JEEP COMPASS MAASTURI

Jeep Compass 4xe on neliveto hybridi maasturi, jonka ladattava hybridijärjestelmä parantaa polttoainetaloudellisuutta ja lisää ajonautintoa säässä kuin säässä.

AUTOJA SAATAVILLA HETI TOIMITUKSEEN, KYSY LISÄÄ MYYJÄLTÄ!

JEEP COMPASS MAASTURI

Jeep Compass 4xe on neliveto hybridi maasturi, jonka ladattava hybridijärjestelmä parantaa polttoainetaloudellisuutta ja lisää ajonautintoa säässä kuin säässä.

AUTOJA SAATAVILLA HETI TOIMITUKSEEN, KYSY LISÄÄ MYYJÄLTÄ!

Taloudellisuus ja hauskuus samassa paketissa

Jeep® Compass 4xe -lataushybridi ilmentää Jeepin sitoutumista tulevaisuuteen, legendaarista Jeep-henkeä unohtamatta. Koe tehokas sähkömoottori ja ikoniset maastoajo-ominaisuudet. Jeep Compass 4xe on nelivetomaasturi, jonka ladattava hybridijärjestelmä parantaa polttoainetaloudellisuutta ja lisää ajonautintoa säässä kuin säässä.

“Jos kuitenkin etsii parasta etenijää liki auraamattomalle mökkitielle tai perävaunun vetämiseen huonoissa olosuhteissa, silloin valinta on Jeep.”
– Tekniikan Maailma 04B/2021 (Talviauto 2021 – Lataushybridit)

JEEP COMPASS 4XE -LATAUSHYBRIDI HETI TOIMITUKSEEN

Saatavilla rajattu erä autoja heti toimitukseen. Ota yhteys myyjään ja kysy lisää!

COMPASS LIMITED

Hienostuneisuuden ja tyylikkyyden yhdistelmä luo uuden, mielenkiintoisen tulokkaan kompaktien katumaastureiden joukkoon. Jeep® Compass Limited sisältää nahkaiset ja kankaiset etu- ja takaistuimet, 7 tuuman mukautettavan mittariston ja radionäytön, jossa on Uconnect, LED-ajovalot ja monia muita uusia ominaisuuksia.

Varaa koeajo

COMPASS TRAILHAWK

Jeep® Compass Trailhawk® jatkaa Jeep® merkin legendaarista off-road-perintöä. Luokkansa parhaalla 4×4 suorituskyvyllä Compass Trailhawk® yhdistää vaivattomasti huipputason taitavuuden sekä maantiesuorituskyvyn ja mukavuuden.

Varaa koeajo

COMPASS S

Jeep® Compass S tarjoaa huippuluokan muotoilua ja maksimaalista mukavuutta. Nahkaverhoilu ja ilmastoidut, 8-suuntaan sähköisesti säätyvät etuistuimet kruunaavat mukavan sisätilan. Autossa on näyttävät 19″ vanteet. Muita luksusvarusteluja ovat handsfree takaluukku, 40:20:40 taittuvat takapenkit sekä kaistakeskitin.

Varaa koeajo

Ulkoasu

Teknologia kehittyy, mutta tyylikkyys pysyy. Uusi Jeep® Compass 4xe ladattava hybridi on muotoilultaan jäntevä ja hienostunut. Sama vastustamaton muotoilu, joka on tehnyt Jeepistä® niin suositun.

Ikoninen muoto, ennennäkemättömät linjat

Etupuskurin linja ja valojen profiili antavat uudelle Compassille modernin ja vaikuttavan ulkonäön. Lisäksi ikoninen seitsemänaukkoinen etusäleikkö on täysin uusittu ja korostaa kompaktin katumaasturin erityispiirteitä.

Uudet ajovalot

Uuden Jeep® Compassin etu- ja takavalojen muotoilu korostaa auton näyttävää profiilia. Uudet LED-yksityiskohdat varmistavat, että auto tulee huomatuksi, missä vain liikutkin.

