Wrangler 4xe

Off-road ikoni laajentaa horisonttiaan asfalttiviidakkoon:
Jeep Wrangler on nyt myös ladattava hybridi.

Wrangler 4xe

Off-road ikoni laajentaa horisonttiaan asfalttiviidakkoon:
Jeep Wrangler on nyt myös ladattava hybridi.

UUSI JEEP® WRANGLER 4xe: LATAUTUNEEMPI KUIN KOSKAAN

Kaupungin kiihkeä vauhti vaatii valppautta ja toiminnan nopeutta.
Uusi Jeep ® Wrangler 4xe on varustettu 17,3 kWh: n sähköakulla, jonka voit ladata missä tahansa Jeepin® suunnittelemien erilaisten latausratkaisujen ansiosta.

Yhdistetty teho:
380 hp
Toimintamatka sähköllä jopa:
50 km
Maksiminopeus sähköajossa:
130 km / h
Latausaika 100%:iin:
< 3h

LATAA KOTONA

Wrangler 4xe:n lataaminen on yllättävän helppoa. Kotona voit ladata autoa myös normaalista pistorasiasta.

LATAA MISSÄ VAIN

Tien päällä voit ladata autosi useimmissa julkisissa latausasemissa valinnaisesti saatavan Mode 3 -kaapelin ansiosta.

LATAA AJAESSASI

Lataa uuden Wrangler 4xe: n akku, vaikka olisit liikkeellä. E-Coasting-tekniikka muuntaa jarrutuksessa, hidastuksessa ja purjehduksessa syntyvän kineettisen energian käyttövalmiiksi energiaksi

TULEVAISUUDEN VOIMA

Jokapäiväisiin haasteisiin vastaaminen on helpompaa, kun voit luottaa 380 hevosvoiman yhdistettyyn tehoon ja 0-100 km / h kiihtyvyyteen alle 7 sekunnissa. Sähköistyminen parantaa Wrangler 4xe: n suorituskykyä: se on tehokkaampi, hiljaisempi, vähentää tärinää, takaa pienemmän polttoaineenkulutuksen ja päästöt, tarjoaa paremman mukavuuden ja sopii täydellisesti puhtaaseen maastoon tinkimättä suurimmasta vääntömomentista alhaisilla kierroksilla.

TÄYDELLINEN URBAANIIN ASFALTTIVIIDAKKOON

Hyödynnä vertaansa vailla olevan ikonin koko voima. Wrangler 4xe on varustettu kahdella moottorilla: 2,0 turboahdetulla bensiinimoottorilla, joka tuottaa jopa 272 hv ja sähkömoottorilla, joka lisää 145 hevosvoimaa. Yhteensä 380 hv yhdistetyssä käytössä.

PAREMMAT OFFROAD-OMINAISUUDET

Etuosaan asennettu eTorque-moottori ja sähköinen voimansiirto antavat Wrangler 4xelle mahdollisuuden voittaa kaikki esteet entistä ketterämmin, kiitos uuden nelivetojärjestelmän, joka on aina valmiina sekä sähkö- että hybridiajossa.

HYBRIDITILAN VALITSIN

Wrangler 4xe sisältää hybriditilan valitsimen, jonka avulla voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan ajotavan. Hybriditila takaa molempien moottoreiden yhteiskäytön, ja e-Save-toiminnon avulla voit ladata akkua ajon aikana ja antaa käyttövoiman vain sähkömoottorille. Electric-tila takaa nollapäästöt ja ennennäkemättömän hiljaisen liikkuvuuden.

UUSI JEEP ® WRANGLER 4xe:

Täydellinen kaupungissa, voittamaton offroad-ajossa.

*Auton kulutus, toimintamatka, latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kulutuksen pitämiseksi alhaisena autoa on ladattava säännöllisesti. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

Kaipaatko apua? Laita meille viestiä