Jeep Wrangler 4xe

Jeep Wrangler 4xe

MIKÄÄN KIVI EI JÄÄ KÄÄNTÄMÄTTÄ

Jeep Wranglerin muotoilu on vertaistansa vailla. Minne ikinä elämä sinua kuljettaakaan, saavut perille ikonisella tyylillä.

TÄYSI VAPAUS VALITA

Jeep Wranglerissa on vakiona kolmeosainen irrotettava katto. Myös ovet saa irrotettua näppärästi, ja parhaan näkyvyyden takaamiseksi OFFROAD-ajossa voit myös kaataa tuulilasin. Valinnaisvarusteena on saatavilla Sky One-Touch® Power Top, jonka avulla saat taivaan näkyville nappia painamalla. Jeep Wrangler tarjoaa eniten tapoja kokea ulkoilma parhaimmillaan!

TULE NÄHDYKSI

Premium-LED-valaistusjärjestelmä sisältää LED-ajovalot, sumuvalot ja päiväajovalot taaten vaikuttavan näkyvyyden ja tyylin. Lisäksi aktiiviset takavalot auttavat varoittamaan kuljettajia, jotka lähestyvät takaa.

SINUN VALINTASI

Haluatko mahdollisesti rymytä maastossa poikkeuksellisella tyylillä tai oletko valmis lähtemään tien päälle nopealla varoitusajalla? Wrangler vastaa kaikkiin tarpeisiisi.

SAHARA

Kaupungin kaduilta hiekkatielle, Sahara on aina elementissään korinvärisillä lokasuojilla, hopeilla korostuksilla ja 18-tuumaisilla vanteilla, jotka ovat suunniteltu erottumaan.

RUBICON

Rubicon tekee vaikutuksen ylväällä ja mahtipontisella ulkoasullaan. Kaksi konepellin tuuletusaukkoa auttavat jäähdyttämään moottoria ja 17” OFFROAD-renkaat sekä musta konepellin tarra viimeistelevät ulkonäön.

WRANGLER 4XE SISÄTILAT: ELÄVÖITÄ SEIKKAILUASI

Wranglerin sisätilat yhdistävät ikonista tyyliä moderniin teknologiaan jokaisen matkasi elävöittämiseksi. Tilava, mukava ja edistyksellinen – tämä on täydellinen paikka kokea hurjimmat seikkailusi.

NUPIT KAAKKOON

Uppoudu käytettävissä olevan yhdeksän kaiuttimen Alpine® Premium Audio System -järjestelmän voimaannuttavaan äänentoistoon. Sen mukana toimitetaan Soundbar-kaiutin, sääolosuhteisiin sopiva Subwoofer-alataajuuskaiutin ja 552 watin vahvistin.

PAKKAA KAIKKI MUKAAN

Wrangler tarjoaa mukautettavia rahtiominaisuuksia kuormallesi. Kiinnitä lasti auton taakse saatavilla olevalla Trail Rail ™ -järjestelmällä, järjestele pienempi kuorma Jeep® Utility Grid -ominaisuudella, piilota tavarat irrotettavan tavaratilan lattian alle tai lukitse arvoesineet käsinekoteloon tai keskikonsoliin.

TULKOON KYLMYYS

Älä anna vuodenaikojen vaikuttaa olosuhteisiin sisätiloissa. Wrangler tarjoaa sinulle joukon ominaisuuksia, joita tarvitset kylmän sään vastustamiseksi.

POISTA KYLMYYS

Saatavilla olevat lämmitetyt etuistuimet ja lämmitetty ohjauspyörä auttavat hätyyttämään kylmää, mikä pitää olosi mukavana koko ajon ajan.

MUKAUTETTAVAA MUKAVUUTTA

Sinä ja apukuskisi voitte pitää istuinalueen lämpötilan juuri sellaisena kuin kukin haluaa kaksialueisen automaatti-ilmastoinnin avulla.

NÄE SELKEÄSTI

Sähkösäätöiset ja lämmitettävät ulkopeilit takaavat hyvän näkyvyyden huonossakin kelissä.

ISTU ALAS JA RENTOUDU

Wranglerin istuimet on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja tukea ajosi aikana. Erilaisilla väri- ja verhoiluyhdistelmillä löydät oman tyylisi matkallesi.

*Auton kulutus, toimintamatka, latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kulutuksen pitämiseksi alhaisena autoa on ladattava säännöllisesti. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.