Elegantti ulkomuoto

Compassin ulkokuoren uudistuksista vanteiden muotoilu erottuu ainutlaatuisilla geometrisilla muodoillaan. Vanteet ovat saatavana 17” ja 19”:na sekä erilaisilla viimeistelyillä, kuten satiininharmaana tai kiiltävän mustana.

SISÄTILAT

MUKAVUUS JA TYYLI

Veistokselliset muodot, tunnistettavat Jeep®-designelementit, korkealaatuiset materiaalit ja viimeisin teknologia tekevät uuden Jeep® Compass Opening Edition -mallin sisätiloista täydellisen ympäristön matkasta nauttimiseen. Valmistaudu ajoon: huolellisesti suunniteltu kuljettajan ohjaamo sisältää 7-tuumaisen värillisen mittariston. Pidä kädet ohjauspyörällä ja keskitä huomiosi ajamiseen samalla kun hallitset äänijärjestelmää, puheohjausta ja nopeutta ohjauspyörään integroiduilla kytkimillä.

Uconnect 8.4“ Nav -järjestelmä

Uconnect 8.4“ Nav -mediajärjestelmä tarjoaa entistä paremman kokemuksen musiikille, navigoinnille ja muille suosikkisovelluksille. Vakiona on navigointi, mukaan lukien 3D-kuvat maamerkeistä, kaupunkirakenteesta ja digitaalinen mallinnos maastosta. Kosketusnäyttö tukee eri kosketuskomentoja ja järjestelmässä on teräväpiirtografiikka sekä yksivaiheinen äänen syöttöjärjestelmä.

Automaattivaihteisto

Jeep ® Compass on varustettu 6-vaihteisella DCT-automaattivaihteistolla, joka parantaa ajokokemusta ja suorituskykyä lisäämällä käytön helppoutta ja mukavuutta. Vaihteisto tarjoaa erilaisia ajotiloja, jotka voidaan valita ajotavan mukaan. Vaihdejärjestelmä takaa paremman reagointikyvyn ja nopeamman kiihdytyksen. Ajettavuus on sujuvampaa sekä kaupunkiajossa että kaupunkien ulkopuolella.

TEKNOLOGIA

TEKNOLOGIAN RAJOJEN YLITTÄMINEN

Koe monipuolisempi tapa käyttää älypuhelintasi ajoneuvon Jeep® Compass sisällä: soita puheluita, kuuntele musiikkia, lähetä ja vastaanota viestejä sekä paljon muuta. Löydä uusi tapa pysyä yhteydessä älypuhelimellasi Uconnect™ 8.4” NAV -järjestelmän uusien ominaisuuksien ansiosta. Apple CarPlay -toiminnon avulla iPhonen käyttäjät voivat käyttää Apple Mapsia, viestejä, puhelinta ja Apple Music -palvelua Siri-ääniohjauksen kautta. Android Auto™ mahdollistaa helpon ja turvallisen pääsyn Google Voice Search, Google Maps ja Google Play Music -palveluihin Uconnect™ kosketusnäytön tai ohjauspyörän säätimillä.

Apple CarPlay näytetään. Android Auto, Google Play ja muut merkit ovat Google Inc:n tavaramerkkejä.

TURVALLISUUS

TURVALLISTA MATKAA

Todellista mukavuutta on voida nauttia turvallisesta ajokokemuksesta. Jeep® Compass 4xe suojaa kuljettajaa ja matkustajia yli 70:llä turvallisuus- ja suojaominaisuudella. Kuusi vakiovarusteena saatavaa turvatyynyä ja useat edistyneet (aktiiviset ja passiiviset) turva- ja suojaominaisuudet auttavat vähentämään riskejä ja takaavat turvallisen matkustamisen.

*Auton kulutus, toimintamatka, latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Neliveto hybridi maasturin kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kulutuksen pitämiseksi alhaisena autoa on ladattava säännöllisesti. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.