Jeep Wrangler 4xe

Jeep Wrangler 4xe

JEEP® WRANGLER 4xe MAASTOAUTO: LATAUTUNEEMPI KUIN KOSKAAN

Koe vapaus, tällä offroad-autolla menet minne vain, päästöittä ja ääneti.

Uusi Jeep ® Wrangler 4xe on varustettu 17,3 kWh: n sähköakulla, joka mahdollistaa jopa 50 km ajamisen pelkällä sähköllä. Myös Wranglerin legendaariset maasto-ominaisuudet ovat käytössä pelkällä sähköllä ajaessa.

LATAA KOTONA

Voit ladata Jeep Wrangler 4xe maastoauton kotona normaalista pistorasiasta tai vaihtoehtoisesti nopeammin sähköasentajan asentamasta kotilatausasemasta.

LATAA MISSÄ VAIN

Lataaminen on myös mahdollista julkisissa latauspisteissä auton mukana tulevalla TYPE-2-kaapelilla.

LATAA AJAESSASI

Wrangler 4xe:n akku latautuu ajon aikana. E-Coasting-tekniikka muuntaa jarrutuksessa ja hidastuksessa syntyvän kineettisen energian käyttövalmiiksi energiaksi.

TULEVAISUUDEN VOIMA

Jokapäiväisiin haasteisiin vastaaminen on helpompaa, kun voit luottaa 380 hevosvoiman yhdistettyyn tehoon ja 0-100 km / h kiihtyvyyteen alle 7 sekunnissa. Sähköistyminen parantaa Wrangler 4xe: n suorituskykyä: se on tehokkaampi, hiljaisempi, vähentää tärinää, takaa pienemmän polttoaineenkulutuksen ja päästöt, tarjoaa paremman mukavuuden ja sopii täydellisesti puhtaaseen maastoon tinkimättä suurimmasta vääntömomentista alhaisilla kierroksilla.

TÄYDELLINEN URBAANIIN ASFALTTIVIIDAKKOON

Hyödynnä vertaansa vailla olevan ikonin koko voima. Wrangler 4xe on varustettu kahdella moottorilla: 2,0 turboahdetulla bensiinimoottorilla, joka tuottaa jopa 272 hv ja sähkömoottorilla, joka lisää 145 hevosvoimaa. Yhteensä 380 hv yhdistetyssä käytössä.

PAREMMAT OFFROAD-OMINAISUUDET

Etuosaan asennettu eTorque-moottori ja sähköinen voimansiirto tekevät Wrangler 4xe:stä entistä ketterämmän, kiitos uuden nelivetojärjestelmän, joka on aina valmiina sekä sähkö- että hybridiajossa. Wranglerissa on myös edelleen mekaaninen alennusvaihteisto, joka muuttaa välityssuhteen mallista riippuen joko 2.72:1 tai 4:1 (autoissa, jotka on varustettu Rock-Trac® -järjestelmällä).

HYBRIDITILAN VALITSIN

Wrangler 4xe sisältää hybriditilan valitsimen, jonka avulla voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan ajotavan. Hybriditila takaa molempien moottoreiden yhteiskäytön, ja e-Save-toiminnon avulla voit ladata akkua ajon aikana ja antaa käyttövoiman vain sähkömoottorille. Electric-tila takaa nollapäästöt ja ennennäkemättömän hiljaisen liikkuvuuden.

JEEP® WRANGLER 4xe MAASTOAUTO:

Täydellinen kaupungissa, voittamaton offroad-auto.

*Auton kulutus, toimintamatka, latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kulutuksen pitämiseksi alhaisena autoa on ladattava säännöllisesti. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.