Jeep Wrangler 4xe

Jeep Wrangler 4xe

TEKNOLOGIA, JOKA MAHDOLLISTAA TÄMÄN KAIKEN

Innovatiivinen teknologia antaa Wrangler 4xe:lle mahdollisuuden käyttää sähköä vaarantamatta Jeep®-tuotemerkin tunnettua seikkailunhalua.

HYBRID-TILA

Oletustila Hybrid yhdistää sekä 2,0 litran turboahdetun moottorin että sähkömoottorien vääntömomentin. Tämä yhdistelmä tarjoaa maksimaalisen tehon, välittömän vääntömomentin ja parhaan kiihtyvyyden. Sähkövirta kulutetaan ensin.

ELECTRIC-TILA

Ajoakun varaustilan salliessa, voit ajaa pelkän sähkömoottorin avulla jopa 50km*

E-SAVE-tila

eSave-tila asettaa etusijalle 2.0L-moottorin. Tämä säästää akun varausta myöhempää käyttöä varten. Kun tehontarve on pieni, moottori sammuu. Se voidaan myös konfiguroida uudelleen lisäämään akun varausta.

LIIKE-ENERGIAN TALTEENOTTO

Auto ottaa automaattisesti liike-energiaa talteen ja lataa tämän avulla ajoakkua.

UUDELLEENLATAUS

Akku voidaan ladata täyteen noin 3 tunnissa käytettävissä olevalla Mode 3-latausasemalla tai 12 tunnissa mukana toimitetulla suko-pistokkeeseen sopivalla latausjohdolla. Kun sinulla on mahdollisuus ladata kotona ja töissä, voit nauttia täysin sähköisten päivittäisten työmatkojen eduista.

*Auton kulutus, toimintamatka, latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kulutuksen pitämiseksi alhaisena autoa on ladattava säännöllisesti. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.