JEEP® AVENGER

Uusi Jeep® Avenger on nyt saatavilla sähkö- ja hybridi käyttövoimilla. Ainutlaatuinen ja erottuva korin muotoilu uusimmilla liitettävyyspalveluilla. Katso lisää ja valitse vapaasti.

JEEP® AVENGER

Uusi Jeep® Avenger on nyt saatavilla sähkö- ja hybridi käyttövoimilla. Ainutlaatuinen ja erottuva korin muotoilu uusimmilla liitettävyyspalveluilla. Katso lisää ja valitse vapaasti.

TYYLIÄ JA TOIMINNALLISUUTTA

Uusi Jeep® Avenger ilmentää brändin DNA: ta, yhdistämällä ainutlaatuisesti tyyliä, toiminnallisuutta, teknologiaa sekä joka sään ja maasto-ominaisuuksia. Ja ennen kaikkea se on saatavana eri käyttövoimilla.

JEEP® -SUORITUSKYKY

Erotu joukosta: uusi Jeep® Avenger tietää hyvin, miten se tehdään. Päättäväisyydestä seikkailunhaluiseen henkeen, se on täydellinen kumppani sekä viikonloppuihin että päivittäisiin haasteisiin.

TOIMIVAA SUUNNITTELUA

Rohkea tyyli, jossa on 100% Jeep® DNA: uusi Jeep® Avenger vie brändin ikonisen sielun kaikille teille. Mutta mikään elementti ei ole vain estetiikkaa varten: sen funktionaalinen muotoilu 360 asteen suojauksella on tarkoitettu välttämään naarmuja ja kolhuja, säilyttäen raikkaan ilmeen.

SINUN TIESI, SINUN VAPAUTESI

Kun etsimme ajoneuvoa, emme valitse vain sitä, josta pidämme, vaan myös sitä, joka muistuttaa meitä. Uuden Jeep® Avengerin ansiosta voit valita täysin vapaasti eri käyttövoimien välillä.

SISÄTILAT

MITÄ TUNNET

Uuden Jeep® Avengerin modernit sisätilat yhdistävät ajokokemuksesi erinomaiseen toimivuuteen. Et uskokaan, kuinka monta esinettä uuteen katumaasturiisi mahtuu: tilavaan keskikonsoliin mahtuu runsaasti pientavaraa.

Jokaisesta matkasta tulee seikkailu, joka on koettava. Seuraa matkojesi kulkua mukavien istuinten, kojelaudan värillisten aksenttien ja moniväristen tunnelmavalaisimien ansiosta.

TILAVUUS JA MUUNNELTAVUUS

Uuden Avengerin kyydissä koet tilavuuden ja optimaalisen muunneltavuuden.

PANORAAMA-KATTO

Uuden Jeep® Avengerin avulla tutustumisesta tulee ulkoilmaseikkailu, joka tekee sinusta yhtä ympäröivän ympäristön kanssa. Mallissa on uusi avokatto *, jolla voit kokea legendaarisen Jeep® -vapauden. *Saatavana valinnaisena korkeudessa ja Summitissa.

TAVARATILA

Uudessa Avengerissa on metrin levyinen, selkeämuotoinen tavaratila, jonka kapasiteetti on jopa 380 litraa. Nyt mukavuus on pääroolissa joustavan takapenkin ja Handsfree-toiminnolla varustetun sähkötoimisen takaluukun* ansiosta.

*Saatavana valinnaisena Altitude-tasoon ja vakiona Summit-tasossa.

HIERONTATOIMINNOLLA VARUSTETUT NAHKAISTUIMET

Uudessa Avengerissa on nahkaverhoillut istuimet, jotka tarjoavat äärimmäistä mukavuutta ja rentoutumista. Lisäksi kuljettajan istuin on sähköisesti säädettävissä hierontatoiminnolla *, mikä parantaa ajonautintoa ratin takana.

*Saatavana valinnaisvarusteena.

MIKÄ IHASTUTTAA SINUA

Seikkailussa on kyse rajojen ylittämisestä, tutkimisesta ja itsesi löytämisestä täysin uudessa maailmassa. Uudessa Jeep® Avengerissa on rohkea tyyli, jolle on ominaista lihaksikkaat ja selkeät muodot sekä 360° suojaus.

Lisäksi tunnusomainet seitsemän osainen etusäleikkö ja täys-LED-ajovalot tekevät Avengerista tunnistettavan ensi silmäyksellä, kun taas alustansuojat muistuttavat Jeepin® ikonisesta persoonallisuudesta.

SUOJATUT FULL-LED-AJOVALOT

Uuden Jeep® Avengerin toiminnalliselle muotoilulle on ominaista suojatut täys-LED-ajovalot, jotka tarjoavat suojan vaurioilta kaikissa seikkailuissasi.

KEVYTMETALLIVANTEET

Uudessa Jeep® Avengerissa on versiosta riippuen 16”-18” kevytmetallivanteet, mikä tekee kaikista edessä olevista haasteista helppoja.

ALUSTANSUOJAT

Kun suojaus ja seikkailu kulkevat käsi kädessä. Alustansuojat on muotoiltu sävytetyllä polymeerimateriaalilla, joka säilyttää alkuperäisen värin naarmuuntumisen varalta.

KYVYKKYYS

KAIKKIEN HAASTEIDEN VOITTAMINEN

Uusi Avenger tarjoaa legendaarisen Jeep® -suorituskyvyn ja vapauden liikkua kaikissa olosuhteissa. Ketterä ja reaktiivinen malli on varustettu Selec-Terrain® -järjestelmällä ja alamäkihidastimella, jotka tarjoavat erinomaiset maasto-ominaisuudet. Lisäksi sen runsaan maavaran ansiosta voit kohdata äärimmäiset olosuhteet.

LIIKKUMISVAPAUS

Uusi Jeep® Avenger helpottaa matkojasi ja vie ajokokemustasi eteenpäin yhdistettyjen edistyneiden kuljettajaa avustavien järjestelmiensä ansiosta, jotka lisäävät mukavuutta ja turvallisuutta kaikilla matkoillasi.

AUTOMAATTINEN HÄTÄJARRUTUS

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä ennustaa esteitä, jopa kaupunkien ulkopuolisilla teillä. Sen ansiosta uusi Avenger voi jarruttaa automaattisesti välttääkseen tai lieventääkseen törmäystä edellä ajaviin ajoneuvohin, jalankulkijoihin tai pyöräilijöihin. Aluksi auto varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja visuaalisella varoituksella mittaristo, ja jos kuljettaja ei reagoi, auto jarruttaa ja auttaa välttämään tai lieventämään törmäyksen mahdollisia vaikutuksia.

KUOLLEEN KULMAN VALVONTA TAKANA OLEVIEN ESTEIDEN TUNNISTUKSELLA

Luota enemmän siihen, että tiedät, mikä on vierelläsi tai takanasi.
Kuolleen kulman tunnistusjärjestelmä vähentää onnettomuusriskiä kaistanvaihdon aikana varoittamalla sinua, kun muut ajoneuvot kulkevat jollekin kuolleen kulman alueellesi, ja varoittamalla näkymättömistä ajoneuvoista tai esteistä peruuttaessasi.