JEEP COMPASS MAASTURI

Jeep Compass 4xe on neliveto hybridi maasturi, jonka ladattava hybridijärjestelmä parantaa polttoainetaloudellisuutta ja lisää ajonautintoa säässä kuin säässä.

AUTOJA SAATAVILLA HETI TOIMITUKSEEN, KYSY LISÄÄ MYYJÄLTÄ!

JEEP COMPASS MAASTURI

Jeep Compass 4xe on neliveto hybridi maasturi, jonka ladattava hybridijärjestelmä parantaa polttoainetaloudellisuutta ja lisää ajonautintoa säässä kuin säässä.

AUTOJA SAATAVILLA HETI TOIMITUKSEEN, KYSY LISÄÄ MYYJÄLTÄ!

SILMIINPISTÄVÄ ULKOASU

Uusi Jeep® Compass edustaa uutta, rohkeaa Jeep®-merkin muotoilua. Virtaviivainen, aerodynaaminen profiili yhdistyy urheilullisiin, kaartuviin muotoihin luoden ulkoasun, joka on yhtä itsevarma sekä maastossa että tiellä.

Ikoninen tyyli kohtaa modernin tekniikan

Jeepin ikoninen muotoilu kohtaa modernin tekniikan uudistetussa Jeep Compassissa. Legendaarinen seitsenaukkoinen etusäleikkö yhdistyy moderniin muotokieleen ja uusiin materiaaleihin.

RENKAAT JA VANTEET

Puolisuunnikkaanmuotoiset pyöräkotelot ja lokasuojan levikkeet täydentävät ulkomuodon antaen ajoneuvolle aggressiivisen ja lihaksikkaan ilmeen. Jeep® Compass on saatavana edukseen erottuvilla vanteilla, jotka on suunniteltu toimimaan sekä tiellä että maastossa.

18” timanttimuotoillut, kiiltävät kevytmetallivanteet.
Vakiona Limited-mallistossa.

19” kevytmetallivanteet.
Tilauksesta Limited-mallistoon.

17” kevytmetallivanteet
Vakiona Trailhawkissa

Sisätilojen täydellisyyttä

Astu sisään hienostuneisuuden ja eleganssin tulevaisuuteen, johon kuuluvat veistokselliset istuimet, korkealaatuiset materiaalit ja Jeep®-merkin ikoniset elementit. Uuden Jeep® Compassin sisätilat on luotu ja muotoiltu sinun viihtyvyyttäsi varten. Unohda tavanomainen SUV-ajokokemus, tervetuloa uuteen elämykseen, johon kuuluu nahkaverhoiltuja ja värikkäitä istuimia, huippuluokan innovaatioita ja paljon muuta.

climate_control_jeep
Kaksivyöhykkeinen ilmastointi

interior_compass_highlights
Nahkaverhoilu

mittaristo_jeep
10,25” digitaalinen mittaristo

wireless_charging
Langaton lataus

AVAUDU UUSILLE KOKEMUKSILLE

Uusi Jeep® Compass on täynnä käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, mukaan lukien kaksiosainen kattoikkuna, joka mahdollistaa raittiista ilmasta
ja lämpimästä auringonpaisteesta nauttimisen milloin vain haluat.

peruutus_sensori
Pysäköintitutka

vakionopeudensäädin
Adaptiivinen vakionopeudensäädin

avaimeton_lukitus
Avaimeton lukituksen avaus ja käynnistys

musta_viimeistely_Jeep
230V virtapistoke toiselle penkkiriville

Tavaratila

Uuden Jeep® Compassin muotoilu tarjoaa oikean yhdistelmän mukavuutta ja muunneltavuutta. Tilava, sähkökäyttöinen takaluukku avautuu helposti nappia painamalla. Taittuva etuistuin ja kolmitasoinen tavaratila tarjoavat runsaasti tilaa tavaroillesi.

Istuimet alhaalla

Compassin sisätilat tarjoavat runsaasti tilaa rakastamillesi asioille ja ihmisille. Sen 60/40-suhteessa taittuvat takaistuimet ja muut monipuoliset ja älykkäät säilytysratkaisut helpottavat kuljetustarpeitasi.