UUSI JEEP® COMPASS 4xe
Alk. 52 990 €

LEGENDAN SYNTY

Hybridi-vallankumouksesta syntyy uusi tulevaisuus. Jeep® määrittelee liikkumisen uudella tavalla ja parantaa samalla tehokkuutta, vastuullisuutta ja suorituskykyä.

UUSI JEEP® COMPASS 4xe
Alk. 52 990 €

LEGENDAN SYNTY

Hybridi-vallankumouksesta syntyy uusi tulevaisuus. Jeep® määrittelee liikkumisen uudella tavalla ja parantaa samalla tehokkuutta, vastuullisuutta ja suorituskykyä.

Tervetuloa tulevaisuus

Uusi Jeep® Compass 4xe ladattava hybridi on uraauurtavalla matkalla kohti sähköistymistä, pitäen huolta samalla sen legendaarisesta luonteesta.
Kompaktin maastoauton neliveto sopii saumattomasti korkean suorituskyvyn sähkömoottoriin, joka vähentää päästöjä ja lisää ajonautintoa.

  • Jopa 240 hv
  • Kiihtyvyys 0-100 km/h 7,5 sekunnissa
  • Latausaika 90 minuuttia Wallboxin ja nopean latauksen avulla
  • Jopa 50 km ajoa pelkällä sähköllä*

“Jos kuitenkin etsii parasta etenijää liki auraamattomalle mökkitielle tai perävaunun vetämiseen huonoissa olosuhteissa, silloin valinta on Jeep.”
-Tekniikan Maailma 04B/2021 (Talviauto 2021 – Lataushybridit)

Uusi Jeep® Compass 4xe: uusi maastoauton käsite

100 % JEEP® IDENTITEETTIÄ

Meidän pitää päästä päivän aikana moneen eri paikkaan: työpaikalle, kuntosalille, kotiin. Se, miten sinne menet, riippuu sinusta. Uusi Jeep® Compass 4xe on ladattava hybridi, jonka avulla voit valita kolmesta eri ajotavasta: Hybridi, joka käyttää molempia moottoreita, Electric, joka hyödyntää vain sähkömoottoria, eikä tuota lainkaan hiilidioksidipäästöjä, ja e-Save, joka pitää hybridimaastoautosi akun ladattuna lisäämällä tehokkuutta itselatausjärjestelmän avulla. Uuden Sport-tilan käyttöönotto Selec-Terrain® -järjestelmässä hyödyntää molempia moottoreita ajettavuuden ja suorituskyvyn parantamiseksi.

HELPPO LADATA

Toisinaan ajankäyttöä tulee tehostaa, jotta ehtii tehdä kaiken mitä pitääkin. Wallbox- ja Mopar®-lisävarusteiden avulla voit ladata Jeep® Compass 4xe ladattavan hybridin kotona noin 90 minuutissa. Voit jopa ajastaa akun seuraavan latauksen, ja seurata sen tilaa älypuhelimellasi.

KOKEILE RAJOJASI

Niille, jotka etsivät jatkuvasti uusia seikkailuja ei riitä, että on luokkansa paras. Uusi Jeep® Compass 4xe ladattava hybridi on nostanut suorituskykyään 240 hevosvoimaan. Se kiihtyy 0-100 km/h vain 7 sekunnissa. Sähköajossa sen huippunopeus on 130 km/h ja hybridi-tilassa 200 km/h.

HILJAISUUS ON YHTÄ KUIN JEEP® COMPASS 4xe

Ole valmis löytämään kaupunki uudelleen. Sähköajo tarjoaa täysin uudenlaisen ajokokemuksen. Voit ajaa jopa 50 km pelkällä sähkömoottorilla, etkä tuota lainkaan hiilidioksidipäästöjä. On myös ainutlaatuinen tunne liikkua täydessä hiljaisuudessa.

JEEP®, VOIMA ON DNA:SSA

Voima ilmaistaan nyt uudella tavalla. Jeep® Compass 4xe ladattavassa hybridimaasturissa on 11 kWh akku, joka voidaan ladata Wallboxilla tai latauskaapelilla. Tien päällä auto latautuu innovatiivisten järjestelmien, kuten hyötyjarrutuksen, eCoastingin ja eChargen ansiosta.

*Auton kulutus, toimintamatka, latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kulutuksen pitämiseksi alhaisena autoa on ladattava säännöllisesti. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä