole vielä saatavilla Euroopan markkinoilla, koska se on vasta hyväksymätön esituotantomalli. Kaupallistamisen Euroopan maissa odotetaan tapahtuvan noin vuoden 2022 lopussa ja Suomessa 2023. Kulutus- ja päästöarvot ovat nähtävillä Jeepin virallisilla verkkosivuilla heti, kun ajoneuvo on saatavilla. Kuvat ovat viitteellisiä ja vain havainnollistavia. Näytetyt värit ja yksityiskohdat eivät ehkä ole saatavilla tai voivat vaihdella, kun ajoneuvo tulee saataville.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä