JEEP ® GRAND CHEROKEE

JEEP ® GRAND CHEROKEE

Ulkomuoto

Kiehtova yksityiskohtia myöten

Uuden Jeep® Grand Cherokeen tyylikäs ja vangitseva muotoilu erottuu joka tilanteessa.

LED-ajovalojen ja näyttävien kevytmetallivanteiden ansiosta auto näyttää tyylikkäältä, ylelliseltä ja itsevarmalta.

Aito Jeep® Quadra Trac II -nelivetojärjestemä tuo turvallisuutta ja etenemiskykyä, jota Summit Reserve -tason säädettävä Quadra Lift -ilmajousituksen jopa 27 cm maavara parantaa entisestään.

TYYLIÄ JA NÄYTTÄVYYTTÄ

Uuden Jeep® Grand Cherokee 4xe:n tyyli ja persoonallisuus näkyvät jokaisessa yksityiskohdassa. Sen muotoilu kunnioittaa legendaarista Jeep®-identiteettiä. Ikoninen seitsemän aukkoinen etusäleikkö korostaa voimakkaita muotoja ja sulautuu saumattomasti auton etuosan muotoiluun.

Etusäleikköön on integroitu Summit Reserve -tasoosa vakiona olevan Night Vision -pimeänäkökameran linssi.

4xe

Uusi Jeep® Grand Cherokee kuuluu Jeep® 4xe-lataushybridimallistoon. Sille on tunnusomaista erinomaisen polttoainetalouden llisäksi sinireunainen Jeep®-logo auton etu- ja takaosassa, Grand Cherokee -logo ovissa ja 4xe-logo.

TALOUDELLISTA SUORITUSKYKYÄ

Uuden Jeep® Grand Cherokee 4xe:n vaikuttava suorituskyky tulee kahden käyttövoiman yhdistelmästä: 2,0 litran, 272 hevosvoimaisesta bensiiniturbomoottorista sekä  sähkömoottorista, jonka teho on 145 hevosvoimaa. Yhdistettynä Jeep® Grand Cherokee 4xe:n hybridijärjestelmän kokonaisteho on 380 hevosvoimaa ja vääntöä on tarjolla jopa 637 Nm.

LATAAMINEN

2024 Jeep® Grand Cherokee 4xe -lataushybridi voidaan ladata kätevästi kotona tai julkisella latausasemalla. Nopean latauksen varmistaa tehokas 7,4 kWh sisäinen ajoneuvolaturi (AC). Lisäksi e-Coasting-toiminnon avulla ajon aikana tuotettu jarrutusenergia käytetään ajoakun lataamiseen.

HYBRIDITILAT

Valittavana on kolme ajotilaa: • Sähkökäyttöinen tila ilman CO2-päästöjä ja ennennäkemättömän hiljaisesti. • Hybriditila optimoi automaattisesti molempien käyttövoimen käytön. • e-Save-tilan avulla ajoakkua voidaan ladata ajon aikana polttomoottorilla.

Sisustus

YLELLISTÄ  TILAA

Uusi Jeep® Grand Cherokee tuo sinulle täysin uuden mukavuuden tason. Tilavassa sisätilassa on käytetty ensiluokkaisia ​​materiaaleja ja uusinta teknologiaa.

Tyylikkäillä yksityiskohdilla viimeistellyt etuistuimet sisältävät laajat sähköiset säädöt, ja 4-vyöhykkeinen automaatti-ilmastointi, säädettävä tunnelmavalaistus sekä istuimien nahkaverhoilu tarjoavat sekä mukavuutta että tyyliä.

Uusi Grand Cherokee on varustettu Uconnect TM -tietoviihde- ja navigointijärjestelmällä, sisältäen mm. 10,1″ kosketusnäytön ja monipuoliset mobiililiitännät.

TUNNELMAVALAISTUS

Kojelaudan LED-tunnelmavalaistus* viidessä eri värissä antaa sinulle vapauden vaihtaa ohjaamon tunnelmaa.

* Saatavana vakiona Summit Reserve -versiossa

ISTUINMUKAVUUTTA

Jeep® Grand Cherokeen istuimet tarjoavat runsaasti säätömahdollisuuksia ja etusistuimilla on vakiona sähkösäädöt muistipaikoin sekä istuinlämmityksen lisäksi myös jäähdytystoiminto. 

 

Myös tilavan takaistuimen reunapaikolla on istuinlämmitys ja Summit Reserve -tasossa myös jäähdytystoiminto.

ETUMATKUSTAJAN NÄYTTÖ

Jeep® Grand Cherokee Summit Reserve on varustettu 10″ matkustajan kosketusnäytöllä, jonka kautta matkustaja voi auttaa kuljettajaa esimerkiksi kohteen etsinnässä, laiteliitännässä, musiikin valinnassa tai muussa viihteen valinnassa.

MCINTOSH® ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

Huippulaadukkaan McIntosh®-äänentoistojärjestelmän* ansiosta voit nauttia täydellisestä äänenlaadusta ajon aikana. 17-kanavainen vahvistin tarjoaa jopa 950 W tehoa. Järjestelmä sisältää 19 räätälöityä kaiutinta, mukaan lukien 10 tuuman subwoofer.

* Saatavana vakiona Summit Reserve -versiossa

MITAT

Uusi Jeep® Grand Cherokee tarjoaa sinulle mukavuutta ja tilaa: pituus 4,91 m ja leveys 2,15 m ja akseliväli 2,97 m.

Korkeus on versiosta ja jousituksen tasosta riippuen 1,80 – 1,87 m .