JEEP® AVENGER SÄHKÖMAASTURI

Jeep® Avenger -sähkömaasturilla koet ajamisen rajattoman vapauden sekä maastossa että kaupungissa. Vuoden Autoksi 2023 Euroopassa valittu Jeep® Avenger -sähköauto kääntää katseita upealla muotoilullaan, modernilla teknologiallaan ja monipuolisilla sisätiloillaan.

JEEP® AVENGER SÄHKÖMAASTURI

Jeep® Avenger -sähkömaasturilla koet ajamisen rajattoman vapauden sekä maastossa että kaupungissa. Vuoden Autoksi 2023 Euroopassa valittu Jeep® Avenger -sähköauto kääntää katseita upealla muotoilullaan, modernilla teknologiallaan ja monipuolisilla sisätiloillaan.

AVENGER ENNAKKOKIERTUEELLA 8.–29.9.

Tervetuloa koeajamaan täysin uusi Jeep® Avenger ennakkoon ensimmäisten joukossa! Uusi Avenger on esillä sekä koeajettavissa seuraavilla paikkakunnilla arkisin klo 11-17 ja lauantaisin klo 10-14:

 

Pe 8.9. Espoo: Länsi-Auto, Suomenoja

La 9.9. Vantaa: Autoverkkokauppa

Ma 11.9. Helsinki: Delta Auto, Herttoniemi

Ti 12.9. Helsinki: Delta Auto, Konala

Ke 13.9. Lahti: Delta Auto

To 14.9. Tampere: Autoverkkokauppa

Ke 15.9. Tampere: Delta Auto

Ma 18.9. Jyväskylä: Delta Auto

Ke 20.9. Seinäjoki: Eepee Autotalo

Pe 22.9. – La 23.9. Oulu: Pörhö

Ti 26.9. Pori: Autotalo Pelttari

To 28.9. Turku: Delta Auto

Pe 29.9. Turku: Autoverkkokauppa

 

Tutustu Avengeriin

Varaa koeajo

KOE UUDEN AIKAKAUDEN SÄHKÖINEN AJOKOKEMUS

Jeep Avenger sähkömaasturilla koet ajamisen rajattoman vapauden sekä maastossa että kaupungissa. Vuoden Autoksi 2023 Euroopassa valittu Jeep Avenger sähköauto kääntää katseita upealla muotoilulla, modernilla teknologialla ja monipuolisilla sisätiloilla. Jeep Avenger tarjoaa kaikki mitä tarvitset uuden aikakauden sähköiseen ajokokemukseen.

JEEP® AVENGER ON VUODEN AUTO 2023!

Uusi sähköinen Jeep® Avenger on valittu Vuoden Autoksi 2023 Euroopassa! Jeep Avengerin ansioiksi luettiin tuomariston mielestä ennen kaikkea kompakti koko ja siihen nähden hyvät tilat, erittäin onnistunut jousitus, sulavasti toimiva voimalinja sekä tyylikäs ja merkin historiaa kunnioittava muotoilu.

Vuoden Auto -äänestyksessä äänensä antoi 57 eurooppalaista eturivin autotoimittajaa yhteensä 22 eri maasta. Lisätietoja Vuoden Auto 2023 -äänestyksestä ja valinnasta: https://www.caroftheyear.org/

VARAA KOEAJO

ULKOPUOLI

KOE HÄMMÄSTYTTÄVÄ MUOTOILU

 

Seikkailussa on kyse rajojen ylittämisestä, tutkimisesta ja itsensä löytämisestä kokonaan uudesta maailmasta. Jeep® Avenger -sähköauton lihaksikasta ilmettä korostavat normaalia suuremmat 18” pyörät.

Rohkea muotoilu heijastaa Jeep®:n ikonista persoonallisuutta. Tunnusomainen seitsenrakoinen etusäleikkö, kontrastia tuova musta katto, sekä LED etu- ja takavalot tekevät Avengerista tunnistettavan ensi silmäyksellä.

SÄHKÖINEN TAKALUUKKU HANDS-FREE -TOIMINNOLLA

Hands-free -toiminnon ansiosta voit avata ja sulkea upouuden Jeep® Avengerin takaluukun ilman käsiäsi. Takapuskurin alla sijaitsevat sensorit aktivoituvat yksinkertaisella jalan heilautuksella.

SISÄTILAT

KOE NEROKKAAT SÄILYTYSRATKAISUT

Jeep® Avengerin moderni ja digitaalinen matkustamo tarjoaa ajamisen vapautta ja huippuunsa viritettyä toiminnallisuutta. Et usko, mitä kaikkea uuteen katumaasturiisi mahtuu! Älypuhelin, kotiavaimet, vesipullo, meikkipussi ja aurinkolasit löytävät paikkansa heti, kun nouset autoosi. Avengerista löytyy nerokkaat säilytystilat niin arkeen kuin viikonloppureissuja varten. Jokaisesta matkasta tulee elämyksellinen seikkailu. Nauti matkoistasi lämpimien ja viihtyisten istuimien, kojelaudan keltaisten korostusten ja moniväristen taustavalojen ansiosta, joiden avulla voit luoda erilaisia tunnelmia.

AVENGERIN DIGITAALINEN OHJAAMO

Koe uuden Jeep® Avengerin digitaalinen ohjaamo: tukenasi on 10,25-tuuman Uconnect™-tietoviihdejärjestelmä ja 10,25-tuuman digitaalinen mittaristo.

SÄILYTYSTILAT

Avengerista löytyy nerokkaat säilytystilat niin arkeen kuin viikonloppureissuja varten. Jokaisesta matkasta tulee elämyksellinen seikkailu. Nauti matkoistasi lämpimien ja viihtyisten istuimien, kojelaudan keltaisten korostusten ja moniväristen taustavalojen ansiosta, joiden avulla voit luoda erilaisia tunnelmia.

Koe monipuoliset maastoajo-ominaisuudet

Kun etsimme autoa, emme valitse vain sellaista, josta pidämme, vaan myös sellaisen, joka muistuttaa meitä. Uusi Jeep® Avenger erottuu edukseen päättäväisyydellään ja seikkailuhenkisyydellään kompaktissa koossa. Sen Selec-Terrain®-ajotilavalitsimen ja Hill Descent Control -alamäkihidastimen ansiosta voit sopeutua kaikkiin edessäsi oleviin sääolosuhteisiin. Avenger asettaakin uuden mittapuun sähköisten B-SUV-segmentin autojen maastokyvylle.

Lyhyiden ylitysten ja suurten pyörien yhdistelmän ansiosta Avenger tarjoaa luokkansa parhaan maavaran (200 mm) sekä erinomaiset lähestymis- (20°), ylitys- (20°) ja jättökulmat (32°). Ne ovat välttämättömiä maastoajossa, mutta myös hyödyllisiä kaupunkielämässä, esimerkiksi ajettaessa ylös jyrkkää pysäköintiramppia.

ULKOMITAT

Kaikki tarvitsemasi tila todelliseen Jeep®-kokemukseen kompakteissa mitoissa. Lisää tavoitteitasi.