JEEP COMPASS MAASTURI

Jeep Compass 4xe on neliveto hybridi maasturi, jonka ladattava hybridijärjestelmä parantaa polttoainetaloudellisuutta ja lisää ajonautintoa säässä kuin säässä.

AUTOJA SAATAVILLA HETI TOIMITUKSEEN, KYSY LISÄÄ MYYJÄLTÄ!

JEEP COMPASS MAASTURI

Jeep Compass 4xe on neliveto hybridi maasturi, jonka ladattava hybridijärjestelmä parantaa polttoainetaloudellisuutta ja lisää ajonautintoa säässä kuin säässä.

AUTOJA SAATAVILLA HETI TOIMITUKSEEN, KYSY LISÄÄ MYYJÄLTÄ!

HUIPPULUOKAN TEKNOLOGIAA

Jeep® Compass vie sinut älykkäiden ja innovatiivisten mahdollisuuksien maailmaan. Uudet, neljännen sukupolven Uconnect-järjestelmät tarjoavat valikoiman handsfree-ohjattavia viestintä-, viihde- ja navigointiominaisuuksia. Koe monipuolisempi tapa käyttää älypuhelintasi Uconnect 8.4” NAV -järjestelmän uusien ominaisuuksien ansiosta. Apple CarPlay -toiminnon avulla iPhonen käyttäjät voivat käyttää Apple Mapsia, viestejä, puhelinta ja Apple Music -palvelua. Android Auto mahdollistaa helpon ja turvallisen pääsyn Google Voice Search, Google Maps ja Google Play Music -palveluihin.

AINA AJAN TASALLA

Uusi Jeep® Compass tarjoaa uusia Uconnect-järjestelmiä, jotka sisältävät kuljettajan ja matkustajien toiveiden mukaisia viestintä-, viihde- ja navigointiominaisuuksia. Asiakkaat arvostavat neljännen sukupolven tehokkaampaa suorituskykyä, joka tarjoaa nopeat käynnistysajat ja parannetun prosessointitehon.

UCONNECT™ JÄRJESTELMÄT

Uconnect -järjestelmät sisältävät handsfree-puhelut tai tekstiviestit ja sisäänrakennetut radio-valinnat, joiden avulla voit striimata internet-radiota Bluetooth® Streaming Audio -liitännän kautta tai liittää yhteensopivat henkilökohtaiset laitteet USB- tai AUX-porttien kautta.

APPLE CARPLAY™

Koe monipuolisempi tapa käyttää älypuhelintasi myös ajoneuvon Jeep® Compass sisällä. Pysy yhteydessä älypuhelimellasi Uconnect 8.4” NAV -järjestelmän uusien ominaisuuksien ansiosta. Apple CarPlay -toiminnon avulla iPhonen käyttäjät voivat käyttää Apple Mapsia, viestejä, puhelinta ja Apple Music -palvelua Siri-ääniohjauksen kautta.

Android Auto

Android Auto mahdollistaa helpon ja turvallisen pääsyn Google Voice Search, Google Maps ja Google Play Music -palveluihin Uconnect kosketusnäytön tai ohjauspyörän säätimillä. Tämän ominaisuuden helppokäyttöinen navigointi ja puheentunnistus auttavat kuljettajaa pääsemään määränpäähän ajamiseen keskittyen.

Android Auto, Google Play ja muut merkit ovat Google Inc:n tavaramerkkejä.

10,25-TUUMAINEN MITTARISTO

Uusissa Jeep® Compass -malleissa on 10,25-tuumainen värillinen LED-mittaristo. Mittariston räätälöitävät toiminnot mahdollistavat tietojen persoonallisen mukauttamisen. Näytön kautta kuljettajat saavat tiedot grafiikan ja tekstin avulla nopeasti ja helposti. Ohjauspyörän painikkeiden avulla voit muokata näyttöä haluamallasi tavalla. Järjestelmä on intuitiivinen, ja sen näkymää voidaan muokata monin eri tavoin.

IHMISKESKEISTÄ TEKNOLOGIAA

Se vapauden tunne, kun kaikki tarvitsemasi asiat ovat käden ulottuvilla. Uusi Jeep® Compass vie mukavuuden seuraavalle tasolle uudella teknologialla, jonka ansiosta pysyt aina ajan tasalla ja viihdyt. Lisää äänenvoimakkuutta ja aseta seuraava määränpääsi.

Beats Audio™

Jeep® Compass on varustettu kuudella kaiuttimella, jotka on sijoitettu matkustamoon surround-äänikokemuksen luomiseksi. BeatsAudio Premium II -audiojärjestelmä sisältää yhdeksän kaiutinta ja 12-kanavaisen vahvistimen sekä subwooferin.

Ohjauspyörän säätimet

Hallitse kätevästi kaikkea, vaihda radiokanavaa, säädä äänenvoimakkuutta tai valitse musiikkikappale, soita ja vastaanota puheluita ja paljon muuta. Puheohjauksen ansiosta voit ajaa irrottamatta käsiäsi ohjauspyörästä tai katsettasi tiestä.