OK

JEEP ® CHEROKEE

SYNTYNYT AIDON JEEP ®-MERKIN DNA:STA

JEEP ® CHEROKEE

SYNTYNYT AIDON JEEP ®-MERKIN DNA:STA

SYNTYNYT AIDON Jeep®-MERKIN DNA:STA

Cherokeen veistoksellinen ja aerodynaaminen ulkonäkö luo voimakkaan vaikutuksen pysyen samalla uskollisena Jeep®-merkin perinnölle. Siinä on rohkea ja moderni muotoilu, joka on kotonaan niin karussa maastossa kuin esikaupungin kaduillakin.

SISÄTILAT

TUTUSTU MAAILMANLUOKAN SISÄTILAAN

Jeep® Cherokee on ainutlaatuinen ja muodikas lisäys Jeep®-mallistoon. Tutustuessasi kaikkiin yksityiskohtiin löydät tasokkaan premium-luokan sisätilan, jossa on käytetty runsaasti pehmeitä materiaaleja: tyylikäs yhdistelmä käsinveistettyjä muotoja, korkealaatuisia materiaaleja, innovatiiviset värit ja materiaalivalinnat, tarkkaa käsityötä, viimeisintä teknologiaa ja ominaisuuksia.

TEKNOLOGIA

AJA HUOMISEN TEKNOLOGIAA TÄNÄÄN

Jeep® Cherokeen edistynyt teknologia tarjoaa tietoa, joka pitää sinut ajan tasalla ja varmistaa vapautesi. Uconnect™ -järjestelmä pitää sinut aina ajan tasalla, viihdytettynä ja tuotteliaampana. Voit liittää yhteensopivan medialaitteen ja toistaa musiikkia Uconnect™ -näytöllä USB-portin, SD-muistikortin tai tuloliitännän kautta. Näin voit edistää omaa maailmaasi tässä erittäin edistyneessä maailmassa.