Jeep Wrangler 4xe

Jeep Wrangler 4xe

TEKNOLOGISESTI EDISTYKSELLISIN WRANGLER KOSKAAN

Koe uusimman sukupolven teknologia uudessa Wrangler 4xe:ssä.

Uconnnect ™ 8.4 ‘’ monitoiminäyttö

Wrangler 4xe on korkean teknologian auto, joka vie Jeep-kokemuksesi uudelle tasolle. Uconnect ™ radio, jossa on 8.4” kosketusnäyttö, integroi kaikki uudet 4xe-maailman liitäntätoiminnot.

7 “ TFT MITTARISTO

Ota haltuun uuden Wrangler 4xe: n tinkimätön voima. 7 tuuman digitaalisessa mittaristossa on mukautettava käyttöliittymä, joka näyttää kaikki ajotietosi, kuten akun tilan, jäljellä olevan toimintamatkan ja lataustasot.

Suunniteltu pitämään sinut turvassa

Wrangler tarjoaa useita aktiivisia turvaominaisuuksia, jotka seuraavat jatkuvasti ajo-olosuhteita ja varoittavat sinua tarvittaessa.

LAAJAT NÄKYMÄT

Saatavilla olevat kuolleen kulman tunnistus* ja risteävän liikenteen tunnistus* pohjautuvat tutkapohjaisiin antureihin, joilla havaitset muita ajoneuvoja sokean pisteen vyöhykkeillä tai peruuttaessasi.

TURVAA SELUSTASI

Saatavilla oleva ParkSense®-pysäköintitutkajärjestelmä* auton takana käyttää antureita varoittaakseen sinua, jos olet liian lähellä estettä peruuttaessasi pienellä nopeudella.

SUUNTA ON SELVÄ

ParkView®-peruutuskamera näyttää ajoneuvosi takana olevan alueen ja dynaamiset ohjelinjat Uconnect®-kosketusnäytöllä vaihtaessasi peruutusvaihteeseen, ja se myös varoittaa sinua piilossa olevista esteistä.

TURVAVÄLI TAATTU

Mukautuvan vakionopeudensäätimen* avulla kuljettaja voi asettaa ajonopeuden ja ylläpitää sitä samalla pitäen turvallisen etäisyyden edessä olevaan ajoneuvoon. Järjestelmä aktivoi automaattisen jarrutuksen hätätilanteessa ilman kuljettajan toimia.

*Saatavilla vain tietyissä malliversioissa. Tarkista malliversioiden tarkemmat varustelut hinnastosta.

*Auton kulutus, toimintamatka, latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kulutuksen pitämiseksi alhaisena autoa on ladattava säännöllisesti. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.