JEEP® AVENGER SÄHKÖMAASTURI - VUODEN AUTO 2023

Vuoden Autoksi 2023 valittu Jeep Avenger (SUV) sähkömaasturi on Jeepin ensimmäinen sähköauto. Jeepin perinteitä kunnioittava tyylikäs muotoilu, monipuoliset maastoajo-ominaisuudet ja uuden sukupolven teknologiaa - tätä kaikkea löytyy uudesta Avengerista.

JEEP® AVENGER SÄHKÖMAASTURI - VUODEN AUTO 2023

Vuoden Autoksi 2023 valittu Jeep Avenger (SUV) sähkömaasturi on Jeepin ensimmäinen sähköauto. Jeepin perinteitä kunnioittava tyylikäs muotoilu, monipuoliset maastoajo-ominaisuudet ja uuden sukupolven teknologiaa - tätä kaikkea löytyy uudesta Avengerista.

KOE UUDEN AIKAKAUDEN SÄHKÖINEN AJOKOKEMUS

Jeep Avenger sähkömaasturilla koet ajamisen rajattoman vapauden sekä maastossa että kaupungissa. Vuoden Autoksi 2023 Euroopassa valittu Jeep Avenger sähköauto kääntää katseita upealla muotoilulla, modernilla teknologialla ja monipuolisilla sisätiloilla. Jeep Avenger tarjoaa kaikki mitä tarvitset uuden aikakauden sähköiseen ajokokemukseen.

Jeep® Avenger on Vuoden Auto 2023!

Uusi sähköinen Jeep® Avenger on valittu Vuoden Autoksi 2023 Euroopassa! Jeep Avengerin ansioiksi luettiin tuomariston mielestä ennen kaikkea kompakti koko ja siihen nähden hyvät tilat, erittäin onnistunut jousitus, sulavasti toimiva voimalinja sekä tyylikäs ja merkin historiaa kunnioittava muotoilu.

Vuoden Auto -äänestyksessä äänensä antoi 57 eurooppalaista eturivin autotoimittajaa yhteensä 22 eri maasta. Lisätietoja Vuoden Auto 2023 -äänestyksestä ja valinnasta: https://www.caroftheyear.org/

TÄYDELLINEN KUMPPANI KAIKKIIN OLOSUHTEISIIN

Tyylikäs, toimiva ja tilava Jeep® Avenger huokuu vapautta ja tarjoaa sähköisen ajokokemuksen maksimaalisella suorituskyvyllä. Tässä Jeep sähköautossa on uuden sukupolven sähköinen voimalinja, joka tuottaa 156 hv tehoa maksimiväännön ollessa 260 Nm. Avenger on varustettu 54 kWh akustolla, joka mahdollistaa jopa 400-550 kilometrin toimintamatkan (WLTP yhdistetty/kaupunki)*.

Auton monipuolista käytettävyyttä lisäävät myös sen pikalatausmahdollisuudet. Akusto on mahdollista ladata 100 kW latausteholla 24 minuutissa 20 % varaustasosta 80 % varaustasoon. Jo kolmen minuutin lataus riittää 30 kilometrin matkaan, mikä vastaa eurooppalaisten keskimääräistä päivämatkaa. Akusto on sijoitettu etu- ja takaistuinten sekä keskitunnelin alle.

Jeep Avenger -sähkömaasturi tarjoaa vaikuttavan maavaran, ylitys- ja lähestymiskulmat sekä modernit ja teknisesti edistyneet sisätilat, joissa on runsaasti tilaa niin matkustajille kuin tavaroillekin. Uusi Avenger onkin täydellinen kumppani kaikkiin vuodenaikoihin ja olosuhteisiin.

*Auton toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus.

UUSI JEEP® AVENGER - TULOSSA KESÄLLÄ 2023

Jeep®-mallisto laajenee, kun uusi sähköauto Avenger (SUV) saapuu Suomeen ensi kesänä. Ennakkomyynti alkaa lähempänä lanseerausta.

Haluatko saada tietoa ensimmäisenä?

Jätä yhteystietosi jo nyt, niin saat arvokasta ennakkotietoa uudesta Jeep® Avengerista ensimmäisten joukossa.

Sähköposti:


Esitetty Jeep ® Avenger ei ole vielä saatavilla Suomen markkinoilla. Kaupallistamisen odotetaan tapahtuvan Suomessa vuoden 2023 aikana. Kulutus- ja päästöarvot ovat nähtävillä Jeepin virallisilla verkkosivuilla heti, kun ajoneuvo on saatavilla. Kuvat ovat viitteellisiä ja vain havainnollistavia. Näytetyt värit ja yksityiskohdat eivät ehkä ole saatavilla tai voivat vaihdella, kun ajoneuvo tulee saataville.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä